Johnnaousa
Επιφανές μέλος
φιλους οχι..βασικα κανεις που βγαινουμε παρεα δεν καπνιζει..αλλα και οποτε ειναι καποιος στην παρεα δεν εχω προβλημα..αν και εχω λιγο προβλημα και βηχω ευκολα..αλλα σε κοπελα με απωθει προσωπικαΒρίσκε λύσεις εγώ αυτό κάνω όχι νταξ άλλο η κοπέλα
αλλά φίλους απορρίπτεις?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
selc
Δραστήριο μέλος
φιλους οχι..βασικα κανεις που βγαινουμε παρεα δεν καπνιζει..αλλα και οποτε ειναι καποιος στην παρεα δεν εχω προβλημα..αν και εχω λιγο προβλημα και βηχω ευκολα..αλλα σε κοπελα με απωθει προσωπικα
Eντάξει σ είπα άλλο η κοπέλα... Αλλά φίλους να απορρίψεις γι'αυτό το λόγο είναι χαζομάρα (και αυτό με τον βήχα το έχω και γω και πολλοί άλλοι,σίγουρα είναι θέμα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moxa15
Διάσημο μέλος
Eντάξει σ είπα άλλο η κοπέλα...
ειναι πολυ ξενέρωτο για αυτούς που δεν καπνίζουν διότι πέρα από την ανάσα της που μυρίζει, μετά από ένα φιλί
μυρίζει και η δικιά σου σαν τεκές και εχει παραξενη γευση στη γλωσσα....
Αλλά φίλους να απορρίψεις γι'αυτό το λόγο είναι χαζομάρα (και αυτό με τον βήχα το έχω και γω και πολλοί άλλοι,σίγουρα είναι θέμα)
αυτο με το βηχα ειναι λιγο παραξενο πραγματι διοτι,αλλο να κανει τετοιους θορυβους ενας παππούς και αλλο ενας συνομήλικός μου.συμφωνω απολυτως ότι το να απορρίψεις καποιο φιλαρακι για αυτο το λογο ειναι πληρη μλκ
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Βρίσκε λύσεις εγώ αυτό κάνω όχι νταξ άλλο η κοπέλα
αλλά φίλους απορρίπτεις?
ποιος μπορεί να απορίψει φίλους εξαιτίας αυτού;;;
moxa15
Διάσημο μέλος
ποιος μπορεί να απορίψει φίλους εξαιτίας αυτού;;;
i agree
Bl4Ck_PyTh0N!
Δραστήριο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
selc
Δραστήριο μέλος
Απλά έχω γνωρίσει άτομα που απορρίπτουν φίλους επειδή καπνίζουν,μην σας κάνει εντύπωση...
Όσο για την κοπέλα ή το αγόρι εγώ φροντίζω μετά να μοιράζω τσίχλες
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Όντως! Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από την καπνίλα/τσιγαρίλα.Sorry,αλλά δεν είναι χίλιες φορές καλύτερη η τσιγαρίλα απ'το να βρωμάει η ανάσα του άλλου κρεμμυδοτζάτζικο,αφού πρώτα τσάκισε τρία δίπιτα και οι πορδές του πλέον μυρίζουν σαν χαλασμένη εξάτμιση Yugo Zastava?
Υπάρχει και η ιδρωτίλα. Το να μυρίζει κάποιος ιδρωτίλα είναι πολύ χειρότερο από το να αναδίδει τσιγαρίλα.
Τον συνδυασμό, βέβαια, ας μην τον σχολιάσουμε καλύτερα.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Όντως! Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από την καπνίλα/τσιγαρίλα.
Υπάρχει και η ιδρωτίλα. Το να μυρίζει κάποιος ιδρωτίλα είναι πολύ χειρότερο από το να αναδίδει τσιγαρίλα.
τωρα να το πω ή θα ξερασετε;;;
δεν ειναι μονο αυτα..! κατι παπουδια στο λεωφορειο που εχουν να αλλαξουν εσωρουχα 150 χρονια και βρωμοκοπανε και τσιγαριλα... μαζι με ιδωτιλα μεστο κατακαλοκαιρο;;; σωστο μαρτυριο...προτιμας να μεινεις ορθιος με 10 βαρια βιβλια στο χερι παρα διπλα τους!
εγω πιστευω οτι το τσιγαρο εχει σοβαρες δυσοσμες συνεπειες μετα απο αρκετα χρονια..! δηλ αμα ο αλλος καπνιζει πολλα χρονια..και μετα ερθει να σου μιλησει και η ανασα τοτ σε στελνει....στον αδη...τοτε δεν πα να φαει 10 πακετα τσιχλες...παλι κατι θα μυριζει!
αν επρεπε να διαλεξω...τσιγαριλα ή ιδρωτας...σιγουρα το τσιγαρο...
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι στα ΜΜΜ ..... ιναι να πηγαινεις με τα ποδια καλυτεραΌντως! Υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα από την καπνίλα/τσιγαρίλα.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδικα τωρα το καλοκαιρι στα ΜΜΜ ..... ιναι να πηγαινεις με τα ποδια καλυτερα
μια ωρα δρομο που κανει το λεωφορειο να πας με τα ποδια? αχ καημενα ποδαρακια μου....
Chiyo
Πολύ δραστήριο μέλος
αυτα!! ^_^
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτά που λες όμως συμβαίνουν μόνο για μία δύο φορές την εβδομάδα...Sorry,αλλά δεν είναι χίλιες φορές καλύτερη η τσιγαρίλα απ'το να βρωμάει η ανάσα του άλλου κρεμμυδοτζάτζικο,αφού πρώτα τσάκισε τρία δίπιτα και οι πορδές του πλέον μυρίζουν σαν χαλασμένη εξάτμιση Yugo Zastava?
εδώ πάλι υπάρχουν και άτομα που τα ρούχα τους βρωμάνε την "μπαγιάτικη" μυρουδιά του τσιγάρου που είναι πολύ πιο άσχημη...κατι παπουδια στο λεωφορειο που εχουν να αλλαξουν εσωρουχα 150 χρονια και βρωμοκοπανε και τσιγαριλα...
Δεν ξέρω, τώρα το καλοκαίρι ανοίγουν τα κλιματιστικά και είναι πολύ καλύτερα από ότι τον χειμώνα...Ειδικα τωρα το καλοκαιρι στα ΜΜΜ ..... ιναι να πηγαινεις με τα ποδια καλυτερα
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
εδώ πάλι υπάρχουν και άτομα που τα ρούχα τους βρωμάνε την "μπαγιάτικη" μυρουδιά του τσιγάρου που είναι πολύ πιο άσχημη...
Για κανένα λόγο,όμως.
Δεν ξέρω, τώρα το καλοκαίρι ανοίγουν τα κλιματιστικά και είναι πολύ καλύτερα από ότι τον χειμώνα...
Δεν έχεις μπει σε αστικό με χαλασμένο κλιματιστικό?Τυχερός είσαι.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν σου περιγράφω την τσιγαρίλα την κλασσική αλλά αυτούς που φοράνε πολύ καιρό ρούχα που η μυρουδιά του τσιγάρου έχει "μπαγιατέψει" και είναι πολύ πιο αποκρουστική.Για κανένα λόγο,όμως.
Και πάλι τι λέει αυτό για την πλειονότητα? Άμα είχαν όλα χαλασμένα κλιματιστικά οκ θα ήταν χειρότερα το καλοκαίρι. Εμάς στην Αθήνα όλα τα λεωφορεία έχουν κλιματιστικά, σπάνια δεν έχουν. Πολλαπλασίασε τώρα τις πιθανότητες χαλασμένου κλιματιστικού και ενδεχόμενο βρομιάρη επιβάτη ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ η ατμόσφαιρά στα λεωφορεία μας το καλοκαίρι είναι ΤΕΛΕΙΑ, τόση δροσιά που διώχνει τις κακοσμίες...Δεν έχεις μπει σε αστικό με χαλασμένο κλιματιστικό?Τυχερός είσαι.
Πανσέληνος
Δραστήριο μέλος
καπνισμα......μεγάλο κεφάλαιο για συζήτηση...εγώ δεν έχω καπνίσει ποτέ μου.....το θεωρώ κακή συνήθεια αλλά δεν κρίνω τους ανθρώπους απο το αν καπνίζουν ή όχι.....ίσως και να δοκίμαζα καμιά μέρα....πάντως ελπίζω να μην γίνω καπνίστρια... δεν μου προσφέρει απολύτως τίποτα
αυτα!! ^_^
στο ευχομαι να μη γινεις..και κακο στην υγεια κανει και στη τσεπη...μετα ειναι πολυ δυσκολο να το κοψεις.....μακαρι να μην ειχα δοκιμασει ποτε.....δυστυχως εχω φτασει σε σημειο να αναρωτιεμαι οταν παω για καφε:''καλα αυτοι που δε καπνιζουν δε βαριουνται τοση ωρα;;;;;;;''lol
θεωρω ομως αδικο ολο αυτο που υφιστανται αυτοι οι ανθρωποι σημερα και βεβαια αναφερομαι στην απαγορευση του καπνισματος σε πολλα μερη (δημοσιους χωρους κ.α) ,την αυξηση της τιμης των τσιγαρων και αλλα πολλα..Γιατι; Τους λυπαμε διοτι αρχικα οι εταιριες και το κρατος τα πουλουσαν και ευνοουσαν την ψευτικη μαγκια του τσιγαρου κι ας ηξεραν ποσο επιβλαβες ειναι και τωρα τους λενε <<κοψτε το>> .Θα μου πει καποιος τοσο καιρο οι καπνιστες δεν δινανε σημασια για το κακο που προκαλουσαν στους γυρω τους και τωρα φωναζουν; Μαζι τους και εγω γιατι την πληρωνανε αδικα ανθρωποι που δεν καπνιζανε,παρ΄ολα αυτα αλλους τροπους πρεπει να βρει το κρατος ωστε ο κοσμος να κοψει το τσιγαρο...
ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ. . .
Lida Ι.
Νεοφερμένος
Αλλά θαυμάζω χίλιες φορές περισσότερο αυτους που βρήκαν το σθένος να σταματήσουν αυτη τη βρωμερή συνήθεια!
Και όχι από κάποιο οικονομικο ώφελος ή από κάποια παράτρυνση/πίεση!
Αλλά από τον εαυτό τους για τον εαυτό τους!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.