^Dark Angel^
Δραστήριο μέλος
Θα μου αρεσε βεβαια και η Πορκια η' η Ιουλια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu
Δραστήριο μέλος
Για μενα τα πιο sos ειναι:το κορακι και ο παπουτσης,η καικιλια,το ελαφι και οι φιλοσοφοι.
Θα μου αρεσε βεβαια και η Πορκια η' η Ιουλια
ΑΑΑ ναι, και την Ιουλία τη θέλω..! Αλλά αυτά που αναφέρεις είναι τα ευκολότερα κείμενα του βιβλίου... δεν νομίζω ότι μπορούν να πέσουν δύο από αυτά.. ένα και πολύ μας είναι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν θα βάλουν τα 4 κείμενα του 10 και του 11
και αυτά είναι το 49 το 47 το 30 και η καικιλία
τους ορισμούς από το 2009.. Επίσης βάλανε το παράθεμα για το Σύνταγμα
το κείμενο που είχαν βάλει στις επαναληπτικες του 2007...
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
MetalChest
Δραστήριο μέλος
Ελάφι και Καικιλία! Άντε και το πολύ πολύ οι φιλόσοφοι του 46!
Καικιλία, ναι!! Οι φιλόσοφοι έπεσαν οεφέ Βέβαια, μετά τα Ηθικά περιμένω τα πάντα!!!
lordi13
Εκκολαπτόμενο μέλος
ρε σεις ξεκολλάτε λίγο
δεν θα βάλουν τα 4 κείμενα του 10 και του 11
και αυτά είναι το 49 το 47 το 30 και η καικιλία
ρε σεις διορθώστε με κάθομαι και γράφω μαλακίες
η καικιλία είναι sos την μπέρδεψα με την aρια...
43 ,36,37,29,21,24,42,48,38
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καικιλία, ναι!! Οι φιλόσοφοι έπεσαν οεφέ Βέβαια, μετά τα Ηθικά περιμένω τα πάντα!!!
Γι αυτό πιστεύω για φιλοσόφους του 46 λόγω οεφε, όπως με τα ηθικά...εκτός κι αν πούμε οεφε αρχαία έπεσαν 8,9 και πανελλήνιες 5,6 ήτοι 3 μαθήματα πίσω, άρα 46-3=43, δηλαδή η οργή της γιαγιάς!
Και η Κίλια (Καικιλία, παρανόμι) και 46+3=49 Πορκίαααααααααααααα!
MetalChest
Δραστήριο μέλος
ΚΑΙ ΕΓΩ.
Όχι, ντάξει. Ε δεν νομίζω Πορκία ρε συ, ούτε καν. Μια πρόταση έμεινε, πού να βγάλουνε διαγώνισμα; Ή θα βάλουν το περσινό;(ναι κολώσανε θα μου πεις με τους ορισμούς στην ιστορία )
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
χαχαχα γουστάρεις να καεί κόσμος ε;;
ΚΑΙ ΕΓΩ.
Όχι, ντάξει. Ε δεν νομίζω Πορκία ρε συ, ούτε καν. Μια πρόταση έμεινε, πού να βγάλουνε διαγώνισμα; Ή θα βάλουν το περσινό;(ναι κολώσανε θα μου πεις με τους ορισμούς στην ιστορία )
Γι αυτό σου λέω, δεν κωλώνουνε!
Έβαλαν τους ορισμούς που έπεσαν 2004 και 2009!
Λατινικά έπεσε 2004 30,48 και το 2009 τα 25,46
η Καικιλία έπεσε πρόσφατα, αλλά μ αρεσει η Κίλια
Οπότε βάσει και της πρότερης πείρας στα αρχαία, τους έχω ικανούς να βάλουν πάλι το 49 και την οργή της παραμάνας!
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
stathakis
Πολύ δραστήριο μέλος
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Κοιταξτε τα κειμενα του 2008
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
32, 40
Κοιταξτε τα κειμενα του 2008
Sulla occupata urbe Κείμενο 40
Μπία Μπέκου: Sulla occupata urbe....Να κι εδώ για μια Σούλα λέει!
Επεισόδιο 22 Σαββατογεννημένες!
Μωρέ το 46 δεν έχει καν υποθετικό λόγο... :\
Όσο για το 46 και τον υποθετικό λόγο, αυτοί είναι ικανοί να πουν "philosophi mundum censent regi numie deorum cum esse putant quasi communem urbem et civitatem hominum et deorum et unum quemque nostrum eius mundi esse partem" να μετατρέψετε την παραπάνω πρόταση από τον πλάγιο στον ευθύ λόγο (μονάδες 4) και μετά την περίοδο στον ευθύ λόγο να την μετατρέψετε σε υποθετικό λόγο που να δηλώνει το αντίθετο του πραγματικού μεικτό, υπόθεση για το παρελθόν, απόδοση για το παρόν (4 μονάδες)!!!!!!!!
DrHouse
Διάσημο μέλος
Ondine
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χααχα θα καψουν κοσμοοοοΌσο για το 46 και τον υποθετικό λόγο, αυτοί είναι ικανοί να πουν "philosophi mundum censent regi numie deorum cum esse putant quasi communem urbem et civitatem hominum et deorum et unum quemque nostrum eius mundi esse partem" να μετατρέψετε την παραπάνω πρόταση από τον πλάγιο στον ευθύ λόγο (μονάδες 4) και μετά την περίοδο στον ευθύ λόγο να την μετατρέψετε σε υποθετικό λόγο που να δηλώνει το αντίθετο του πραγματικού μεικτό, υπόθεση για το παρελθόν, απόδοση για το παρόν (4 μονάδες)!!!!!!!!
Porcia+Brutus
Εκκολαπτόμενο μέλος
το 21 θα πεσει
Όχι ρε! Φέτος θα βάλουν 1 πρόταση από το 30, 1 πρόταση από το 32, μία πρόταση από το 37, μία πρόταση από το 38, 2 προτάσεις από το 40, μία πρόταση από το 41, μία πρόταση από το 43, δύο προτάσεις από το 46, μία πρόταση από το 47 και τρεις προτάσειςα πό το 48 για μετάφραση!!!
Χααχα θα καψουν κοσμοοοο
δεν θα , αλλά θα κόσμο και κοσμάκη!!
TWEETY
Νεοφερμένος
δεν θα μας χαλούσε καθόλου όμως λέω εγώ!!παντως παιδια παιζει και να μην βαλουν κανενα απο το 40 και μετα!ειναι απροβλεπτοι!μπορει να βαλουν κανενα 23 και κανενα 37,και να μεινουμε αναυδοι!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.