Ενώ δεν συμφωνώ με την ιδέα του καπνίσματος σε πολλούς τομείς, καταλαβαίνω ότι είναι για μερικούς μία συντροφιά. Περνώντας μία φάση μοναξιάς, έφτασα στα πρόθυρα να το αρχίσω. Δεν το έκανα, διότι στο πίσω μέρος του μυαλού μου το σιχαίνομαι. Και ευτυχώς για μένα γλίτωσα!
προ παιζεις ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ανατολή
Νεοφερμένος
Ούτεπρο παιζεις ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
για αυτο τα λες αυτα
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
γιατι? επειδη καπνιζουμε στερουμαστε του δικαιωματος να παραπονιομαστε? αν δεν παραπονεθουμε εμεις ποιος θα παραπονεθει?Αχ αυτό που καπνίζετε και μετά παραπονιέστε για το πόσο ακριβά είναι τα τσιγάρα πόσο μου τη δίνει.
Teaser
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
επιλογή σου ήταν, δεν σε πίεσε κανείς(αν και πλέον δεν ισχύει πάντα αυτό )γιατι? επειδη καπνιζουμε στερουμαστε του δικαιωματος να παραπονιομαστε? αν δεν παραπονεθουμε εμεις ποιος θα παραπονεθει?
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Σκεψου οτι το τσιγαρο ειναι για αρκετους ανθρωπους ενα ειδος αναγκης, μερος της ζωης τους....Αν για παραδειγμα εσυ πινεις καθε μερα καφε και ξαφνικα ανεβει η τιμη, θα παραπονεθεις σωστα?? Οποτε μια χαρα λογικο το βρισκω να διαμαρτυρονται οι καπνιστες για την αυξηση της τιμης του καπνουεπιλογή σου ήταν, δεν σε πίεσε κανείς(αν και πλέον δεν ισχύει πάντα αυτό )
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ούτε ο καφές ούτε το τσιγάρο είναι καθημερινή ανάγκη βασικάΣκεψου οτι το τσιγαρο ειναι για αρκετους ανθρωπους ενα ειδος αναγκης, μερος της ζωης τους....Αν για παραδειγμα εσυ πινεις καθε μερα καφε και ξαφνικα ανεβει η τιμη, θα παραπονεθεις σωστα?? Οποτε μια χαρα λογικο το βρισκω να διαμαρτυρονται οι καπνιστες για την αυξηση της τιμης του καπνου
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
ούτε ο καφές ούτε το τσιγάρο είναι καθημερινή ανάγκη βασικά
Μπορεί αν γίνει Γιάννη, αποτελεί για πολλούς ανάγκη!!
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
φυσικα και δεν με πιεσε κανενας επιλογη μου ηταν...και ακομη δεν καταλαβαινω γιατι το βρσκεται παραλογο να παραπονιομαστε για τις τιμες του καπνου???? να σου πω ενα παραδειγμα...οκ εγω δεν εχω αυτοκινητο και δεν αποτελει για εμενα καθημερινη αναγκη η χρηση του...θα απαγορευσω στον αλλον να παραπονεθει για την τιμη της βενζινης και θα του πω επιλογη σου ηταν??? οχι βεβαια!!!επιλογή σου ήταν, δεν σε πίεσε κανείς(αν και πλέον δεν ισχύει πάντα αυτό )
βρισκετΕ...σορρυφυσικα και δεν με πιεσε κανενας επιλογη μου ηταν...και ακομη δεν καταλαβαινω γιατι το βρσκεται παραλογο να παραπονιομαστε για τις τιμες του καπνου???? να σου πω ενα παραδειγμα...οκ εγω δεν εχω αυτοκινητο και δεν αποτελει για εμενα καθημερινη αναγκη η χρηση του...θα απαγορευσω στον αλλον να παραπονεθει για την τιμη της βενζινης και θα του πω επιλογη σου ηταν??? οχι βεβαια!!!
Dogie
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπορεί αν γίνει Γιάννη, αποτελεί για πολλούς ανάγκη!!
Τότε, αν θεωρείτε τον καφέ και το τσιγάρο απαραίτητο και μη εξαιρετέο μέρος της καθημερινότητας σας, είστε δέσμιοι των ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ αναγκών σας.
Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος
Τότε, αν θεωρείτε τον καφέ και το τσιγάρο απαραίτητο και μη εξαιρετέο μέρος της καθημερινότητας σας, είστε δέσμιοι των ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ αναγκών σας.
Εγώ προσωπικά όχι,απλα είπα ποια είναι η αληθεια!!
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Και η Dogie είπε την αλήθεια.Εγώ προσωπικά όχι,απλα είπα ποια είναι η αληθεια!!
Φρεντος
Πολύ δραστήριο μέλος
Οι καθημερινες αναγκες, και οι αναγκες γενικοτερα, διαμορφωνονται απο τις κοινωνικες καταστασεις και ειναι διαφορετικες απο ανθρωπο σε ανθρωπο....Μια αναγκη που για μενα και για σενα φαινεται παραλογη (π.χ τσιγαρο) για καποιον καπνιστη ειναι απολυτα φυσιολογικη....Καλα κανουν και διαμαρτυρονται για τις τιμες των τσιγαρων....ούτε ο καφές ούτε το τσιγάρο είναι καθημερινή ανάγκη βασικά
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
απλά δεν είναι μια πραγματική ανάγκη, αντί να γκρινιάζουμε για την μείωση του βασικού μισθού γκρινιάζουμε για την αύξηση στα τσιγάρα..κάτι που δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιεί ΚΑΝΕΝΑΣ άνθρωποςΟι καθημερινες αναγκες, και οι αναγκες γενικοτερα, διαμορφωνονται απο τις κοινωνικες καταστασεις και ειναι διαφορετικες απο ανθρωπο σε ανθρωπο....Μια αναγκη που για μενα και για σενα φαινεται παραλογη (π.χ τσιγαρο) για καποιον καπνιστη ειναι απολυτα φυσιολογικη....Καλα κανουν και διαμαρτυρονται για τις τιμες των τσιγαρων....
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
να σου πω κατι..εγω μονο καπνιζω επειδη μαρεσει....δεν ειμαι κολλημενη με αυτο..μπορω να το κοψω αλλα δεν θελω.. και θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο που λες αλλα δεν καταλαβα την αντιληψη μερικων οτι αφου καπνιζεις μη μιλας για τις υψηλες τιμες του καπνου...ειναι σαν το παραδειγμα με το αυτοκινητο και τη βενζινη που προανεφερα..Τότε, αν θεωρείτε τον καφέ και το τσιγάρο απαραίτητο και μη εξαιρετέο μέρος της καθημερινότητας σας, είστε δέσμιοι των ΠΛΑΣΜΑΤΙΚΩΝ αναγκών σας.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
δεν υπάρχει καπνιστής που να μην το λέει αυτό χααχαχνα σου πω κατι..εγω μονο καπνιζω επειδη μαρεσει....δεν ειμαι κολλημενη με αυτο..μπορω να το κοψω αλλα δεν θελω.. και θα συμφωνησω απολυτα σε αυτο που λες αλλα δεν καταλαβα την αντιληψη μερικων οτι αφου καπνιζεις μη μιλας για τις υψηλες τιμες του καπνου...ειναι σαν το παραδειγμα με το αυτοκινητο και τη βενζινη που προανεφερα..
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αλλα εγω το εννοω... κατα τη διαρκεια των πανελληνιων καπνισα 5 τσιγαρα ολα κ ολα..τωρα καλοκαιρι μπυριτσα τσιγαροδεν υπάρχει καπνιστής που να μην το λέει αυτό χααχαχ
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
οι μόνοι που λένε την αλήθεια είναι τα παιδιά δίπλα στο στέκι, μεγαλύτερης ηλικίας προφανώς που γνωρίζουν αρκετά καλύτερα τι συμβαίνει, που πραγματικά βασανίζονται και γράφουν για πολύ καιρό το πόσο δυσκολεύονται να το κόψουνδεν ξερω τι κανουν οι αλλοι αλλα εγω το εννοω... κατα τη διαρκεια των πανελληνιων καπνισα 5 τσιγαρα ολα κ ολα..τωρα καλοκαιρι μπυριτσα τσιγαρο
όσα παιδιά γνω΄ριζω στις ηλικίες μας λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα..έλα μωρέ όποτε θέλω το κόβω..και 2 χρονια μετά ακόμα το ίδιο κάνουν...
danopfin95
Εκκολαπτόμενο μέλος
οκ ειστε ολιγον απολυτοι αλλα δε πειραζει..εχεις σκεφτει οτι ακομη και μετα απο 2 χρονια μπορει να μη ΘΕΛΟΥΝ να το κοψουν?οι μόνοι που λένε την αλήθεια είναι τα παιδιά δίπλα στο στέκι, μεγαλύτερης ηλικίας προφανώς που γνωρίζουν αρκετά καλύτερα τι συμβαίνει, που πραγματικά βασανίζονται και γράφουν για πολύ καιρό το πόσο δυσκολεύονται να το κόψουν
όσα παιδιά γνω΄ριζω στις ηλικίες μας λένε ακριβώς το ίδιο πράγμα..έλα μωρέ όποτε θέλω το κόβω..και 2 χρονια μετά ακόμα το ίδιο κάνουν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.