ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Τι μας λες τώρα...Και εγώ άμα βρεθείς δίπλα μου και έχω καύλες και δεν μπορώ να συγκρατηθώ να σε "βιάσω" ?? Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί θα μου έδινες έτσι και αλλιώς συναίνεσηδεν είναι πάντα εγωιστικό. όλοι οι άνθρωποι που έχουν άγχος δεν ξεσπάνε με τον ίδιο τρόπο.. κάποιοι θέλουν τσιγάρο για να ηρεμήσουν. δεν είναι εγωισμός αυτός. και το λέω εκ πείρας.. εγώ όποτε είμαι απίστευτα αγχωμένη άμα δεν κάνω ένα τσιγάρο εκείνη τη στιγμή θα εκραγώ..δε θα με νοιάξει ποιος είναι ή δεν είναι δίπλα μου. δεν είμαι εγωίστρια.. απλά δεν μπορώ διαφορετικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Τι μας λες τώρα...Και εγώ άμα βρεθείς δίπλα μου και έχω καύλες και δεν μπορώ να συγκρατηθώ να σε "βιάσω" ?? Το βάζω σε εισαγωγικά γιατί θα μου έδινες έτσι και αλλιώς συναίνεση
θες να σου απαντήσω τώρα;
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Άνετα τραβάω καταγγελία σε καθηγητή αν τον δω να καπνίζει στο σχολείο πάντως.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
απάντα ότι θες εκτός από αυτό ->
θες να σου απαντήσω τώρα;
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
ε ρε να μην ήταν εδώ τώρα κανένας καπνιστής να με υπερασπιστεί... τέλος πάντων, ότι πιστεύετε... εγώ δεν είπα ότι είναι ωραίο να στο χώνουν στη μούρη το τσιγάρο..εγώ για τη σχέση τσιγάρου και άγχους μίλησα.
χμ!!! πιστεψε με υπαρχουν πολοι καπνιστες οι οποιοι αν τους πεις το σβηνουν!! ειπαμε σαφως αμα εχεις αγχος θες να κανει ενα τσιγαρο αλλα πρεπει να κοιταξεις και τους αλλους!!!
ShatteredIce
Δραστήριο μέλος
Τί γίνεται όμως όταν καπνίζει και ο διευθυντής ; Και όλος ο σύλλογος των καθηγητών; χαχαχα
χαχα τραβήξτε καταγγελίες σε όλον το σύλλογο των καθηγητών.. η χαρά των μαθητών..να κλείσουν καμιά εβδομάδα τα σχολεία μέχρι να διευθετηθεί το θέμα
Orthologistis
Εκκολαπτόμενο μέλος
2) τα ρουχα σου θελουν σχεδον καθε μερα πλυσιμο απο τον καπνο...
3) εχεισ 60-70 % μεγαλυτερη πιθανοτητα για καρκινο και εμφραγμα...
4)χαλανε τα δοντια σου...
5)ευθυνεται σε μεγαλο αριθμο για στειροτητα(ειδικα το μαυρο..)(μειώνει τις πιθανότητες σύλληψης για μια γυναίκα κατά 40%)
6) σου χαλαει την γευση
7)μειωνεται το ανοσοποιητικο συστημα
(εχω δοκιμασει τσιγαρο αλλα δεν μου κανει κεφι να ξαναδοκιμασω).....
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
Να σε πω Δημητρα να καπνιζουν αλλα οχι μεσα στους διαδρομους ουτε να την λενε σε μας τους μαθητες αμα παμε να αναψουμε τσιγαρο!!!!
συμφωνω...αφου καπνιζει κι αυτος γιατι να μην καπνισω κι εγω?
οσον αφορα το θεμα με την απαγορευση κανω μια ερωτηση: εγω η καπνιστρια που στο καλο να παω να κανω το τσιγαρο μου?και καλα τωρα το καλοκαιρι τον χειμωνα?αμα ετσι νομιζεις οτι θα με αναγκασεις να το κοψω κανεις λαθος....τοτε να κλεισουμε τις καπνοβιομηχανιες 'η και να το κανουμε και παρανομο....
υγ.καπνιζω ναι....
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
εμένα τι με νοιάζει που θα καπνίσεις εσύ? στον ιδιωτικό σου χώρο. Από την στιγμή που κάνεις κακό και σε άλλους δεν μπορείς να καπνίζεις. Όχι, δεν πρέπει να γίνει παράνομο, γιατί θα εκτοξευτούν οι τιμές, θα τα βγάζουν οι έμποροι, θα πληρώνετε σαν μ@λ@κες, θα αναγκαστείτε να κάνετε διακίνηση ύστερα, η ίδια ιστορία με τα ναρκωτικά...συμφωνω...αφου καπνιζει κι αυτος γιατι να μην καπνισω κι εγω?
οσον αφορα το θεμα με την απαγορευση κανω μια ερωτηση: εγω η καπνιστρια που στο καλο να παω να κανω το τσιγαρο μου?και καλα τωρα το καλοκαιρι τον χειμωνα?αμα ετσι νομιζεις οτι θα με αναγκασεις να το κοψω κανεις λαθος....τοτε να κλεισουμε τις καπνοβιομηχανιες 'η και να το κανουμε και παρανομο....
υγ.καπνιζω ναι....
xrisopsaro
Εκκολαπτόμενο μέλος
εμένα τι με νοιάζει που θα καπνίσεις εσύ? στον ιδιωτικό σου χώρο. Από την στιγμή που κάνεις κακό και σε άλλους δεν μπορείς να καπνίζεις. Όχι, δεν πρέπει να γίνει παράνομο, γιατί θα εκτοξευτούν οι τιμές, θα τα βγάζουν οι έμποροι, θα πληρώνετε σαν μ@λ@κες, θα αναγκαστείτε να κάνετε διακίνηση ύστερα, η ίδια ιστορία με τα ναρκωτικά...
ειναι νομιμο?ναι....αρα εχω καθε δικαιωμα να καπνισω....διωκομαι μηπως ποινικα που σου κανω"κακο" ??? οχι...απλα πληρωνω γιατι απαγορευεται...νομιζεις για σενα εγινε η απαγορευση?χεσμενο σε εχουν και εσενα και εμενα....και μην το λες αυτο το εμενα τι με νοιαζει που θα καπνισεις εσυ γιατι μπορω να σου πω κι εγω και εμενα τι με νοιαζει που σε ενοχλει??πρεπει να σεβομαστε ο ενας τον αλλο αλλα να μην καταπατουμε τα δικαιωματα του...εγω δεν λεω να ειμαστε στον ιδιο χωρο ολοι μαζι...θα μπορουσαν να το κανουν καπνιζοντες και μη καπνιζοντες....
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
εμένα τι με νοιάζει που θα καπνίσεις εσύ? στον ιδιωτικό σου χώρο. Από την στιγμή που κάνεις κακό και σε άλλους δεν μπορείς να καπνίζεις. Όχι, δεν πρέπει να γίνει παράνομο, γιατί θα εκτοξευτούν οι τιμές, θα τα βγάζουν οι έμποροι, θα πληρώνετε σαν μ@λ@κες, θα αναγκαστείτε να κάνετε διακίνηση ύστερα, η ίδια ιστορία με τα ναρκωτικά...
Ωραίος είσαι ρε... Ζητάς από τον καπνιστή να σε σεβαστεί, αλλά εσύ δεν τον σέβεσαι... Πες μου ένα λόγο για να το κάνει αυτός λοιπόν;;
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρεις, οι απαγορεύσεις αυτές δεν άρχισαν από την Ελλάδα και ναι για τους παθητικά καπνίζοντες βγήκε η απαγόρευση. Μπορείς να στηρίξεις το κακό που έβαλες σε εισαγωγικά? Άμα εσύ δεν ξέρεις ότι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει αυτό είναι δικό σου λάθος... Με την λογική σου, για να μην καταπατάμε τα δικαιώματα ενός ασθενή που κάνει θεραπεία με ραδιενεργές ουσίες θα έπρεπε να του δίνουμε το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα ακτινοβολώντας και εμάς. ΚΑΙ οι πιθανότητες να πάθεις κακό από το παθητικό κάπνισμα είναι ακόμα μεγαλύτερες από το να πάθεις κακό λόγω της ακτινοβολίας...ειναι νομιμο?ναι....αρα εχω καθε δικαιωμα να καπνισω....διωκομαι μηπως ποινικα που σου κανω"κακο" ??? οχι...απλα πληρωνω γιατι απαγορευεται...νομιζεις για σενα εγινε η απαγορευση?χεσμενο σε εχουν και εσενα και εμενα....και μην το λες αυτο το εμενα τι με νοιαζει που θα καπνισεις εσυ γιατι μπορω να σου πω κι εγω και εμενα τι με νοιαζει που σε ενοχλει??πρεπει να σεβομαστε ο ενας τον αλλο αλλα να μην καταπατουμε τα δικαιωματα του...εγω δεν λεω να ειμαστε στον ιδιο χωρο ολοι μαζι...θα μπορουσαν να το κανουν καπνιζοντες και μη καπνιζοντες....
Εγώ φίλε δεν είμαι υποχρεωμένος σε δημόσιο χώρο να μυρίζω την μπόχα σου. Δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω ακόμα και αν δεν βρίσκεις χώρο να καπνίσεις. Τι λογική είναι αυτή? εγώ πρέπει να σεβαστώ τι? τον εθισμό σου με κόστος την υγεία μου? Συγκρίνεις το ένα με το άλλο? Άντε θέλω να σε δω με την λογική αυτή να επιτρέψεις στα νοσοκομεία, τα αεροπλάνα και όπου αλλού απαγορεύεται, το κάπνισμα κτλ. Θα ασφυκτιούμε από την βρόμα, θα ρισκάρουμε την υγεία μας για να νιώσουν οι καπνιστές ότι τους δείχνουν "σεβασμό". Αυτό μόνο εγωισμό έχει... Ακόμα και για την κλανιά ρε φίλε που δεν κάνει καν κακό και δεν υπάρχει καμία σχετική απαγόρευση για αυτήν, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ενοχλεί η μυρουδιά της (γιατί στην περίπτωση αυτή καθένας μπορεί να βρεθεί και στις δύο πλευρές και βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα)... Μάθε να κρίνεις, να συγκρίνεις και να επιλέγεις το σωστό...Ωραίος είσαι ρε... Ζητάς από τον καπνιστή να σε σεβαστεί, αλλά εσύ δεν τον σέβεσαι... Πες μου ένα λόγο για να το κάνει αυτός λοιπόν;;
Τελικά η μεροληψία σκοτώνει την λογική...
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Ε,καλά,και οι εξατμίσεις των αυτοκινήτων κάνουν κακό,αυτό δεν συντελεί λόγο απαγόρευσης.
dante ravenclaw
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ξέρεις, οι απαγορεύσεις αυτές δεν άρχισαν από την Ελλάδα και ναι για τους παθητικά καπνίζοντες βγήκε η απαγόρευση. Μπορείς να στηρίξεις το κακό που έβαλες σε εισαγωγικά? Άμα εσύ δεν ξέρεις ότι το παθητικό κάπνισμα βλάπτει αυτό είναι δικό σου λάθος... Με την λογική σου, για να μην καταπατάμε τα δικαιώματα ενός ασθενή που κάνει θεραπεία με ραδιενεργές ουσίες θα έπρεπε να του δίνουμε το δικαίωμα να κυκλοφορεί ελεύθερα ακτινοβολώντας και εμάς. ΚΑΙ οι πιθανότητες να πάθεις κακό από το παθητικό κάπνισμα είναι ακόμα μεγαλύτερες από το να πάθεις κακό λόγω της ακτινοβολίας...
Εγώ φίλε δεν είμαι υποχρεωμένος σε δημόσιο χώρο να μυρίζω την μπόχα σου. Δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω ακόμα και αν δεν βρίσκεις χώρο να καπνίσεις. Τι λογική είναι αυτή? εγώ πρέπει να σεβαστώ τι? τον εθισμό σου με κόστος την υγεία μου? Συγκρίνεις το ένα με το άλλο? Άντε θέλω να σε δω με την λογική αυτή να επιτρέψεις στα νοσοκομεία, τα αεροπλάνα και όπου αλλού απαγορεύεται, το κάπνισμα κτλ. Θα ασφυκτιούμε από την βρόμα, θα ρισκάρουμε την υγεία μας για να νιώσουν οι καπνιστές ότι τους δείχνουν "σεβασμό". Αυτό μόνο εγωισμό έχει... Ακόμα και για την κλανιά ρε φίλε που δεν κάνει καν κακό και δεν υπάρχει καμία σχετική απαγόρευση για αυτήν, μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε ότι ενοχλεί η μυρουδιά της (γιατί στην περίπτωση αυτή καθένας μπορεί να βρεθεί και στις δύο πλευρές και βλέπει πιο αντικειμενικά τα πράγματα)... Μάθε να κρίνεις, να συγκρίνεις και να επιλέγεις το σωστό...
Τελικά η μεροληψία σκοτώνει την λογική...
Και εσύ φίλε με βάση τα λεγόμενά σου μεροληπτικός κρίνεσαι,γιατί όπως έχει δικαίωμα ο μη-καπνιστής να μην εισπνέει καπνό έτσι και ο καπνιστής έχει απόλυτα το δικαίωμα να καπνίσει.Επομένως η λύση δεν είναι να καταπιέσεις τους καπνιστές αλλά να χωρίσεις τους χώρους των μαγαζιών σε χώρους καπνιστών και μη-καπνιστών.Και αυτά στα λέει κάποιος που δεν καπνίζει.Αλλά μάλλον η οπτική σου είναι στενή για να παρακολουθήσεις και τις δύο πτυχές του θέματος.
JoeyGolfi
Νεοφερμένος
Και οσο για τη σχεση αγχους-καπνισματος, δεν χρειαζεται να αγχωνομαστε ολοι μεσα στα μαγαζια!
Η ισοτητα στα δικαιωματα που ανεφερες ειναι παραλογη. Το ενα προυποθετει εξαναγκασμο του μη καπνιστη ενω το αντιθετο δεν ισχυει. Και ειδαμε ποσο αποτελεσματικο ηταν το μετρο με τους χωρισμενους χωρους. Μισο τετραγωνικο μη-καπνιζοντες και 50 τετραγωνικα καπνιζοντες.Και εσύ φίλε με βάση τα λεγόμενά σου μεροληπτικός κρίνεσαι,γιατί όπως έχει δικαίωμα ο μη-καπνιστής να μην εισπνέει καπνό έτσι και ο καπνιστής έχει απόλυτα το δικαίωμα να καπνίσει.Επομένως η λύση δεν είναι να καταπιέσεις τους καπνιστές αλλά να χωρίσεις τους χώρους των μαγαζιών σε χώρους καπνιστών και μη-καπνιστών.Και αυτά στα λέει κάποιος που δεν καπνίζει.Αλλά μάλλον η οπτική σου είναι στενή για να παρακολουθήσεις και τις δύο πτυχές του θέματος.
erilesg
Δραστήριο μέλος
δν ειμαι συνη9ισμενη στν μυρωδια
απεχ9ανομαι να μυριζουν τα ρουχα μου τα μαλλια μου
παροτι η μαμα μου καπνιζει(3 τσιγαρα την ημερα κατω απο τν απορροφητηρα κ μετα πλενει χερια-δοντια)
ποτε μα ποτε μου δν ετυχε να εχω καποιο κοντινο προσωπο που να το βλεπα να καπνιζει
αλλα κ οταν ετυχε σε παρεα ή σε σχεση να δω τσιγαρο τρελαινομουνα κ ή αν με ενδιαιφερε ο αλλος τα κουγε ασχημα μεχρι που εκοβε το καπνισμα ή αν δν με ενοιαζε εψαχνα μεχρι κ για αναπτηρα για να δωσω να αναψει...
παντως προσωπικα κ απο 9εμα μυρωδια κ απο 9εμα οικομονικο δν 9α εδινα 3 ευρω να παρω ενα πακετο τσιγαρα για να βρομαω για να πλενω τα ρουχα μ κ για να αναγκαζομαι να φοραω ενα τονο αρωμα για να καλυψω την μποχα...
αποψη μου
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.