Rebel1
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kossal
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
(Πιο μικρή και εγώ έκανα διάφορα, έκρυβα πακέτα αναπτήρες κτλ)
Γενικά είμαι κατά του καπνίσματος... Βέβαια αρκετά παιδιά από την παρέα μου καπνίζουν, ποτέ όμως δεν σκέφτηκα να το αρχίσω και εγώ, αν και έχω δοκιμάσει...
Δεν ξέρω!! Απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι βρίσκουν στο τσιγάρο!!! Για εμένα είναι κάτι το άχρηστο, το ανούσιο! Πραγματικά δεν ωφελεί και δεν χρησιμεύει σε τπτ... Αντιθέτως μόνο κακό κάνει...
Εντάξει από πολλούς θεωρείται μαγκιά, μπορεί να σε βλέπουν αλλιώς οι άλλοι κτλ... αλλά οκ! αυτά είναι βλακείες, ανωριμότητες!!!
Και όλα αυτά περί άγχους, χαλαρώματος, ηρεμίας κτλ τα θεωρώ τρίχες
JoeyGolfi
Νεοφερμένος
hale
Δραστήριο μέλος
ΜαθητήςΕΠΑΛ
Νεοφερμένος
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
dannaros νιωθω οτι δεν με σεβονται οταν δεν μου εχουν χωρο να καπνιζω(ε δεν ειπα και σε νοσοκομεια μην τρελαθουμε τελειως) και δεν με σεβονται οταν μου πετανε το κλασσικο : χεστηκα που καπνιζεις!να πας αλλου...ε κατσε κυριε να μην κυκλοφορω δηλ? αμα ειχε χωρο για εμενα θα πηγαινα εκει να κατσω χαζη δεν ειμαι....
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το παραπάνω όμως δεν ευθύνονται οι μη καπνιστές... Μπορεί κάλλιστα να ευθύνεται καπνιστής... Και πάλι δεν έχει καμία σημασία... Μπράβο που παραδέχτηκες ότι το ξεκίνησες για "μαγκιά" και ακόμα περισσότερο που έχεις μετανοήσει για αυτό που θεωρούσες μαγκιά... Μετανοήσει με την έννοια μετά+νοώ, αλλάζω νου.... Και δεν είσαι μόνο εσύ. Όλοι έχουμε κάνει πράγματα που θεωρούμε μαγκιά λίγο ή πολύ...dannaros νιωθω οτι δεν με σεβονται οταν δεν μου εχουν χωρο να καπνιζω
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
ενταξει μαλακια...αν θελετε να καπνιζεται μη το λετε αυτο θα φατε γιαουρτια!!(εγω γιαουρτι δεν εριξα...γερο κραξιμο εριξα αλλα μην φανταστειτε οτι επιασε)
Theseus
Νεοφερμένος
Johnny15
Επιφανές μέλος
dannaros νιωθω οτι δεν με σεβονται οταν δεν μου εχουν χωρο να καπνιζω
Υπάρχει όσο χώρος θέλεις έξω. Σε κλειστούς χώρους απαγορεύεται, εκτός και αν είναι χώρος καπνιστών.
Εγώ όμως όταν πάω στην στάση του σχολείου μου τον χειμώνα με τον δυνατό αέρα και το κρύο και μέσα βρωμάει και καπνίζουν καμιά δεκαριά άτομα αναγκάζομαι να κάτσω έξω. Ε τότε πιστεύω ότι δεν με σέβονται
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Συμφωνω κανεις σχεδον απο τους καπνιζοντες επι σειρα ετων δε σεβεται τους μη καπνιζοντες.Υπάρχει όσο χώρος θέλεις έξω. Σε κλειστούς χώρους απαγορεύεται, εκτός και αν είναι χώρος καπνιστών.
Εγώ όμως όταν πάω στην στάση του σχολείου μου τον χειμώνα με τον δυνατό αέρα και το κρύο και μέσα βρωμάει και καπνίζουν καμιά δεκαριά άτομα αναγκάζομαι να κάτσω έξω. Ε τότε πιστεύω ότι δεν με σέβονται
13diagoras
Δραστήριο μέλος
Αν και δεν ειμαι καπνιστης,καπνιζω = ειμαι μαζοχας, επειδη πληρωνω για να καταστρεψω τον εαυτο μου
αν και δεν προκειται να γινω ποτε επειδη ασχολουμαι με τον αθλητισμο,
διαφωνω καθετα.
Η εκφραση αυτη ακουγεται ωραια,αλλα κρυβει ορισμενα λαθακια.Δηλαδη δεν αναφερει τα θετικα που προσφερει το τσιγαρο στον καπνιστη,οπως στιγμες χαλαρωσης(?),μαγκια ισως,ευκολοτερη προσαρμογη σε ορισμενες ομαδες φιλιων και αλλα που δεν γνωριζω.Θα μου πεις ρε φιλε θα θυσιασω ορισμενα χρονια απο τη ζωη μου για να αποκτησω ορισμενα απο τα παραπανω?Ε να που ορισμενοι το προτιμουν.
Το ιδιο παντως συμβαινει και με οποιαδηποτε ανθυγιεινη συνηθεια μας που ,ας μην το πω και πολυ σωστα,προτιμουμε μια ευχαριστηση της στιγμης παρα τις περισσοτερες ωρες ζωης(η μερες συνολικα).
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
ξέχασες να αναφέρεις την εξάρτηση... πολλοί θα ήθελαν να διακόψουν αλλά δεν "μπορούν"Αν και δεν ειμαι καπνιστης,
αν και δεν προκειται να γινω ποτε επειδη ασχολουμαι με τον αθλητισμο,
διαφωνω καθετα.
Η εκφραση αυτη ακουγεται ωραια,αλλα κρυβει ορισμενα λαθακια.Δηλαδη δεν αναφερει τα θετικα που προσφερει το τσιγαρο στον καπνιστη,οπως στιγμες χαλαρωσης(?),μαγκια ισως,ευκολοτερη προσαρμογη σε ορισμενες ομαδες φιλιων και αλλα που δεν γνωριζω.Θα μου πεις ρε φιλε θα θυσιασω ορισμενα χρονια απο τη ζωη μου για να αποκτησω ορισμενα απο τα παραπανω?Ε να που ορισμενοι το προτιμουν.
Το ιδιο παντως συμβαινει και με οποιαδηποτε ανθυγιεινη συνηθεια μας που ,ας μην το πω και πολυ σωστα,προτιμουμε μια ευχαριστηση της στιγμης παρα τις περισσοτερες ωρες ζωης(η μερες συνολικα).
hale
Δραστήριο μέλος
hale εδω που τα λεμε εχεις ενα δικιο...εγω ευτυχως κανω λιγα και στριφτο...βαριεμαι να στριβω συνεχεια και μια να μου σβηνει μια να αναβω και κανω λιγοτερα απο παλια που εκανα κανονικα....παντως εγω το ξεκινησα για μαγκια....αυτη ειναι η αληθεια γιατι οι περισσοτεροι γι αυτο ξεκινησαμε...τωρα μου εγινε συνηθεια...μπορω να βαλω ομως ορια στον εαυτο μου...αν πω θα κανω 3 θα κανω 3...καποιες μερες αν εχω πολλα πραγματα να κανω μπορει να κανω μονο 2...αλλες παλι μπορει να με πιασει βαρεμαρα και να κανω και 10(αυτες οι μερες ευτυχως ειναι λιγες)
Κοιτα και εγω στριφτο κανω και μονο οταν βγω εξω με παρεα...δηλαδη δε μπορω να κατσω να καπνισω μονος στο σπιτι (σημειωση: κανεις απο την παρεα μου δεν καπνιζει). Το καπνο τον ξεκινησα για να μειωσω τα τσιγαρα που εκανα γιατι ειχα φτασει τα 15 τσιγαρα ημερισιως ενω τωρα ειμαι στα 5 με 6 (και αυτα οχι καθημερινα)...
moxa15
Διάσημο μέλος
Κοιτα και εγω στριφτο κανω και μονο οταν βγω εξω με παρεα...δηλαδη δε μπορω να κατσω να καπνισω μονος στο σπιτι (σημειωση: κανεις απο την παρεα μου δεν καπνιζει). Το καπνο τον ξεκινησα για να μειωσω τα τσιγαρα που εκανα γιατι ειχα φτασει τα 15 τσιγαρα ημερισιως ενω τωρα ειμαι στα 5 με 6 (και αυτα οχι καθημερινα)...
xa μου θύμησες μια ιστοριουλα
μου θυμισες ενα φιλαρακι που μου ειχε πει οτι αρχισε να στριβει τσιγαρα για να καπνιζει λιγοτερο
οταν ειχαμε παει σε ενα ταξιδακι και ηταν να οδηγησει κανα 2ωρακι τον πετυχα να φταιχνει τσιγαρακια και να τα βαζει στη τσεπη του πριν ξεκινήσουμε για-οπως μ ειχε πει- ''να καπνισω αν χρειαστει..."
Yamcha
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
λες και ειμαι κανενα νηπιο!
δεν παμε καλααααααααααααα
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
όταν την δεις στον τάφο ή στο νοσοκομείο λόγω καρκίνου θα δούμε τότε ποιος είναι το νήπιο... Μην αναφέρω και την ηλιθιότητα του να ξοδεύεις τόσα λεφτά όταν ακόμα και ένα νήπιο θα τα χρησιμοποιούσε για καλύτερους λόγους...(actionman, barbie, καπότες...)το κακο μπαχαλο που γινεται καθε φορα στις γενικες συνελευσεις το εχετε προσεξει;;;; εγω μετα βιας βλεπω τους συμφοιτητες μου απο τον καπνο...κιοταν μια φορα εβηξα και πηγα να κανω παρα περα μου λεει ειρωνικα ....μια που καπνιζε: α ναι μωρε σορρυ εσενα σε ξεχασαμε !
λες και ειμαι κανενα νηπιο!
δεν παμε καλααααααααααααα
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
και ανεφερες τους καλυτερους παντως τωρα που το λες αμα εισια χρονιος καπνιστης παει....φαλιρησες! εχω μια φιλη που καπνιζει 6 χρονια maybe more και μου λεει μπορει να καπνισει και πακετο την ημερα αφου δεν βγαινει πολλες φορες λογω οικονομικων θεματων και προτιμαει να παρει τσιγαρο ....και καθεται με τον καπνο λεει (ετσι γλυτωνει και την τρακα)όταν την δεις στον τάφο ή στο νοσοκομείο λόγω καρκίνου θα δούμε τότε ποιος είναι το νήπιο... Μην αναφέρω και την ηλιθιότητα του να ξοδεύεις τόσα λεφτά όταν ακόμα και ένα νήπιο θα τα χρησιμοποιούσε για καλύτερους λόγους...(actionman, barbie, καπότες...)
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.