ΗΜΜΥ Βόλου ή Αθήνας

Kostas_Athens

Νεοφερμένος

Ο Kostas_Athens αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και Διδακτορικός. Έχει γράψει 99 μηνύματα.
Όχι. Το μεταπτυχιακό, το διδακτορικό, το δεύτερο πτυχίο, το C2 σε μια ξένη γλώσσα ή η εμπειρία σε μια μεγάλη εταιρεία δεν έχουν την ίδια βαρύτητα με το πρώτο πτυχίο στα 18-25 σου. Αυτό είναι το σημαντικότερο των σημαντικότερων.
 

allall1

Δραστήριο μέλος

Ο Bilbo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 762 μηνύματα.
Είμαι σίγουρος ότι κ οι δύο σχολές είναι αξιόλογες,το θέμα είναι ότι στην Αθήνα θα έχετε αμέτρητες εμπειρίες ενώ στο Βόλο θα είναι περιορισμένα τα πραγματα.Επισης από Αθήνα παίρνετε μετεγγραφή για Βόλο με 0 μόρια από Βόλο για Αθήνα οιι.
 

nickd

Νεοφερμένος

Ο nickd αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Αδιαμφισβητητα, ο κυριοτερος παραγοντας καλης πορειας καποιου ειναι οι δεξιοτητες ενος εκαστου που εχουν να κανουν με την ευελιξια, επικοινωνια, ικανοτητα προσαρμογης, ικανοτητα μαθησης, και πολυ λιγοτερο το βασικο διπλωμα η το μεταπτυχιακο. Εχουμε γυρω μας πολλα παραδειγματα ανθρωπων με διδακτορικα που δεν ξερουν στην καθημερινοτητα να χωρισουν 2 γαιδουριων αχυρα. Αυτα ομως ειναι καπως εγγενη χαρακτηριστικα που η τα εχεις η δεν τα εχεις. Ειναι σαφες ομως οτι εαν ειναι να επιλεξει κανεις αναμεσα σε ΕΜΠ και Παν Θεσσαλιας η συγκριση ειναι συντριπτικη. Οι σχεσεις νομιζουμε οτι ειναι αιωνιες αλλα διαπιστωνουμε αργοτερα την πλανη μας.
Αν ωστοσο η δικια σου ειναι για να ειναι αιωνια δεν θα την εμποδισει η αποσταση Αθηνα Βολος. Εδω αλλοι κι αλλοι αλλαξαν χωρες... Ισως την δοκιμασει κιολας την σχεση για να φανει το ποσο δυνατη η οχι ειναι....

(Εγω ειχα καποτε επιλεξει μονο σχολες της Αθηνας για να μην φυγω....και τι εγινε , στο τελος χωρισα...σκεψου να μην περναγα...)
 
Top