Stefania_☭
Νεοφερμένος
εμενα ρε με πρασινα χαρτακια και χοντρο φιλτρακι τα 50 με τιποτα δε τα φτανει.. Δεν εχω κατσει ποτε να μετρησω αλλα νταξ.
Τι να πω! :Ρ Θα το κάνεις πολύ χοντρό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
εμενα ρε με πρασινα χαρτακια και χοντρο φιλτρακι τα 50 με τιποτα δε τα φτανει.. Δεν εχω κατσει ποτε να μετρησω αλλα νταξ.
Μπαφοτσίγαρο το φτιάχνεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι να πω! :Ρ Θα το κάνεις πολύ χοντρό!
χαχα παιζει. Ευτυχως που ο virginia δεν εχει πολλα πολλα κλαδακια μεσα γιατι φαντασου τοτε
Μπαφοτσίγαρο το φτιάχνεις?
λες? πω ρε γαμωτο παλι μπερδεψα τα τοπικ
Stefania_☭
Νεοφερμένος
Τον καλύτερο καπνό κάνεις btw αλλά με ρέγουλα ρε αδερφέ! Όχι και 40τσιγάρα ο καπνός!χαχα παιζει. Ευτυχως που ο virginia δεν εχει πολλα πολλα κλαδακια μεσα γιατι φαντασου τοτε
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τον καλύτερο καπνό κάνεις btw αλλά με ρέγουλα ρε αδερφέ! Όχι και 40τσιγάρα ο καπνός!
Καλα με ψηνεις τωρα να αρχισω να τσεκαρω ποσα βγαινουν. Λοιπον τωρα που θα ξανα αγορασω θα μετρησω. Οντως ο virginia ειναι απτους καλυτερους απαυτους που πωλουνται στην ελλαδα. Και ο μπλε van nelle ειναι ωραιος αλλα θανατος ρε γαμωτο
Stefania_☭
Νεοφερμένος
Καλα με ψηνεις τωρα να αρχισω να τσεκαρω ποσα βγαινουν. Λοιπον τωρα που θα ξανα αγορασω θα μετρησω. Οντως ο virginia ειναι απτους καλυτερους απαυτους που πωλουνται στην ελλαδα. Και ο μπλε van nelle ειναι ωραιος αλλα θανατος ρε γαμωτο
Εγώ πάλι κάνω τον κλασσικό Old Holborn Yellow!!! Για μέτρα... Με τα χαρτάκια ρε παιδί μου!
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ πάλι κάνω τον κλασσικό Old Holborn Yellow!!! Για μέτρα... Με τα χαρτάκια ρε παιδί μου!
Old holborn κιτρινο. Μαπα τον βρισκω προσωπικα αλλα το 50% των ελληνων στριφτοκπανιστων εχει αλλη γνωμη προφανως.
palio_melos
Διάσημο μέλος
Για τετοια λεω..50? πολλα λες. Καλα αν τα τσιγαρα τα κανεις στιλακι και χρησιμοποεις το extra slim φιλτρακι ισως..
Ενταξει, το τι χαρτακια χρησιμοποιεις, δεν εχει σημασια στον αριθμο των τσιγαρων, αλλα τα φιλτρακια ναι..
Εγω σου λεω οτι μπορουν να βγουν 50 (με τιγκα οικονομια και 60) slimακια προς "φυσιολογικα στριφτα" με ultra slim φιλτρακια (τα πιο λεπτα δηλαδη..).. Το λεω, γιατι μου εχει τυχει και μενα να μου τελειωσουν τα χαρτακια, με ταυτοχρονη αγορα και των δυο (και ας εχουν μεινει τριμματα στον καπνο..)
Και γω και τους δυο τους virginia, τους βρισκω αψεγαδιαστους. (Ο αρωματικος παντως, που δεν ξερω αν κυκλοφορει ακομα, ειναι-ηταν μια αποτυχια!)Καλα με ψηνεις τωρα να αρχισω να τσεκαρω ποσα βγαινουν. Λοιπον τωρα που θα ξανα αγορασω θα μετρησω. Οντως ο virginia ειναι απτους καλυτερους απαυτους που πωλουνται στην ελλαδα. Και ο μπλε van nelle ειναι ωραιος αλλα θανατος ρε γαμωτο
Και ο Craven, το ιδιο πιστευω..
Ναι ρε παιδι μου.. Παλιοτερα μου αρεσε ο Old Holborn ο κιτρινος, αλλα απο καποια φαση και μετα, νομιζω κατι αλλαξαν, και μετα δεν το ανεχομουν..Old holborn κιτρινο. Μαπα τον βρισκω προσωπικα αλλα το 50% των ελληνων στριφτοκπανιστων εχει αλλη γνωμη προφανως.
Θα γουσταρα να κανω ενα τσιγαρο την εβδομαδα ας πουμε, αλλα οχι για κανονικο καπνισμα..
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Αμ.. Αυτα ειναι τα ωραια..Καλα τωρα εχω παραγγειλει να μου φερει ενας φιλος να δοκιμασω και καπνα γερμανιας. Της παναγιας τα ματια!
Πραγματικα, στην Ελλαδα, δεν εχουμε τιποτα απο τσιγαρα και καπνους!
Στο εξωτερικο (και ειδικα ΗΠΑ), ειναι παραδεισος!..
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
palio_melos
Διάσημο μέλος
Προσωπικα, χαλαω για τσιγαρα, περιπου 7 ευρω την εβδομαδα..ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: που τα βρίσκετε τα λεφτά για τόσα τσιγάρα;;;
Σκεψου, οτι εγω,σε σχεση με αλλο ενα παιδι μη καπνιστη της ηλικιας μου, και της ιδιας οικονομικης καταστασης, εχω 7 ευρω λιγοτερα/εβδοαμαδα να ξοδεψω για αλλα πραγματα (ποτα,εξοδους,καφεδες)..
Οι περισσοτεροι, δεν τα "γενναμε" τα λεφτα για τα τσιγαρα μας, απλα τα αφαιρουμε απο το "εισοδημα" μας..
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
το θεμα δεν ειναι το που..ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: που τα βρίσκετε τα λεφτά για τόσα τσιγάρα;;;
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
ο καθενας κανονιζει την πορεια του και πως θα ξοδεψει το χαρτζιλικι του. Μη φανταστεις οτι ξοδευουμε και καμια περιουσια 6Ε τις δυο βδομαδες.ρε παιδιά εγώ ένα πράγμα δεν μπορώ να καταλάβω: που τα βρίσκετε τα λεφτά για τόσα τσιγάρα;;;
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
όπως και να το κάνεις είναι έξοδο όμως...ο καθενας κανονιζει την πορεια του και πως θα ξοδεψει το χαρτζιλικι του. Μη φανταστεις οτι ξοδευουμε και καμια περιουσια 6Ε τις δυο βδομαδες.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
ο καθενας κανονιζει την πορεια του και πως θα ξοδεψει το χαρτζιλικι του. Μη φανταστεις οτι ξοδευουμε και καμια περιουσια 6Ε τις δυο βδομαδες.
Ανάλογα το πόσο καπνίζει ο καθένας. Αμφιβάλλω βέβαια ότι η περισσότεροι ξοδεύουν μόνο 6€ σε δύο βδομάδες. Αν δεν κάνω λάθος ένα πακέτο έχει γύρω στα 4,5€ οπότε ακόμα και ένα να καπνίζεις την ημέρα, δεν είναι εύκολο να βάζεις στην άκρη επιπλέον 4,5€. Θα πρέπει να τα κόψεις από κάπου αλλού.
Ένας φίλος μου πχ καπνίζει στριφτά και καπνός-φιλτράκια-χαρτάκια, του βγαίνουν 5€ (ναι ξέρω ότι κρατάει για περισσότερες μέρες). Και δεν είναι λίγες οι φορές που δεν τρώει ή δεν παίρνει μπύρα όταν βγαίνουμε για να κρατήσει λευτά για τσιγάρα.
blackgirl
Πολύ δραστήριο μέλος
ο καθενας κανονιζει την πορεια του και πως θα ξοδεψει το χαρτζιλικι του. Μη φανταστεις οτι ξοδευουμε και καμια περιουσια 6Ε τις δυο βδομαδες.
μόνο 6€ τις 2 βδομάδες;;;; οι περισσότεροι φίλοι μου που καπνίζουν κάνουν τουλάχιστον ένα πακέτο σε 3 μέρες....
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν ξέρω κανέναν άλλο να καπνίζει ολόκληρο πακέτο για ...παρέακαλε εγω ηξερα μια που καπνιζε αμα ηθελε 1 πακετο σε μια μερα...αλλα καταταλλα λεει οποτε ηθελε το εκοβε....για την παρεα το εκανε!
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
μόνο 6€ τις 2 βδομάδες;;;; οι περισσότεροι φίλοι μου που καπνίζουν κάνουν τουλάχιστον ένα πακέτο σε 3 μέρες....
προτεινε τους στριφτα τοτε. και γω ετσι κανω λιγοτερα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.