Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Από εξαρχεια,αν σ'αρεσει η rock-metal και μονο,μετρανε το an και roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο κ το Mo'better!Αχ βρε παιδιά μπράβο σας που κανατε ενα τετοιο topic ειναι οτι πρεπει για μας τους πρωτοετεις στην Αθήνα! Ομως να μας πειτε μερικα στεκια στις περιοχες των Εξαρχειων του Λυκαβηττού και στο κολωνάκι...
![]()
Βεβαια,εχει κ αλλα στεκια,για ολα τα γουστα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xristina elen
Πολύ δραστήριο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες.ο πειραιας τι λεει απο στεκια?![]()
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

roi mat στη σολωμου,διπλα στο Πολυτεχνειο
Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω.
Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground.
Devina
Τιμώμενο Μέλος

Kαισαριανή, στην Υμηττού![]()
Και πώς πάνε οι Πειραιώτες;

Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά.

fretoe
Δραστήριο μέλος

χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια.Αυτό είναι το παλιό 7sins?Που πιο παλιά ήταν Sin City?Και ακόμα πιο παλιά Texas Necropolis?Και ακόμα πιο παλιά Underworld?Αν ξανααλλαξει όνομα,θα το κάψω.
Btw ξέχασες και τα πιο χαλαρά ροκάδικα,το Rezin και το Underground.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις.Και πώς πάνε οι Πειραιώτες;
Βασικά, πείτε και τίποτα από διαδρομές και περιοχές, μας δελεάζετε με τόσα ωραία μαγαζιά.![]()
taratata_re
Νεοφερμένο μέλος

Εγω απο πειραια, θυμαμαι μια φορα που πηγα στο marina flisvos και μου αρεσε τρελα. Απλα δεν ξερω, αν μαζευει τοσο πολλους φοιτητες.
Να πας ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ στο BLOW. Ειναι στην οδο Ιδις 6, και ειναι ενα υπερτατο πανεμορφο γωνιακο μαγαζι (lounge cafe), ολο τζαμαρια και βλεπει ΟΛΟ τον πειραια στο πιατο!!! Η θεα ειναι πραγματικα ομορφη.
Ειναι υπεροχο, και ειδικα σε κακοκαιρια να βλεπεις την βροχη ή χιονι(αν και δεν χιονιζει συχνα).
Δεν θα χασεις!
Εκανα λαθος παραθεση ΧΑ !

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Με το 221, που πάει πανεπιστημιούπολη. Είναι 3-4 λεπτά περπάτημα απ' όταν κατεβαίνεις.
Αν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Δε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομήΑν λέτε ένα που είναι σαν κάστρο κοντα στην πύλη της Ούλωφ Πάλμε κάνει 250 σίγουρα, το 221 πάει σε άλλη πύλη ίσως βέβαια να στρίβει εκεί δεν είμαι σίγουρος.

Αυτό που παιρνάει από Ευαγγελισμό λέω, στη Βασιλίσσης Σοφίας(?).
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

όλα από κει περνάνε

taratata_re
Νεοφερμένο μέλος

nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα!χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια.

Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!!

Iced Earth, Opeth, Amon Amarth, Blind Guardian...
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος

Στην Αλεξανδρας ειναι και το Bat City!χαχαχα...!! Στο underground εχω παει, και δεν μου πολυαρεσε. Δεν γουσταρω τοσο brutalια. Απο ροκαδικα το καλυτερο που εχω παει ειναι το revenge of rock στην αλεξανδρας.! Δεν ειναι πολυ μακρια απ τα εξαρχεια.

Kαι συντομα και Nightstalker!Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα!
Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@να@ς!!

nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε όχι ρε φίλε!! Δικιά μου είσαι?? 13 Οκτώβρη θα καεί το Gagarin!!!!!Kαι συντομα και Nightstalker!![]()

fretoe
Δραστήριο μέλος

Revenge of Rock! Τι μου θύμισες τώρα!
Ξέχασα ν' αναφέρω το Κύτταρο, καθώς και μεγαλύτερες σκηνές, όπως Fuzz και Gagarin!! Ειδικά φέτος, έγινε της πουτ@ν@ς!!
Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα
nefeli1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και που σαι τωρα! Μοοnspell, Νile, Morbid Angel. Kreator κα

Όσον αφορά τα υπόλοιπα... \m/
mafalda8520
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω νομιζω το 208 ειναι που απο Ευαγγελισμο σε παει Νεκροταφειο Ζωγραφου στη κουσιδου δηλαδηΔε ξέρω, τα μπερδεύω αυτά τα 2, νομίζω και το 221 όμως κάνει αυτή τη διαδρομή
Παντως ανυπομονω να τα εξερευνησω όλα ειδικά αυτα τα ροκαδικα που μου ειπατε

Revekka
Τιμώμενο Μέλος

Και ήταν για Νότια προάστια!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.