Orlando
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
who
Πολύ δραστήριο μέλος
tasoula
Νεοφερμένος
καλα εμεις τιποτα!!!...μην σας πω ουτε θεωρια καλα καλα...!!!στο δημοτικο μονο θυμαμαι κατι πειραματα με νομισματα για να καταλαβουμε διαστολη και συστολη..Εμείς μόνο στην τρίτη Λυκείου κάναμε κάτι πειράματα, στη φυσική γενικής παιδείας, όπου παρατηρούσαμε κάτι φάσματα (ούτε θυμάμαι πώς τα λένε πια )!
nellufo
Νεοφερμένος
yozerehs
Τιμώμενο Μέλος
Και εγώ αυτό λέω! Τι πολυτέλειες είναι αυτές ;Μα εισαι σοβαρος εργαστηρια και πειραματα στο ελληνικο δημοσιο σχολειο????:nono::nono:
lak100
Νεοφερμένος
Luis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
skcern
Νεοφερμένος
Όσα χρόνια διδάσκω χρησιμοποιώ πειράματα.
(Εξάλλου είμαι πειραματικός φυσικός (έχω εργαστεί στο CERN) και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα πειράματα)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lak100
Νεοφερμένος
αυτο φιλε μου πες το σττο υπουργειο παιδειας που το μονο που το νοιαζει ειναι να βγαινει η υλη χωρις να νοιαζεται αν θα μας μεινει τιποτα καταντησαν την φυσικη ιστορια. παντως μπραβο σουΗ φυσική είναι απαραίτητο να γίνεται με πειράματα.
Όσα χρόνια διδάσκω χρησιμοποιώ πειράματα.
(Εξάλλου είμαι πειραματικός φυσικός (έχω εργαστεί στο CERN) και έχω ιδιαίτερη αδυναμία στα πειράματα)
Olympia92!!!!
Νεοφερμένος
taratata
Εκκολαπτόμενο μέλος
αυτά...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.