kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα γινουν αλλαγες απο εδω,απο εκει,αλλα ολα αυτα που λεει ενα ματσο Μπουρδες ειναι!
Κανε πραξεις να σε παραδεχτω κυρια μου.....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
akis!
Νεοφερμένος
καταργηση της βασης του 10 εχουμε αυτο που ηθελα να ρωτησω ειναι αν ξερετε πανω κατω ποσο θελει για τει χαλκιδας οτι οικονομικο εχει ..μεχρι και εμποριας και διαφιμισης..
ευχαριστω ακης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...atarghsh-vashs-10-panelladikes-exetaseis.html
Και επισημα....!
stamataras
Νεοφερμένος
Παιδια υσχιει ομως η κατάργηση του 10 για τα επαλ?
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Η καταργηση της βασης του 10 εχει σκοπο να μπουνε περισσοτερα παιδια στην Τριτοβαθμια Εκπαιδευση (σε ΤΕΙ περισσοτερο) και επισης να ενισχυθει η οικονομια των ΤΕΙ της Επαρχιας,το θεμα ειναι ομως ποια οικονομια θα επιβαρυνθει??? Ποιος ο λογος οι γονεις να στελνουν τα παιδια τους για σπουδες οταν αυτα πανε μονο για τον χαβαλε και την φοιτητικη ζωη και δεν το λεω επειδη ειναι χαμηλοβαθμη καποια σχολη,προς θεου. Απλα γενικα το αναφερω.
Μιας κ που θιξαμε το θεμα αυτο να καποια ΤΕΙ που φετος θα ειναι κατω απο την Βαση : https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4584058 (πατηστε κλικ πανω στην εικονα)
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σήμερα λοιπον και εγω πηγα και είδα τα αποτελέσματα των επάλ του τομέα οικονομικών που είμαι εγω! Να υπενθυμήσω πως έδωσα 2η φορά και απο οτι φένεται ούτε φέτος δεν με θέλει η τριτοβαθμια! Διότη ,γλώσσα 10,αοθ 11 ,και αοδε 11.5 ,περιπου 930 μόρια αλλα χωρης τα άγγλικα που έδωσα και ελπιζω να πιασω 1200 και κατι που θέλει η τουριστικη σχολη αθήνας που εβαλα πρώτη προτιμηση! Έχω στεναχωρηθεί απιστευτα διοτη περίμενα στα μαθηματα ειδικοτητας τουλαχιστον το ελαχιστο 12 και στα δυο αλλα φένεται έπεσα σε ηλιθιους βαθμολογιτες οι οποιοι θέλουν αυτα που γράφεις να είναι αυτουσια με αυτα που λεει το βιβλίο! Επειδη είναι ελεινα κουραστικο να πάω για τριτη χρονια διοτη ειμαι ειδη 20 και δεν θέλω να τελειωσω στα 25 μου της σπουδές ! Για να μην σας κουράζω θέλω να ξερω αν θα πεσει καμια βάση στης τουριστικες σχολες και αν θα έχουμε καμια σχολη κατω απο την βάση για τα επαλ εκτος αθηνων π.χ χαλκιδα,λαρισα,πατρα, βολο κλπ,θα χαρώ παρα πολυ αν με βοηθήσει καποιος διότη εχω απογοητευτει απιστευτα σήμερα σαν μου έπεσε τουβλο στο κεφάλι,ευχαριστώ σε ολους και καλη επυτηχια
Παιδια υσχιει ομως η κατάργηση του 10 για τα επαλ?
σορυ φιλε αλλα με τόσα ορθογραφικα λαθη μου φαινετε παραξενο που εγραψες και τόσα μορια..οι βαθμολογητες μονο στην εκθεση έχουν διαφορες συνηθως στα αλλα μαθηματα δεν υπαρχουν..
Dimitris--
Νεοφερμένος
αν διαβασετε τις οδηγιες στο τελος λεει οτι για να περασετε σε καποια σχολη χρειαζονται 1000 μορια τουλαχιστον, αρα η καταργηση της βασης του 10 για επαλ ομαδα Α δεν ισχυει
elnionio
Νεοφερμένος
φιλε κανεις λαθος αφου το μηχανογραφικο αυτο εχει βγει πριν απο την ανακοινωση της καταργησης της βασης....https://www.5sek.gr/images/Link/ypodeigma_mhxanografiko_deltio_epal_2010_100219.pdf
αν διαβασετε τις οδηγιες στο τελος λεει οτι για να περασετε σε καποια σχολη χρειαζονται 1000 μορια τουλαχιστον, αρα η καταργηση της βασης του 10 για επαλ ομαδα Α δεν ισχυει
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοιταξτε εδω : https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...atarghsh-vashs-10-panelladikes-exetaseis.html
elnionio
Νεοφερμένος
αυτο τα λεει ολαΠαιδια προτου ποσταρετε Κοιταξτε λιγο και τις προηγουμενες απαντησεις
Κοιταξτε εδω : https://edu.klimaka.gr/anakoinoseis-...atarghsh-vashs-10-panelladikes-exetaseis.html
kostas (agia)
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.