sosat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
_^Gi0rG0s^_
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Demlogic
Πολύ δραστήριο μέλος
ΜΜ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΗΜΜΥ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara
Περιβόητο μέλος
ημμυ χωρις δευτερη σκεψη!
ΜΜ ΥΠΟΣΥΝΟΛΟ ΗΜΜΥ
Λες σαχλαμάρες και αυτό δείχνει πόσο άσχετος είσαι.
mitsolas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Για ΗΜΜΥ γνωρίζω με τι ασχολούνται μαθηματα και τα λοιπά , για ΜΜ δεν έχω βρει κάτι και δεν έχω καταλάβει τι κάνουν και πια η διαφορά .. Ποια σχολή προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και ποια απο τις 2 έχει να κάνει με "τεχνολογία" ?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stefanos...
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
ΗΜΜΥ φυσικα.
αν μπορουσες να απαντησεις και στις ερωτησεις μου )
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Εχουν τα ιδια επαγγελματικα δικαιοματα απλα οι ηλεκτρολογη ασχολουνται λιγο περισσοτερο με το κομματι τον υπολογιστων αυτη ειναι νομιζω η ποιο κυρια διαφορα τους .Και η δυο ασχολουνται με ολα τα φασματα της τςχνολογιας.Σαν μμ μπορεις αχοληθηθεις με κατασκευαστικο τομεα, ενεργειακο , βιομηχανικο,τον τομεα των υλικων μπορεις να επλακεις επισης με τον τομεα της ιατρικη(εμβιομηχανικη,νανοιατρικη) .Αν θες κατι ποιο συγκεκριμενο για μμ ρωτα
Δηλαδή η κύρια διαφορά τους είναι πως οι ΗΜΜΥ έχουν να κάνουν πιο πολύ με υπολογιστές ?
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Δηλαδή η κύρια διαφορά τους είναι πως οι ΗΜΜΥ έχουν να κάνουν πιο πολύ με υπολογιστές ?
Και επισης μμ ειναι ποιο πολλη τον μηχανων (οχι απο το ημμυ δεν θα ασχοληθης).Και μμ εχουν καποια μαθηματα προγραματισμου αλλα οχι και σαν τους ημμυ (στο α εξαμηνο καναμε matlab που κανουν και η ημμυ) .Σε γενικες γραμμες γραμες αυτες ειναι η διαφορες
Psycho(Βασίλης)
Δραστήριο μέλος
Οι μηχανολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Η ηλεκτρολόγοι έχουν υπολογιστικά δικαιώματα (νομίζω πάντως όχι προγραμματιστικά)
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Oi μηχανολογοι κατασκευαζουν και οι ηλεκρολογοι δινουν ζωη στην μηχανη
Τώρα το έθεσες πιο σωστά νομίζω
SiMoS43710
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και οι 2 ασχολούνται μηχανολογικά.
Οι μηχανολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Η ηλεκτρολόγοι έχουν υπολογιστικά δικαιώματα (νομίζω πάντως όχι προγραμματιστικά)
Και οι ηλεκτρολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Για τα προγραμματιστικά δε ξέρω, πάντως έχουμε αρκετά μαθήματα προγραμματισμού.
Pavlos13
Δραστήριο μέλος
Και οι ηλεκτρολόγοι έχουν ενεργειακά δικαιώματα.
Για τα προγραμματιστικά δε ξέρω, πάντως έχουμε αρκετά μαθήματα προγραμματισμού.
Όταν λες ενεργειακά?
Itach1
Διάσημο μέλος
Κάνε λογαριασμό εδώ:https://www.michanikos.gr/ και ρώτα τους.Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω την διαφορά τους γι αυτό και κάνω το τοπικ αυτό . Δυστυχώς στο google δεν μπόρεσα να βρω κάτι ανάλογο ..
Για ΗΜΜΥ γνωρίζω με τι ασχολούνται μαθηματα και τα λοιπά , για ΜΜ δεν έχω βρει κάτι και δεν έχω καταλάβει τι κάνουν και πια η διαφορά .. Ποια σχολή προσφέρει περισσότερες ευκαιρίες και ποια απο τις 2 έχει να κάνει με "τεχνολογία" ?
https://www.michanikos.gr/
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
οτι αφορα την παραγωγη ενεργεια (πχ συστηματα θερμασης,φωτοβολταικα)εκμεταλευση παραγωγης ενεργειαςΌταν λες ενεργειακά?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 116 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- iiTzArismaltor_
- Greg25
- VagCr
- Hased Babis
- kostasst
- Startx0
- Maynard
- Jesse_
- Leo komm
- Vasilaras
- axilek2001
- dimitrisandroulakis2
- Νικολινα
- phoni
- arko
- Unboxholics
- marioushi
- thenutritionist
- mpapa
- Imega
- F1L1PAS
- oups
- Arvacon
- AlexK9
- Fara
- SlimShady
- la loquera
- dim6
- tsiobieman
- Athens2002
- angeloskar
- Paragontas7000
- GeorgePap2003
- eukleidhs1821
- alpha.kappa
- bruh_234
- sophiaa
- Ryuzaki
- Joji
- nickd6776
- constansn
- the purge
- Nala
- VouDou
- το κοριτσι του μαη
- Don25
- Stergios
- Sherlockina
- Alexecon1991
- Meow
- Jose13
- Mariap.
- liana
- QWERTY23
- ggl
- kost28
- Ody24
- ladybookworm
- Scandal
- Kostakis45
- V@Per
- korlef
- Specon
- Billas
- Alin22
- milianis
- BilLaKows
- rempelos42
- Nikoletaant
- hsjshie
- KingPoul
- ΘανάσοςG4
- katia.m
- χημεια4λαιφ
- Mammy Nun
- KingOfPop
- Steliosgkougkou
- Drglitterstar
- Φινεύς
- Wonderkid
- MarcoReus
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.