dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
σύγκριση έκανα... μπορεί να μας φαίνονται γελοία αυτό για τα νήπια, αλλά ακόμα και αυτά είναι λιγότερο γελοία από το τσιγάροκαι ανεφερες τους καλυτερους
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
σύγκριση έκανα... μπορεί να μας φαίνονται γελοία αυτό για τα νήπια, αλλά ακόμα και αυτά είναι λιγότερο γελοία από το τσιγάρο
be cool! καταλαβα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickydask
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν ενοχλώ ποτέ όταν κάθομαι με παρέα που δεν καπνίζει (πάντοτε έχω το τσιγάρο μακριά από τον άλλο) και τον καπνό τον βγάζω πάντοτε προς τα πάνω, καθώς κι εγώ ενοχλούμαι όταν φυσάνε τον καπνό πάνω στο πρόσωπό μου άλλοι.
Επίσης δεν θεωρώ πως είναι δικαίωμά μου να καπνίζω σε ένα χώρο με μη καπνιστές, καπνίζω μόνο εφ' όσον είναι σίγουρο ότι δεν ενοχλώ τους άλλους.
simosgl3
Εκκολαπτόμενο μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
Δεν καπνιζω,εχω δοκιμασει αλλα δεν ηταν κατι.Περα αυτου ξερω πως κανω το καλυτερο πραγμα για την υγεια μου!
το φανταστικό ειναι οτι συνηθως καπνιζουν και οι αθλητες και μαλιστα πολυ...why???
Johnny15
Επιφανές μέλος
το φανταστικό ειναι οτι συνηθως καπνιζουν και οι αθλητες και μαλιστα πολυ...why???
lolwut
Που το είδες αυτό? Και σε ποια ηλικία αθλητών αναφέρεσαι?
moxa15
Διάσημο μέλος
1.όταν παίρνει μια ομάδα το πρωτάθλημα ή το κύπελλο που βλέπεις να είναι όλοι οι αθλητές να ειναι με σαμπανια και πουρα
2.οι προπονητες που επισης στην πλειοψηφια τους καπνιζουν
3.ακομη και σε μικρες ηλικιες ατομα τα οποια προσωρινα σταματουν το διαβασμα ή τον πρωταθλητισμό
δεν ξερω τι να σ πω ισως να ειναι και προσωπικη μου αποψη και αν κανω λαθος αλλα ετσι νομιζω...
Johnny15
Επιφανές μέλος
moxa15
Διάσημο μέλος
MariaEchelon
Νεοφερμένος
selc
Δραστήριο μέλος
Επίσης με ενοχλεί οι άλλοι να καπνίζουν και να ρίχνουν το καπνό πάνω μου,γίνομαι θεριό!
ωστόσο δεν θα απέρριπτα κάποιον επειδή καπνίζει (γιατί το χω ακούσει και αυτό )
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
εγω θα απερριπτα και θα ηταν απο τα βασικα...ενταξει ισως λαθος αντιληψη αλλα τι να κανουμε...Ούτε γω καπνίζω είμαι φανατική αντικαπνίστρια(αλλά ποτέ μην λες ποτέ)
Επίσης με ενοχλεί οι άλλοι να καπνίζουν και να ρίχνουν το καπνό πάνω μου,γίνομαι θεριό!
MariaEchelon
Νεοφερμένος
και εμενα με ενοχλει πολυ αυτο!
selc
Δραστήριο μέλος
εγω θα απερριπτα και θα ηταν απο τα βασικα...ενταξει ισως λαθος αντιληψη αλλα τι να κανουμε...
και για ποιο λόγο να τον απορρίψεις?
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
κι εγώ ήμουν φανατικός αντικαπνιστής! μία φορά δοκίμασα με άρεσε πάρα πολύ και συνεχισα(όχι σε σημείο αηδίας, 1 άντε 2 το πολυ΄κανω κάθε μέρα). Σου προτείνω να μη δοκιμάσεις γιατί μάλλον θα πάθεις ότι έπαθαΟύτε γω καπνίζω είμαι φανατική αντικαπνίστρια(αλλά ποτέ μην λες ποτέ)
προκαταλήψειςκαι για ποιο λόγο να τον απορρίψεις?
selc
Δραστήριο μέλος
γι'αυτό και γω είπα ποτέ μην λες ποτέ γιατί ξέρω πολλές περιπτώσεις ανθρώπων σαν και σένακι εγώ ήμουν φανατικός αντικαπνιστής! μία φορά δοκίμασα με άρεσε πάρα πολύ και συνεχισα(όχι σε σημείο αηδίας, 1 άντε 2 το πολυ΄κανω κάθε μέρα). Σου προτείνω να μη δοκιμάσεις γιατί μάλλον θα πάθεις ότι έπαθα
ώρα να το κόψεις και συ
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πρεπει να ειναι προκαταληψεις?? απλως δεν μ αρεσει καθολου να μυριζει μια κοπελα...με απωθει εντελωςκι εγώ ήμουν φανατικός αντικαπνιστής! μία φορά δοκίμασα με άρεσε πάρα πολύ και συνεχισα(όχι σε σημείο αηδίας, 1 άντε 2 το πολυ΄κανω κάθε μέρα). Σου προτείνω να μη δοκιμάσεις γιατί μάλλον θα πάθεις ότι έπαθα
προκαταλήψεις
selc
Δραστήριο μέλος
Βρίσκε λύσεις εγώ αυτό κάνω όχι νταξ άλλο η κοπέλαπρεπει να ειναι προκαταληψεις?? απλως δεν μ αρεσει καθολου να μυριζει μια κοπελα...με απωθει εντελως
αλλά φίλους απορρίπτεις?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.