Ιδανικό πρώτο αυτοκίνητο

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,528 μηνύματα.
Λατρευω το κουλουρι θεσσαλονικης...αλλα τα σμαρτακια ειναι φερετρα.
Δεν εχω οδηγησει Υαρις του 10 ... αλλα με το δικο μου παλιο στροφη με 70 km οργωνεις τα χωραφια.
Αυτο το στιλ ομως '''ελα μωρε κοριστι ειναι...δεν τρεχει..ομορφο να ειναι'' δεν μου κανει καθολου...μα καθολου
Τον απειρο και αδαεί οδηγο τον προστατευουμε με το καλυτερο ... να συγχωρει μαλακιες ....και ειδικα τον μη επιδεξιο.
Ξερω και απορω γιατι παιρνουν καποιοι σμαρτακια και τα πανε σε εγνατια που ειναι λες και θα τους παρει ο αερας 😂
Καλα οταν λεω γιαρις του 10 εννοω να ειναι σχετικα νεας γενιας και οχι του 2000. Δεν εχουμε γιαρις αλλα επειδη εχω μπει φαινονται καλα αμαξια για την κατηγορια τους(reliable κουβας)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
Ξερω και απορω γιατι παιρνουν καποιοι σμαρτακια και τα πανε σε εγνατια που ειναι λες και θα τους παρει ο αερας 😂
Καλα οταν λεω γιαρις του 10 εννοω να ειναι σχετικα νεας γενιας και οχι του 2000. Δεν εχουμε γιαρις αλλα επειδη εχω μπει φαινονται καλα αμαξια για την κατηγορια τους(reliable κουβας)
Ναι ναι (reliable κουβας) εστι.
Ε σμαρτ εχουν με αυτο θα τρεξουν..
Τα κοριτσια θα επιλεξουν με κριτηρια την ομορφια και το τι οδηγουν οι αλλες.
Εδω πρεπει να επεμβει ο μπαμπας και και να παρει το καλυτερο και ομορφο και ασφαλες... O δικος μου για την κορη του πηρε κατηγορια GTi. χαχα καλα εκανε.
Δεν χρειαζεται να ειναι κανουριο των 30Κ υπαρχουν και παλιοτερα που καλογιαλυσμενα ειναι πιο ομορφα ακομα. Και οχι τζιπ για αγκρικολες.
Οι τζαπανεζοι ποτε δεν εφτιαχαν καλα αυτοκινητα μονο οι ευρωπαιοι.
Οι τζαπανεζοι εφτιαχναν budget αυτοκινητα οικονομικα και να μην χαλανε ευκολα και ετσι επικρατησαν και συνεχιζουν φτιαχνοντας τζαπανεζικες κατσαριδες.
Λενε βεβαια οτι απο το 2000-2005 και μετα χαλανε. Δεν ξερω.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, Φοιτήτρια του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1,528 μηνύματα.
Τα κοριτσια θα επιλεξουν με κριτηρια την ομορφια και το τι οδηγουν οι αλλες.
Ε γιαυτο πανε περισσοτερο σε ευρωπαικα, γερμανικα ή κανα αλφα ρομεο μιτο που ειναι ομορφο αμαξι.
Οι τζαπανεζοι εφτιαχναν budget αυτοκινητα οικονομικα και να μην χαλανε ευκολα και ετσι επικρατησαν και συνεχιζουν φτιαχνοντας τζαπανεζικες κατσαριδες.
Τα λεγομενα αθανατα, ειδικα τα παλια 20ετιας+
Παντως εγω αν πηγαινα σε γερμανο θα ηταν για κατι "δυνατο" και οχι σε basic εκδοση που βλεπουμε 1000 φορες στο δρομο. Εχουν και αυτα την ομορφια τους(bmw, mercedes,audi, αγαπημενη porsche)

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12,392 μηνύματα.
Ε γιαυτο πανε περισσοτερο σε ευρωπαικα, γερμανικα ή κανα αλφα ρομεο μιτο που ειναι ομορφο αμαξι.

Τα λεγομενα αθανατα, ειδικα τα παλια 20ετιας+
Παντως εγω αν πηγαινα σε γερμανο θα ηταν για κατι "δυνατο" και οχι σε basic εκδοση που βλεπουμε 1000 φορες στο δρομο. Εχουν και αυτα την ομορφια τους(bmw, mercedes,audi, αγαπημενη porsche)
Aμαν αμαν με τις πετουγιες θα πηγαινουμε..
Οκ μεχρι Golf GTi και Audi A3 τα αλλα δεν ειναι για σενα.... δεν ειναι μεσατα.
Βρεπω κατι cougar στην γλυφαδα με porsche ....σιχαμα ειναι.

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Aμαν αμαν με τις πετουγιες θα πηγαινουμε..
Οκ μεχρι Golf GTi και Audi A3 τα αλλα δεν ειναι για σενα.... δεν ειναι μεσατα.
Βρεπω κατι cougar στην γλυφαδα με porsche ....σιχαμα ειναι.
Ε οχι και ετσι, βλεπεις κατι audi rs6 θηρια, porsche gt3. Audi s3 θα ηθελα, το a3 δεν εχει αυτη την δυναμη(θα μ πεις ειναι και μιση η τιμη του)🥲

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ε οχι και ετσι, βλεπεις κατι audi rs6 θηρια, porsche gt3. Audi s3 θα ηθελα, το a3 δεν εχει αυτη την δυναμη(θα μ πεις ειναι και μιση η τιμη του)🥲
ενταξει μεχρι s3 παιζω κυρια εφοπλιστρα.. τα θηρια αστα για τους αγκρικολες ... τι βλαχια ρε παιδι μου.. τρομαζουν τον κοσμο..ουστ

τωρα υπνο γεια

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

ενταξει μεχρι s3 παιζω κυρια εφοπλιστρα.. τα θηρια αστα για τους αγκρικολες ... τι βλαχια ρε παιδι μου.. τρομαζουν τον κοσμο..ουστ

τωρα υπνο γεια
Τον κόσμο τρομάζουν κατι seat με εξατμίσεις και ιντερκουλερ σε όλο τον προφυλακτηρα, σιβικ 25ετιας παλι με εξατμίσεις κλπ. Τα υπόλοιπα εργοστασιακα θηρια που έχουν φτιαχτεί ετσι ειναι εντυπωσιακό να τα βλέπεις κ να τα ακούς

Arianara S3

Δραστήριο μέλος

Ο Arianara S3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Αστυφυλάκων. Έχει γράψει 414 μηνύματα.
Toyota yaris ή aygo θα ελεγα. Επισης εμενα το φιεστακι με εσωσε. Ειναι πετρελαιο αυτο που εχω και δεν καιει σχεδον τιποτα (6 λιτρα στην πολη, 4 στην εθνικη οδο) και με μηδενικα τελη

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Τον κόσμο τρομάζουν κατι seat με εξατμίσεις και ιντερκουλερ σε όλο τον προφυλακτηρα, σιβικ 25ετιας παλι με εξατμίσεις κλπ. Τα υπόλοιπα εργοστασιακα θηρια που έχουν φτιαχτεί ετσι ειναι εντυπωσιακό να τα βλέπεις κ να τα ακούς
ε ενταξει αυτοι ειναι φτωχοι φιγουρακιδες που τους αρεσουν οι πορδες
Οι αλλοι με τα τερατα τι? να φοβιζουμε τον κοσμο?
Το αυτοκινητο ειναι σαν την θεα κοριτσαρα ...περπατα στο δρομο και μοιραζει καυλες ..οχι τρομο.

το ωραιοτερο που κυκλοφορισε ποτε

JAGUAR XJ 4.2 COUPÉ SERIES 2

1722234717356.png

Και το ασχημοτερο και τρομακτικοτερο, για να φοβιζουμε τα παοκια

BMW X6 2020: Δύναμη επιβολής

1722234968236.png

Τωρα θα κατεβασουμε και τα λεοπαρτ..περιμενετε..χωρις ματσουκι μπροστα ομως

Τελευταία επεξεργασία: