Guest 189234
Επισκέπτης
ευχαριστω πολυ πολυ για τις συμβουλες σου ευχομαι καλη συνεχεια και καλα αποτελεσματα και που ξερεις μπορει να μιλησουμε απο κοντα και να μην ξερουμε καν οτι εχουμε μιλησει εδω αχχαχααχχα
ευχαριστω πολυ!!! πλησιαζει το τερας η βιοχημειααααα οποτε η συνεχεια μου ειναι τρομερη!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Είναι μαθήματα που αν δεν τα περάσεις στην ώρα τους μπορεί να σε κυνηγάνε πολλά χρόνια.
συμπερασμα=η βιοχημεια ποναει,να προσεχουμε ολοι!!!
Παίζετε με τον πρώην πόνο μου ε;
Τελευταίο μάθημα που έδωσα για πτυχίο ήταν και έχω ακόμα ψυχολογικά!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 189234
Επισκέπτης
παντως προκαλει ψυχολογικα αυτο το μαθημα 100%,τα αισθανομαι να ερχονται
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
χαχαχα προς υπερασπιση μου το εκανα εν αγνοια μου!
παντως προκαλει ψυχολογικα αυτο το μαθημα 100%,τα αισθανομαι να ερχονται
Α όχι, μην ανησυχείς, έχει και πολύ χειρότερα. Δίνω για 4η εξεταστική εμβρυολογία και είμαι έτοιμος να ανατιναχτώ. Μία μαλακία μου έμεινε από τα πρώτα έτη και δεν μπορώ να την περάσω ούτε με προεδρικό διάταγμα.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Από την Ψυχιατρική ποια ήταν η εμπειρία σου; Με λίγα λόγια τι κάνατε και πως σου φάνηκε;Εγώ πάντως τις ιστολογίες με την πρώτη τις πέρασα, μάλλον από τις εξαιρέσεις θα ήμουν γιατί κάθε εξάμηνο η λίστα με τους εξεταζόμενους είναι πιο μεγάλη από τον κατάλογο ορκομωσίας
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Από την Ψυχιατρική ποια ήταν η εμπειρία σου; Με λίγα λόγια τι κάνατε και πως σου φάνηκε;
Εγώ ήμουν στο Ψυχιατρείο, όχι σε κλινική. Στο 4ο έτος κάναμε μόνο θεωρητικά μαθήματα γιατί ήμασταν πολλοί (κάθε γκρουπ γύρω στα 35 άτομα), και 2 φορές μας έφεραν ασθενείς για να τους ρωτήσουμε ό,τι θέλουμε (ο ένας με διπολική διαταραχή και ο άλλος με σχιζοφρένεια). Τα μαθήματα μου άρεσαν πάρα πολύ και αυτός που μας έκανε ήταν πολύ επεξηγηματικός.
Στο 6ο έτος κάθε φουρνιά ήμασταν 4 άτομα οπότε το πράγμα ήταν τελείως διαφορετικό. Μπαίναμε σε ομαδικές και ατομικές συνεδρίες, μετά το συζητούσαμε όλοι μαζί και η κάθε φοιτήτρια είχε τον δικό της ειδικευόμενο που της έδειχνε πράγματα. Κάθε Τρίτη γινόταν μάθημα ειδικευομένων από τον διευθυντή και ήμασταν και μεις μέσα και κάθε Τετάρτη κάναμε μάθημα μόνο οι φοιτητές οπότε λύναμε απορίες. Δυστυχώς ήταν μόνο ένα τριβδόμαδο, και ένα τριβδόμαδο για την ψυχιατρική δεν είναι αρκετό.
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιστήμη και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς δεν θα βαρεθείς σίγουρα. Εγώ ήξερα ότι δεν έχω την υπομονή να βλέπω κάθε λίγες ημέρες ανθρώπους με ανεπαίσθητη ή καθόλου πρόοδο οι οποίοι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να ξανακυλήσουν. Θέλω να βρίσκω το αίτιο, να προτείνω θεραπεία και να βλέπω τα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια η ψυχοθεραπεία, όσο και να με εξιτάρει, δεν είναι του στυλ μου. Και πονούσε η ψυχή μου να βλέπω 25άρηδες που θα μπορούσαν να είναι εκεί έξω και να τα έχουν όλα, να είναι τρόφιμοι μέσα στο ψυχιατρείο επειδή πίστευαν και γω δεν ξέρω τι.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Ευχαριστώ.Δηλαδή δεν σε βάζουν να κάνεις την "νοσοκόμα" στον ασθενή για να μάθεις γύρω από τον τομέα. Ασχολήσε κυρίως με το θεωρητικό κομμάτι και παρακολουθείς τις συνεδρίες.Ρωτάω από καθαρή περιέργεια γιατί είναι μια πολύ όμορφη επιστήμη.Μπορεί να σε βάλουν σε κλινική;Εκεί τι διαφορά θα υπάρχει με το Ψυχιατρείο;Σε βάζουν με λίγα λόγια ομαλά στο πράγμα(όσο σε βάζουν τέλος πάντων).Ρωτάω από περιέργεια.Εγώ ήμουν στο Ψυχιατρείο, όχι σε κλινική. Στο 4ο έτος κάναμε μόνο θεωρητικά μαθήματα γιατί ήμασταν πολλοί (κάθε γκρουπ γύρω στα 35 άτομα), και 2 φορές μας έφεραν ασθενείς για να τους ρωτήσουμε ό,τι θέλουμε (ο ένας με διπολική διαταραχή και ο άλλος με σχιζοφρένεια). Τα μαθήματα μου άρεσαν πάρα πολύ και αυτός που μας έκανε ήταν πολύ επεξηγηματικός.
Στο 6ο έτος κάθε φουρνιά ήμασταν 4 άτομα οπότε το πράγμα ήταν τελείως διαφορετικό. Μπαίναμε σε ομαδικές και ατομικές συνεδρίες, μετά το συζητούσαμε όλοι μαζί και η κάθε φοιτήτρια είχε τον δικό της ειδικευόμενο που της έδειχνε πράγματα. Κάθε Τρίτη γινόταν μάθημα ειδικευομένων από τον διευθυντή και ήμασταν και μεις μέσα και κάθε Τετάρτη κάναμε μάθημα μόνο οι φοιτητές οπότε λύναμε απορίες. Δυστυχώς ήταν μόνο ένα τριβδόμαδο, και ένα τριβδόμαδο για την ψυχιατρική δεν είναι αρκετό.
Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιστήμη και αν αποφασίσεις να ασχοληθείς δεν θα βαρεθείς σίγουρα. Εγώ ήξερα ότι δεν έχω την υπομονή να βλέπω κάθε λίγες ημέρες ανθρώπους με ανεπαίσθητη ή καθόλου πρόοδο οι οποίοι ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν να ξανακυλήσουν. Θέλω να βρίσκω το αίτιο, να προτείνω θεραπεία και να βλέπω τα αποτελέσματα. Με άλλα λόγια η ψυχοθεραπεία, όσο και να με εξιτάρει, δεν είναι του στυλ μου. Και πονούσε η ψυχή μου να βλέπω 25άρηδες που θα μπορούσαν να είναι εκεί έξω και να τα έχουν όλα, να είναι τρόφιμοι μέσα στο ψυχιατρείο επειδή πίστευαν και γω δεν ξέρω τι.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστώ.Δηλαδή δεν σε βάζουν να κάνεις την "νοσοκόμα" στον ασθενή για να μάθεις γύρω από τον τομέα. Ασχολήσε κυρίως με το θεωρητικό κομμάτι και παρακολουθείς τις συνεδρίες.Ρωτάω από καθαρή περιέργεια γιατί είναι μια πολύ όμορφη επιστήμη.Μπορεί να σε βάλουν σε κλινική;Εκεί τι διαφορά θα υπάρχει με το Ψυχιατρείο;Σε βάζουν με λίγα λόγια ομαλά στο πράγμα(όσο σε βάζουν τέλος πάντων).Ρωτάω από περιέργεια.
Αν θες ρώτα με σε λίγους μήνες που θα ξεκινήσω εγώ Ψυχιατρική σε κλινική.
Chris93.1777
Νεοφερμένος
Ωστόσο εμείς μόνοι μας δεν κάναμε τίποτα πρακτικό. Στο 6ο έτος δεν ξέρω τι γίνεται γιατί πήρα νευρολογία, αλλά από άλλα παιδιά κατάλαβα ότι είναι στο χέρι σου πόσα πράγματα θα κάνεις στην κλινική αλλιώς δεν σου δίνουν μεγάλη σημασία.
Ωραία η ψυχιατρική όταν τη διάβαζα αλλά δεν είμαι πολύ του μπλα μπλα και τόσο κοινωνικός για να την αγαπήσω. Προτιμώ και εγώ να βλέπω νοσολογικές οντότητες με αίτιο και αιτιατό.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος
Ρε παιδια γινεται να γραφτουμε στα εργαστηρια χωρις να εχουμε παει για ταυτοπροσωπια?
Ναι, μην σε απασχολεί αυτό. Απλά να έχεις μαζί φωτογραφίες, και ίσως και την ταυτότητα (δεν είμαι σίγουρος αν την ζητάνε όμως).
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ.Δηλαδή δεν σε βάζουν να κάνεις την "νοσοκόμα" στον ασθενή για να μάθεις γύρω από τον τομέα. Ασχολήσε κυρίως με το θεωρητικό κομμάτι και παρακολουθείς τις συνεδρίες.Ρωτάω από καθαρή περιέργεια γιατί είναι μια πολύ όμορφη επιστήμη.Μπορεί να σε βάλουν σε κλινική;Εκεί τι διαφορά θα υπάρχει με το Ψυχιατρείο;Σε βάζουν με λίγα λόγια ομαλά στο πράγμα(όσο σε βάζουν τέλος πάντων).Ρωτάω από περιέργεια.
Την *νοσοκόμα* δεν την κάνεις σε κανέναν ασθενή σε καμία κλινική. Πόσο μάλλον σε ψυχιατρικό ασθενή!
Οι κλινικές (είναι 2 οι πανεπιστημιακές, σε ΑΧΕΠΑ/Παπαγεωργίου), δέχονται κυρίως οξέα/καινούρια περιστατικά και βραχείας νοσηλείας (2-3 ημέρες). Στο Ψυχιατρείο έχει τρόφιμους επί δεκαετίες (ένας πολυαγαπημένος παππούλης ήταν 40 χρόνια και κάθε 3 ημέρες ερχόταν και τον έπαιρνε ο αδερφός του να πάνε για σουβλάκια, και έκανε σαν 5χρονο. Και παλαιότερα ήταν σχιζοφρενής, να φανταστείς), και είναι περιστατικά που μπαινοβγαίνουν.
Γατόπαρδος.
Πολύ δραστήριο μέλος
Την *νοσοκόμα* δεν την κάνεις σε κανέναν ασθενή σε καμία κλινική. Πόσο μάλλον σε ψυχιατρικό ασθενή!
Οι κλινικές (είναι 2 οι πανεπιστημιακές, σε ΑΧΕΠΑ/Παπαγεωργίου), δέχονται κυρίως οξέα/καινούρια περιστατικά και βραχείας νοσηλείας (2-3 ημέρες). Στο Ψυχιατρείο έχει τρόφιμους επί δεκαετίες (ένας πολυαγαπημένος παππούλης ήταν 40 χρόνια και κάθε 3 ημέρες ερχόταν και τον έπαιρνε ο αδερφός του να πάνε για σουβλάκια, και έκανε σαν 5χρονο. Και παλαιότερα ήταν σχιζοφρενής, να φανταστείς), και είναι περιστατικά που μπαινοβγαίνουν.
Nα κάνω μια χαζή ερώτηση?Δεν είναι επιθετικοί μερικοί?
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Chris93.1777
Νεοφερμένος
Επισημαίνεται ότι η συμπλήρωση του ατομικού στατιστικού δελτίου από τους νεοεισαχθέντεςθα ηταν ευκολο καποιος να μου πει ποιο ειναι το ατομικο στατιστικο δελτιο?
φοιτητές και νεοεισαχθείσες φοιτήτριες είναι υποχρεωτική βάσει του Νόμου 3832/2010. Επομένως,
όσοι/όσες δεν το έχουν κάνει ήδη ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή τους στο
https://eregister.it.minedu.gov.gr μπορούν να το παραλάβουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν στη
Γραμματεία του Τμήματός τους εντύπως, κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
Συνημμένα
vanessa99
Εκκολαπτόμενο μέλος
θα ηταν ευκολο καποιος να μου πει ποιο ειναι το ατομικο στατιστικο δελτιο?
Επισημαίνεται ότι η συμπλήρωση του ατομικού στατιστικού δελτίου από τους νεοεισαχθέντες
φοιτητές και νεοεισαχθείσες φοιτήτριες είναι υποχρεωτική βάσει του Νόμου 3832/2010. Επομένως,
όσοι/όσες δεν το έχουν κάνει ήδη ηλεκτρονικά κατά την εγγραφή τους στο
https://eregister.it.minedu.gov.gr μπορούν να το παραλάβουν, συμπληρώσουν και καταθέσουν στη
Γραμματεία του Τμήματός τους εντύπως, κατά τον έλεγχο ταυτοπροσωπίας.
Το συμπλήρωσα ηλεκτρονικά όμως επειδή δε το ζητούσε η σχολή δε το έστειλα με τα άλλα έγγραφα που έστειλα με το ταχυδρομείο στη σχολή. Θα έχω θέμα?
Veleros
Νεοφερμένος
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 258 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- BillyTheKid
- bboys
- Viktoriaki
- marpa
- Than003
- despoina13
- Χρήστος2006
- BatGuin
- Frozensun
- Bleach_enjoyer
- AggelikiGr
- MrDna
- fmarulezkd
- EFAKIT
- jimis2001
- Βασιλης1234
- Hased Babis
- Drglitterstar
- Dion G.
- synthnightingale
- sakplat
- estrela
- Reader
- Nala
- Corfu kitty
- Leo komm
- feni
- kiyoshi
- Farmakopoios
- chester20080
- Φινεύς
- Ryuzaki
- Athens2002
- LINOULA2608
- Unboxholics
- Help :)
- Alexandros973
- Fellie
- Marianna.diamanti
- Kris.gr
- tan07
- MR WHITE
- nikos physics
- GV221
- sotirislk
- mermaid89
- Angelikavatzo
- suaimhneas
- Xara
- nearos
- constansn
- Lifelong Learner
- Joji
- hello1234
- ilal1200
- phleidhs
- Human being
- patra2002
- xanthippiad
- AnnaRd
- nucomer
- Marios2020
- Maynard
- dsmir
- snowy
- aggorf
- Praxis
- Pharmacist01
- iiTzArismaltor_
- Sofos Gerontas
- Νικολινα
- tsiobieman
- Γιώτα Γιαννακού
- Helen06
- MarcoReus
- αντιγονη.
- Otinannai
- elevag
- Δημήτριος05
- alexa-24
- Peter Pan13
- spring day
- eirinipap
- roud
- Manuela98
- Giannis_19
- ggl
- thenutritionist
- Abiogenesis
- GeorgePap2003
- effiee
- theodoraooo
- Mammy Nun
- Κ...
- calliope
- Γιωργος15773
- Marple
- PanPan
- Kitkat2000
- Mar_iia
- Nikoleta_Giann
- eukleidhs1821
- anakiriak@yahoo
- alpha.kappa
- sophiaa
- Miranda32
- Meow
- nicole1982
- Sherlockina
- KingPoul
- oups
- Nocommingback
- angel27_
- Nickgr
- vslkz
- Appolon
- 042003
- bebius
- Πα.Κ
- Eirinakiii8
- μαρινακι96
- TheRottingPoet
- Φραπεδοφιλόσοφος
- Ανώνυμη
- SlimShady
- barkos
- Stif6
- johnietraf
- Mendem
- pinkheart
- Mapas26
- Sense
- stefan
- damn
- Jimmis18
- Πέτρος0367
- liana
- Dimitris9
- kosbot6
- katerinavld
- aekaras 21
- Dunedain
- KingOfPop
- Machris
- chochoru
- fay01
- maria2001
- VforVendetta
- Paragontas7000
- El_
- tfghp
- Georgekk
- Lebron
- pacheiko
- T C
- Viedo
- Lester34
- Gus Roger10
- lnesb
- Johnman97
- Anonymous03
- ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
- panosveki
- Καλλι
- Evapapa_
- milianis
- leonnnn
- AthenaK
- Ria99
- fockos
- anastasis06
- Σωτηρία
- Giii
- Αναστασία197
- korlef
- emzou
- Theodora03
- Zoigian
- Κλημεντίνη
- Nikkkpat
- New member
- goingtothestore
- Nefh_
- Αλκης Κ.
- johanio
- AndromedaS
- sunrisegX
- vgard
- Stevenson
- gwgw_5
- Mr.Blonde
- Libertus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.