KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Η ΘΑ δωσεις πανελληνιες και ρωτας?
Απο εμενα ηλεκτρονικη με την προυποθεση πως σου αρεσει και εχεις μερακι να ασχοληθεις διαφορετικα πανε τουρ επιχειρησεων..Οτιδηποτε θες να ρωτησεις για την ηλεκτρονικη απο μαθηματα,επαγγελματικη αποκατασταση οτιδηποτε τελος παντων..feel free
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Stroumfita
Νεοφερμένος
δεν γνωριζω ακομα τα υπερ και τα κατα της ηλεκτρονικης για'αυτο και δεν ξερω εαν μου αρεσει η οχι. :S
Αν μπορεις να μου στειλεις καποιο μηνυμα με εκτενεστερη αναφορα στο συγκεκριμενο επαγγελμα θα το εκτιμουσα πολυ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KostasTheGreek
Δραστήριο μέλος
Stroumfita
Νεοφερμένος
sezgin
Νεοφερμένος
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
Επισης τουριστικες επιχειρησεις κυμαινονται απο 13-15000 μορια (δυσκολα θα βγαλω τοσα) ενω Ηλεκτρονικη/Ηλεκτρολογια απο 8-13000 περιπου.
Μάλλον σου διέφυγε, ότι οι "Τουριστικές Επιχειρήσεις" ανέκαθεν απαιτούσαν και ως ειδικό μάθημα μια ξένη γλώσσα (συνήθως Αγγλικά) στο οποίο πρέπει να γράψεις τουλάχιστον 10. Δηλαδή, η "πραγματική" τους βάση είναι πολύ χαμηλότερη από τα 13-15 χιλιάδες μόρια που ανέφερες.
Πάντως και στα τρία ΤΕΙ που σε ενδιαφέρουν κάθε χρόνο παρουσιάζουν ΚΕΝΕΣ θέσεις (ειδικά στα τμήματα στην επαρχία είναι πάμπολλες), οπότε όσο και να γράψεις στις Πανελλήνιες (αρκεί να πιάσεις ΓΒΠ 10 ή 10.000 μόρια) έχεις πετύχει σε μία από αυτές τις Σχολές! Οπότε μην αγχώνεσαι με τα μόρια...
rebas
Νεοφερμένος
περασα ηλεκτρολογιας τει πειραια
εγω θελω να περασω τει ηλεκτρολογιασ αλλα δεν ξερω τι ματθηματα διουμε στισ πανελινιεσ....αν μπορουσεσ να μου πεισ θα το εκτιμουσα πολυ
mathitisp
Δραστήριο μέλος
ειναι οτι ο πρωτος ασχολειται με εγκαταστασεις χαμηλων συχνοτητων και ισχυρων ρευματων
(πχ ηλεκτρολογικη εγκατασταση κτηριου)
Ο δευτερος ασχολειται με κατασκευες/ επισκευες συσκευων και κυκλωματων που συνηθως χρησιμοποιουν ασθενη ρευματα
και υψηλες συχνοτητες
(πχ. εγκατασταση πομπων κινητης τηλεφωνιας)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
challenger
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Cody
Πολύ δραστήριο μέλος
και στις δυο πολις μπορω να περασω (να μεινω), ειναι ολα κανονισμενα, απλα τι θα περασω ειναι το προβλημα.. οπως εχω καταλαβει ο ηλεκτρολογος ασχολειται με εγκαταστασεις κτηριων, γεννητριες γενικα μεγαλες τασεις ρευματος και ο ηλεκτρονικος με πλακετες, Η/Υ, συσκευες γενικα μικρες τασεις ρευματος
εαν ειναι λαθος διορθωστε με.. (και στο αλλο thread "ΤΕΙ Ηλεκτρονικης" με βοηθησαν, δεν χρειαζετε να τα ξαναγραψετε )
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ThemisNS
Νεοφερμένος
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
locotrelos
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.