vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειναι καθαρα ψυχολογικο! απλα οταν εισαι σκατα με το τσιγαρο τουλαχιστον αφηνεις την αναγκη για νικοτινη και νιωθεις καπως καλυτερα!
το ηλεκτρονικο εχω ακουσει οτι κανει δουλεια
και ειναι τροπος για να ξεφυγει το μυαλο?
Καθαριζει το μυαλο και χαλαρωνεις. Εσυ μπορει να πηγαινεις να παιζεις τεννις. Ο καθενας οτι μπορει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Itach1
Διάσημο μέλος
Δώρα K
Νεοφερμένος
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ!!Ο ναργιλες ειναι ωραια φαση
Παιδιά το τσιγάρο είναι ένα μεγάλο λάθος . Πολλοί λένε << Ε, ένα την ημέρα μωρέ>> ... Ανοησίες , τι 1 τι 100. Δε θέλω ούτε να δοκιμάσω .- κάθετος. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως τα παιδιά που καπνίζουν θα πρέπει να αποφεύγονται... γιατί το έχω ακούσει κι αυτό
Civilara
Περιβόητο μέλος
*StarFalLeN*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μόνο έτσι ρε συ. Μαχαίρι ή τίποτα. Και ο πατέρας μου τα ίδια , ευτυχώς τον έβαλα να υποσχεθεί και στα γενέθλια του το έκοψε μαχαίρι. Είναι να το πάρεις απόφασηΣτο στρατο καπνιζα σαν τον αραπη. Δυο πακετα την ημερα για 4-5 μηνες. Μετα το περιορισα πολυ σε 3 τσιγαρα την ημερα μεχρι να απολυθω και με το που απολυθηκα το εκοψα μαχαιρι.
kιkή
Νεοφερμένος
Ξερεις ποσα παιδια μου ζητουσαν τσιγαρο να δοκιμασουν, μετα σταματησαν να μου μιλανε γιατι υποτιθεται ημουν κακη επιρροη και τωρα καπνιζουν περισσοτερα τσιγαρα την ημερα απο μενα?? χαχαχα! Αυτοι που λενε κατι τετοια, στο τελος τα βιωνουν οι ιδιοι, τουλαχιστον ετσι βλεπω μεχρι τωρα.Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως τα παιδιά που καπνίζουν θα πρέπει να αποφεύγονται... γιατί το έχω ακούσει κι αυτό
Μόνο έτσι ρε συ. Μαχαίρι ή τίποτα. Και ο πατέρας μου τα ίδια , ευτυχώς τον έβαλα να υποσχεθεί και στα γενέθλια του το έκοψε μαχαίρι. Είναι να το πάρεις απόφαση
Κι ο πατερας μου το εκοψε μαχαιρι, για δυο χρονια δεν το εβαζε στο στομα του. Τωρα ομως το αρχισε παλι γιατι ταχα μου εβαλε κιλα. Τι να πεις, αν δεν θελει ο ανθρωπος...
Muxu Su
Διάσημο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
και μενα το ιδιο για τα κοριτσια...ισως να ειναι ρατσιστικο αλλα δν μου αρεσουν κα9ολου αυτοι που καπνιζουν... :\
hurricane
Διάσημο μέλος
ας μην αρχίσω να μιλάω και για αυτό όμως γιατί θα το χάσω πια, έχω κουραστεί με τους ατέλειωτους διαλόγους...
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
ισως να ειναι ρατσιστικο αλλα δν μου αρεσουν κα9ολου αυτοι που καπνιζουν... :\
και μενα το ιδιο για τα κοριτσια...
Αχ τι καλοι. Βασικα νομιζω οτι κατα βαθος δεν ειστε και τοσο καθετοι. Εννοω στην πραξη. Αλλα νταξει αποστασιοποιειστε το δυνατον περισσοτερο απτο τσιγαρο.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
προσωπικα δεν εχω φιλησει ποτε κοπελα που να καπνιζει και ειναι η αληθεια οτι με απωθει εντελως αρα δεν νομιζω να το κανω ξερω ακουγεται ρατσιστικο αλλα ετσι ειναιΑχ τι καλοι. Βασικα νομιζω οτι κατα βαθος δεν ειστε και τοσο καθετοι. Εννοω στην πραξη. Αλλα νταξει αποστασιοποιειστε το δυνατον περισσοτερο απτο τσιγαρο.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
προσωπικα δεν εχω φιλησει ποτε κοπελα που να καπνιζει και ειναι η αληθεια οτι με απωθει εντελως αρα δεν νομιζω να το κανω ξερω ακουγεται ρατσιστικο αλλα ετσι ειναι
Αρα μιλας θεωρητικα αγαπητε john. Καλυτερα ειναι να δοκιμασεις πρωτα και μετα να εισαι τοσο απολυτος.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
μα δεν μπορω καν να αναπνεω τον καπνο τι να δοκιμασω?Αρα μιλας θεωρητικα αγαπητε john. Καλυτερα ειναι να δοκιμασεις πρωτα και μετα να εισαι τοσο απολυτος.
Iliaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι κάτι το οποίο συνηθίζεται. Δεν είχα καπνίσει ποτέ και ένας πρώην μου κάπνιζε. Αυτό που λένε είναι σαν να γλύφεις τασάκι δεν ισχυεί καθόλου. Έχει μία λίγο πικρή γεύση που μετά από λίγο φεύγει και είναι μια χαρά. Πραγματικά, αν σου αρέσει πολύ κάποια σιγά μην κάτσεις να σκεφτείς ότι αα αυτή η κοπέλα καπνίζει, δεν γίνεται να κάνω κάτι μαζί της.μα δεν μπορω καν να αναπνεω τον καπνο τι να δοκιμασω?
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
μα δεν μπορω καν να αναπνεω τον καπνο τι να δοκιμασω?
Καλα δηλαδη οι καπνιστριες εχεισ την εντυπωση οτι πανε τραβανε μια τζουρα και μετα φασωνουν τον αντικαπνιστη? Οχι βεβαια γνωριζω πολλα ατομα που διπλα στον αλλο προσπαθουν να μη καπνιζουν.
Ειναι σα να μου λες δεν τρωω αυτο το φαγητο γιατι νομιζω οτι δε θα μου αρεσει. Η μαμα ομως τι λεει? "Δοκιμασε πρωτα και μετα κανε οτι θες"
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
ενταξει ξεκαθαρισα οτι απεναντι σε αυτο το θεμα ειμαι τερμα ρατσιστης...και μονο που θα μυριζει φτανει..τωρα αυτο με τη μαμα ασχολιαστοΚαλα δηλαδη οι καπνιστριες εχεισ την εντυπωση οτι πανε τραβανε μια τζουρα και μετα φασωνουν τον αντικαπνιστη? Οχι βεβαια γνωριζω πολλα ατομα που διπλα στον αλλο προσπαθουν να μη καπνιζουν.
Ειναι σα να μου λες δεν τρωω αυτο το φαγητο γιατι νομιζω οτι δε θα μου αρεσει. Η μαμα ομως τι λεει? "Δοκιμασε πρωτα και μετα κανε οτι θες"
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Άλλο το φαγητό όμως κι άλλο το τσιγάρο...
Ειδικά αν δεν έχει ο άλλος καν την περιέργεια να δοκιμάσει, γιατί να το κάνει;; Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν χάνει και καμιά τέλεια γεύση...
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
καλα τωρα θα συγκρινουμε το φαγητο με το τσιγαρο? μονο αυτα που εχω δει σημερα στο τσατ φτανουν δεν μπορω και αλλα χαχαΆλλο το φαγητό όμως κι άλλο το τσιγάρο...
Ειδικά αν δεν έχει ο άλλος καν την περιέργεια να δοκιμάσει, γιατί να το κάνει;; Σόρρυ κιόλας, αλλά δεν χάνει και καμιά τέλεια γεύση...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.