Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εξακολουθείς να μπαίνεις iatronet?!
Iatronet και Φ.Μ.
Civilara
Περιβόητο μέλος
Ζωή χωρίς μουσική=φαγητό χωρίς αλάτι
Ούτε χωρίς μουσική, ούτε χωρίς γυμναστική (αυτά τα πάνε πακέτο).
VenusInFurs
Νεοφερμένος
ivilinia_new
Νεοφερμένος
Καθαρά αν δεν υπηρχε μουσικη θα σημαινε οτι ο ανθρωπος ξέμεινε από συναισθηματα και έγινε πάλι απλά ένα ζώο...πόσο μου λείπουν οι εποχές που στην αρχαία ελλάδα όποιος δεν ηξερε απο μουσικη θεωρουταν αμόρφωτος και απαίδευτος, είχαν σωστη αποψη του τί αποτελεί τον άνθρωπο! Σημερα πάλι όποιος την επιλέγει από το να σπουδάσει κάτι επειδή "πρέπει" να σπουδασει, θεωρειται χαμενο κορμι κλπ κλπ....
(Υ.Γ. ασε που μεσω της μουσικης αγορασα και ολα τα gadget μου )
LadyPhantom
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vold
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα ζούσε, εν τέλη, όμως ;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athr
Εκκολαπτόμενο μέλος
Απλά πολλές φορές θεωρούμε κάποια πράγμα δεδομένα και τα εκτιμάμε πραγματικά μόνο όταν τα χάσουμε. Κάντε ένα μικρό τεστ στον εαυτό σας αν θέλετε. Περάστε μια βδομάδα χωρις να ακούσετε ούτε ενα τραγούδι, ούτε μια μελωδία, τίποτα. Μετά από τη μία βδομάδα παίξτε το αγαπημένο σας τραγούδι. Θα νιώσετε μια απόλαυση που δεν έχετε ξανανιώσει όλες τις προηγούμενες φορές που το ακούσατε.
fockos
Επιφανές μέλος
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Ξέρω ένα παιδί, στο οποίο δεν αρέσει η μουσική...μου φαίνεται το πιο παράξενο πράγμα στον κόσμο αυτή τη στιγμή..χωρίς να σκεφτώΜερικές φορές αναρωτιέμαι αν υπάρχει άνθρωπος που να μην του αρέσει η μουσική.
Παιδιά...τι λέτε; Πώς θα ζήσουμε χωρίς μουσική;;;;; Η μουσική είναι τα πάντα. Για όλα τα γούστα, όλες τις διαθέσεις..είνα εκεί! Ποτέ χωρίς μουσική
fockos
Επιφανές μέλος
PolGR1509
Τιμώμενο Μέλος
Focko, τι λες τώρα;;;;;;;; Κανένα είδος;...κλασικό, ποπ, ραπ, τζαζ, παραδοσιακά...τίποτα; Δεν ακούς μουσική;Eμένα δε μου αρέσει η μουσική.
fockos
Επιφανές μέλος
Focko, τι λες τώρα;;;;;;;; Κανένα είδος;...κλασικό, ποπ, ραπ, τζαζ, παραδοσιακά...τίποτα; Δεν ακούς μουσική;
Λέω ότι ακούω rock για να πω κάτι και να είμαι In και
τζαζ γιατί είναι πιο ήρεμη.
Ξέρω και μερικά τραγούδια για να είμαι in και μου αρέσουν μερικά κομμάτια όταν τα ακούω πολύ ωραία και μου μένουν αλλά δε θα έλεγα ότι τρελαίνομαι κιόλας. Είχα και sporify για να παίζουν μουσική όταν έκανα πάρτυ στο σπίτι αλλά τώρα πλέον δεν έχω.
Μερικοί περπατάνε με μουσική, βάζουν δυνατά μουσική στα σπίτια τους και στα αυτοκίνητα .
Επίσης ακούω τραγούδια πολέ με βάση το στοίχο (π.χ. στα ελληνικά μου αρέσει ο Δεληβοριας).
vasilakis13
Δραστήριο μέλος
Πιστεύω ότι είναι μέχρι να βρεις το είδος που σε εκφράζει, και ανάλογα με τα συναισθήματά σου κάθε περίοδο. Εγώ ακούω πολύ ροκ (stoner,metal, κανονικό ροκ κτλ.) και έντεχνο. Είναι πολύ διαφορετικά είδη αλλά μου αρέσουν και τα δυο πολύ.
Όταν ακούω ξένα θέλω οπωσδήποτε να ξέρω τους στίχους ή να μπορώ να τους καταλάβω (μερικές φορές στα σκληρά ροκ αυτό είναι αδύνατο ), θέλω το τραγούδι να με εκφράζει, αλλιώς το βαριέμαι.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
fockos
Επιφανές μέλος
Eγω δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να μην σου αρεσει η μουσικη και να ζεις χωρις μουσικη Για εμένα η μουσική έχει μεγάλη σημασία. Ακούω συνέχεια, όταν περπατάω στον δρόμο,στη διαδρομή κάποιου ταξιδιού...
Θεωρώ πως είναι καλύτερο να βάζεις ράδιο στο ταξίδι να ακούς συζητήσεις.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
Θεωρώ πως είναι καλύτερο να βάζεις ράδιο στο ταξίδι να ακούς συζητήσεις.
Ναι όταν ταξιδεύεις με παρέα οκ,αλλα αν είσαι μόνος σου ή θες να χαλαρώσεις λιγο και να άπομονωθεις καλύτερα να ακούς τη δίκη σου μουσική. Άσε που στο ράδιο βάζουν συνέχεια τα ίδια και τα ίδια
kleop
Πολύ δραστήριο μέλος
Για αυτο υπαρχουν και πολλα ειδη για να εκφραζονται τα ατομα με αυτο που τους αρεσει.Απο μικρη ακουγα μουσικη και απο γυμνασιο και μετα ειμαι με ενα mp3 στην τσεπη και περπατω στους δρομους ακουγοντας μουσικη κυριως ροκ αλλα και ποπ καμια φορα.Σε αυτη τη φαση λογω διαβασματος το εχω γυρισει και στην κλασικη μουσικη γιατι με βοηθα να συγκεντρωθω στις ασκησεις.Με βοηθα και πολυ το σποτιφαι που μπορω να βρω λιστες με διαφορα ειδη.Καθημερινα βαζω λιστες και ακουω οποτε ανοιγω το πισι ή και το κινητο.Τουλαχιστον μια ωρα την αφιεωρωνω εκει κανοντας και αλλα πραγματα παραλληλα(πχ γραφοντας εδω ή λυνοντας ασκησεις).
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος
Θα επιβίωνα,ωστόσο δε θα ζούσα...
Αυτό!
Η μουσική για μένα είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια της ζωής μου.Στο σπίτι,στον δρόμο,στην οδήγηση,παντού.Πραγματικά δε νομίζω να έχει υπάρξει ποτέ μέρα που να μην έβαλα να παίζει κάποιο τραγούδι.Θα ήταν τόσο χάλια μια μέρα χωρίς μουσική..Electronic/Alternative/experimental/post-punk είναι τα είδη μουσικής που ακούω συνήθως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.