GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 712911
Επισκέπτης
Κοιτά πρώτα να γίνεις οντότητα με ουσία μεσα στο σύμπαν και να καταβαλεις έστω την προσπάθεια να κανεις με μικρά πράγματα τον γύρω κόσμο σου καλύτερο. Άριστος μαθητής γίνε με την ουσιαστική έννοια του όρου και όχι με την έννοια του Καλά βαθμολογημενου παπαγαλου αυτού του σαπιου,βρωμερου και καταστροφικού "εκπαιδευτικού" συστήματος.
Γυμνάσιο πηγαίνεις; χωρίς παρεξήγηση αλλά μου ακούγεσαι πολύ ώριμος για την ηλικία σου! Όχι ότι είναι κακό... απλά σπάνιο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannosFloyd
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στείλε όσους είναι καλύτεροι από σένα στο απέναντι τμήμα. Έτσι θα είσαι ο καλύτερος της τάξης σου.
Φετος θα πάω 1η λυκείου, ώριμο δεν με θεωρώ με λέγειν και ξεχωριστό στα όρια της σχιζιφρενειας ίσωςΓυμνάσιο πηγαίνεις; χωρίς παρεξήγηση αλλά μου ακούγεσαι πολύ ώριμος για την ηλικία σου! Όχι ότι είναι κακό... απλά σπάνιο...
Guest 712911
Επισκέπτης
Φετος θα πάω 1η λυκείου, ώριμο δεν με θεωρώ με λέγειν και ξεχωριστό στα όρια της σχιζιφρενειας ίσως
HAHAHA!
Angel32messi
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stavri_
Τιμώμενο Μέλος
ηθελα να ρωτησω ειναι Μαρτιος και ειμαι γυμνασιο και εχω παρει και μηδεν και 3 και 5 . Μπορω να αλλαξω και να μην μεινω στην ιδια ταξη και αν ναι πως και με ποιο τροπο?
Διαβάζοντας... Δε ξέρω άλλο τρόπο προσωπικά. Προσπάθησε να δείξεις καλό πρόσωπο στο μάθημα κυρίως, άρχισε να συμμετέχεις όσο μπορείς, δείξε θέληση, ενδιαφέρον για το μάθημα και σεβασμό στους καθηγητές σου (μετράει πολύ στα + αυτό).
Και άρχισε να μελετάς. Δεν είναι το παν το γραπτό και το διαγώνισμα (που δεν πήγες καλά). Αυτό είναι μία παράμετρος. Αν βελτιωθείς στα προφορικά σου, θα καλυτερεύσεις και τους βαθμούς σου ως λογικό επακόλουθο... Διάβασε και στις εξετάσεις, και όλα θα πάνε καλά.
Υ.Γ: Είσαι 35 ετών και πας Γυμνάσιο;; (μάλλον μπερδεύτηκες ή... trollάρεις)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angel32messi
Νεοφερμένος
Sommerfeld
Δραστήριο μέλος
eva kan
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sev_vo
Νεοφερμένος
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.