fwteinh17
Νεοφερμένος
πάντως πιστεύω ότι ο καθένας μας έχει τις δικιές του ευθύνες....κι όσο και να φωνάζουν οι έξω άμα δη το χωνέψουμε εμείς δη γινεται τιποτα :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος
πηγαινα πρωτη δημοτικου....οι γονεις μου ελειπαν πολλες ωρες απο το σπιτι....
τι να κανω ? τι να κανω....?που βαριομουν? ειδα τα τσιγαρα της μητερας μου στο τραπεζακι...
και τσουπ....
ετσι ειναι τα παδια οταν ειναι μικρα...ο,τι κανουν οι γονεις θελουν να το κανουν και αυτα...
τωρα το εκοψαν ολοι στο σπιτι ....γτ υπηρχαν σοβαροι λογοι...
ειμαστε τωρα μια αντικαπνιστικη οικογενεια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
μην ανησυχεις δεν εχουμε τετοιο σκοπο (πιστευω)ποσο αποκρουστικο ειναι να βλεπεις ενα κοριτσι να καπνιζει σαν λιμενεργατης....ειμαι που ειμαι αντικαπνιστης..στα κοριτσια δεν το μπορω ξερω θα με κατακρεουργησετε αλλά
γιατι δεν σ αρεσει??
fwteinh17
Νεοφερμένος
στο αγορι δηλαδη ειναι πιο κομψοο ;;
nPb
Επιφανές μέλος
της αφαιρεί την θηλυκότα που πρέπει να έχει
halvas
Πολύ δραστήριο μέλος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
εγω εκανα στην εκτη δημοτικου το πρωτο μου τσιγαρο δεν μ αρεσει καθολου και δεν ξαναεκανα μεχρι πριν δυο χρονια, οποτε και το αρχισα..
Δεν είναι λίγο αντιφατικό αυτό??? Γιατί το άρχισες αφού δεν σου αρέσει??
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν ειναι πιο κομψο..αθλιοι ειναι στα ματια μου και τα δυο φυλλα που καπνιζουν απλως λογω καιρων αναγκαζομαι και κανω υποχωρησεις....ενα αγορι βλεποντας το ξερεις οτι ας πουμε τα αγορια κανουν καφριλες κλπ οποτε ειναι σχεδον βεβαιο να θεωρησεις οτι καπνιζει αν δεν τον εχεις δει..τωρα το κοριτσι το θεωρεις πιο αθωο, θυληκο κλπ και δεν σ αρεσει η ιδεα οτι κανει τετοια αηδια...με τις δικες μου αποψεις παντοτε.....και γιατι ειναι τοσο αντιαισθητικο να βλεπεις μια κοπελα να καπνιζει...;;;
στο αγορι δηλαδη ειναι πιο κομψοο ;;
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
Δεν είναι λίγο αντιφατικό αυτό??? Γιατί το άρχισες αφού δεν σου αρέσει??
μεγαλο θεμα.. κυριως λογω πιεσεων των γυρω συνθηκων..
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ... Αν δεν θες εσύ να το κάνεις, δεν το κάνεις...
Ψηλά το κεφάλι
Νεοφερμένος
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
... που έχουμε όλοι μας από παιδιά, ιδίως τα κορίτσια (από την φύση μας)...που θέλουμε να έχει.
Τάσος97
Τιμώμενο Μέλος
Λυπάμαι, αλλά δεν μπορώ να το δεχτώ... Αν δεν θες εσύ να το κάνεις, δεν το κάνεις...
Θα συμφωνήσω αλλά...
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Ο daniel αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών , Φοιτητής... που έχουμε όλοι μας από παιδιά, ιδίως τα κορίτσια (από την φύση μας)
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο daniel αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών , Φοιτητής
Τι εννοείς με αυτό? Εγώ λέω ότι κανένα παιδί δεν γεννιέται βαρβάτο, όλα είναι γλυκά και αθώα. οι συνθήκες ύστερα το οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση
GoodDayToDie
Νεοφερμένος
tsarachaf
Περιβόητο μέλος
Θα συμφωνήσω αλλά...
αλλά??? Τι??
Σε πιέζουν οι φίλοι σου?? @@!! Αν δεν θες τους γράφεις... Σε πιέζει η γκόμενα?? @@^2!! Της λες "Εγώ δεν γουστάρω κι άμα σ' αρέσει!!" και βρωμάς 8 φορές περισσότερη τεστοστερόνη απ' όση όταν σε βλέπει να καπνίζεις(sic)...
Τόσο απλά... Τώρα να συζητήσω για ντέρτια και καημούς, δεν θα το κάνω καν... @@^3!!
Τι εννοείς με αυτό? Εγώ λέω ότι κανένα παιδί δεν γεννιέται βαρβάτο, όλα είναι γλυκά και αθώα. οι συνθήκες ύστερα το οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση
Υπονοεί ή ότι κάτι πάει "στραβά" με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό ή ότι κάτι πήγε στραβά στην σύνταξη της αν λόγω πρότασης...
Πιθανότατα συνέβη το δεύτερο, αλλά μια διευκρίνηση χρήσιμη θα ήταν...
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
Υπονοεί ότι έχω ταμπελάκια, όπως τα κορίτσια έχουν τα ταμπελάκια της θυλικότητας. Τι εννοείς ότι κάτι πάει στραβά με τον σεξουαλικό μου προσανατολισμό? απαπαπαπαΥπονοεί ή ότι κάτι πάει "στραβά" με τον σεξουαλικό σου προσανατολισμό ή ότι κάτι πήγε στραβά στην σύνταξη της αν λόγω πρότασης...
Πιθανότατα συνέβη το δεύτερο, αλλά μια διευκρίνηση χρήσιμη θα ήταν...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.