persi
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι.]
ασχετο εχω ακουσει οτι το τσιγαρο σε χαλαρωνει. ισχυει;
Πραγματικα.
Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Εκτός κι αν δεν θυμάσαι τις μέρες σου πριν χωρίς αυτό.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ναι.
Πραγματικα.
Πχ, μετα απο ενα καυγα με βοηθα να σκεφτω ηρεμα. Και πιστεψε με, γενικα δεν ειμαι ψυχραιμο ατομο, ουτε ξερω να μαζευω τα νευρα μου. Αμα με πιασει το αναποδο, κλεινομαι στο μπαλκονι και χαζευω εξω, κανω το τσιγαρο μου και μετα μπορω να βαλω τα πραγματα σε μια λογικη σειρα χωρις να με πιανει πανικος. Βεβαια, και χωρις το τσιγαρο γινεται αυτο, αλλα σιγουρα εμενα με βοηθαει να το κανω χωρις να περιμενω κανα 2ωρο να ξεθυμανω.
Και με τη σοκολάτα γίνεται αυτό.
piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος
fuela
Νεοφερμένος
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Δεν μ αρεσει ιδιαιτερα η σοκολατα.
Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση.
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είδα αυτά ακριβώς π περίμενα να δω σαυτό το τόπικ.Βάζω στοίχημα πως σε μερικά χρόνια τουλαχιστον το 40% π έγραψε εδώ θα καπνίζει
Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου...
-----------------------------------------
Ναι.
Πραγματικα.
Girl's right!!!Ότι χαλαρώνει χαλαρώνει!
who
Πολύ δραστήριο μέλος
Φταίει το τσιγάρο που σου αλλοιώνει τη γεύση.
Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας.
mostel
Πολύ δραστήριο μέλος
Εσύ κάτι θα ξες για να το λες!!!Κάτι θαχουν δει τα ματάκια σου...
-----------------------------------------
Βασικά αυτό το ποστ δεν είναι δικό μου.. Το έκανε ο Fosa .. Εγώ έπαιζα το pjanoo εκείνη την ώρα εις τα πλήκτρα...
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Και το πολύ σεξ αλλοιώνει τη γεύση της σοκολάτας.
Με ποια εξήγηση;
Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς.
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση..Με ποια εξήγηση;
Εγώ το τσιγάρο ξέρω ότι από την πολλή νικοτίνη φράζει τους πόρους της γλώσσας και της μύτης, με αποτέλεσμα την αλλοίωση της γεύσης και της μυρωδιάς.
Eruyomo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση..
Μπράβο, μόλις κέρδισες το eruyόμιο βραβείο για το πιο μελό πράγμα που έχω διαβάσει τα τελευταία 5 χρόνια
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Εννοει οτι το πρωτο ειναι πιο γλυκο και απο σοκολατα με αποτελεσμα ακομα και η σοκολατα να χανει την πρωταρχικη της γευση..
Γλυκό; Πικάντικο είναι.
Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου.
Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό.
Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας>
mitsos_312
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γλυκό; Πικάντικο είναι.
Για αυτό που έλεγα πριν: ο πατέρας μου δεν μπορεί να μυρίσει καλά, λόγω του τσιγάρου.
Επίσης υποπτεύομαι ότι το τσιγάρο, λόγω των αναπνευστικών διαταραχών που προκαλεί, μπορεί να επιδεινώσει το ροχαλητό.
Γενικά, θα μπορούσα πολύ άνετα να φορέσω μια μπλούζα αντικαπνιστικής εκστρατείας>
Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν!
Fosa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείαςΕ λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν!
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος
+1(είδες Crookshanks ; κάνω ότι μου πες. μη ξαναμπερδευτείς)Εσύ θα μπορούσες ανετα να φορέσεις μπλούζα καπνιστικής εκστρατείας
~Λένα~
Πολύ δραστήριο μέλος
MAZI ΣΟΥ! Θα εκτυπωσουμε και φυλλαδια κατα του καπνισματος, να τα μοιρασουμε!Γλυκό; Πικάντικο είναι.
Crookshanks
Διάσημο μέλος
Ε λίγο ροχαλητό δε βλάπτει κανέναν!
Τη μητέρα μου, όταν ο πατέρας μου πάει να κοιμηθεί πριν απ' αυτή
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 98 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- phleidhs
- suaimhneas
- Wonderkid
- nearos
- mechanicarts
- burningfire
- Paragontas7000
- Meow
- Γιώτα Γιαννακού
- estrela
- AggelikiGr
- Abiogenesis
- Σταμάτης του '05
- constansn
- ggl
- Than003
- Arianara S3
- savethetrees
- nucomer
- eirinipap
- χημεια4λαιφ
- Magigi
- Joji
- Unboxholics
- Scandal
- tsiobieman
- Arvacon
- Ness
- charmander
- Gogosps
- giannhs2001
- Kzaro
- Pharmacist01
- MrDna
- iiTzArismaltor_
- arko
- love_to_learn
- Maria_Xagorari
- antonis97
- Drglitterstar
- Steliosgkougkou
- Νικολινα
- tfghp
- NickV123
- kiyoshi
- gaze-do
- Mary06
- GeorgePap2003
- Helen06
- Alessandra Eliza
- Nemesiis
- Startx0
- hello1234
- Aggel0sss
- Fanimaid123
- Satan Claus
- QWERTY23
- Panos_02
- xakounaamatata
- Libertus
- don_vito
- sweater weather
- Superhuman
- Ststst02
- geo1230
- ssalex
- Gio
- Evaki_555
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.