michael92
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
agent007
Νεοφερμένος
Εγω Μεχρι κ φέτος ζούσα με αξιοπρέέπεια
Απο φέτος όμως ζώ για την πάρτυ μου και για να περνάω καλα
γτ κατάλαβα οτι η ζωή είναι πολύ μικρή και δέν μπορείς να είσαι μαμούχαλος
ΥΓ. +1 στον απο επάνω μου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
προφανως το πλεον δεον και σωστο ειναι να ενεργεις βοηθωντας τις ιδεες σου και την κοινωνια και τους γυρω σου...ενεργεις με ελευθερια...αυτο ειναι το σωστο για μενα...κανεις αυτο που θελεις χωρις να βλαπτεις καποιον και να βοηθας τους αλλους χωρις να κοιτας την παρτη σου μονο..
να αγωνιζεσαι για ιδεες οχι για υλη...για πνευμα οχι για σωμα...να χαιδευεις τα σιταρια να μυριζεις τα λουλουδια...να χαιρεσαι στους ουρανους...
στην τελικη αυτος που νοιαζεται για τους αλλους περναει καλα...αυτο πιστευω στη ζωη μου...και αυτο κανω...
δεν εχω πετυχει πανω απο πεντε ατομα που να κανουν το ιδιο με εμενα δυστυχως...
ολοι για την παρτη τους ολοι για τον εαυτο τους...ολοι για το χρημα ειναι...
υπαρχουν εξαιρεσεις...σιγουρα...αλλα δυστυχως στη μικρη ζωη μου δεν πετυχα πολλες...
συγχαρητηρια για το φανταστικο θεμα...
Ελευθερια σε ολους!!
In Flames Gn
chris_90
Διάσημο μέλος
Παλια κι εγω το πιστευα αυτο. Αλλα οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο μεγαλο κοροιδο αισθανομαι. Ομως στην τελικη δεν θελω να αλλαξω οσο και να με πατανε... μου αρεσει που ειμαι ετσι (μαλλον ειναι ενα ειδος μαζοχισμου ). Παντως οτι περναω καλα δεν θα το 'λεγα!στην τελικη αυτος που νοιαζεται για τους αλλους περναει καλα...
In Flames
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλια κι εγω το πιστευα αυτο. Αλλα οσο περναει ο καιρος, τοσο πιο μεγαλο κοροιδο αισθανομαι. Ομως στην τελικη δεν θελω να αλλαξω οσο και να με πατανε... μου αρεσει που ειμαι ετσι (μαλλον ειναι ενα ειδος μαζοχισμου ). Παντως οτι περναω καλα δεν θα το 'λεγα!
σε καταλαβαινω φιλε μου τι εννοεις...δεν εχεις αδικο..απλα το ειπα με την εννοια οτι συνειδητοποιεις οτι εισαι ανωτερος και σε ανθρωπινο επιπεδο σε σχεση με τους αλλους...και αυτο σε κανει να σκεφτεσαι ποσο καλος εισαι και περνας ετσι καλα...οχι με την εννοια του χαρουμενος..
miv
Επιφανές μέλος
chris_90
Διάσημο μέλος
Ε ναι, αλλα οταν κανεις μετα απο χρονια εναν απολογισμο ζωης και δεις οτι εκανες πολλους ευτυχισμενους γυρω σου αλλα εσυ ο ιδιος δεν εισαι, δεν νομιζω να ειναι και πολυ ευχαριστο. Βασικα κι εγω το εχω αυτο που λες (να θελω να ειναι οι γυρω μου ευτυχισμενοι δηλαδη), αλλα καποιες φορες νιωθω μειονεκτικα γιατι κανενας δεν θα νοιαστει τοσο για μενα ας πουμε. Ορισμενες φορες δεν μου αρεσει που δεν σκεφτομαι το προσωπικο μου συμφερον στον βαθμο που το σκεφτεται η πλειοψηφια...Προσωπικά είμαι ευτυχισμένος όταν και οι άλλοι είναι ευτυχισμένοι γύρω μου. Για μένα αυτό σημαίνει υγιής κοινωνία και δεν συνάδει με κανέναν ελιτισμό και εγωκεντρισμό. Έχει πολύ μεγάλη διαφορά η απλή υπεράσπιση των ατομικών δικαιωμάτων από την απόρριψη εξ'ορισμού του πρώτου που θα σε "μαλάκα" και θα το αιτιολογήσει. Το πόσο ευτυχισμένοι είναι οι άλλοι, εξαρτάται από μας.
Zed
Διάσημο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Ε ναι, αλλα οταν κανεις μετα απο χρονια εναν απολογισμο ζωης και δεις οτι εκανες πολλους ευτυχισμενους γυρω σου αλλα εσυ ο ιδιος δεν εισαι, δεν νομιζω να ειναι και πολυ ευχαριστο. Βασικα κι εγω το εχω αυτο που λες (να θελω να ειναι οι γυρω μου ευτυχισμενοι δηλαδη), αλλα καποιες φορες νιωθω μειονεκτικα γιατι κανενας δεν θα νοιαστει τοσο για μενα ας πουμε. Ορισμενες φορες δεν μου αρεσει που δεν σκεφτομαι το προσωπικο μου συμφερον στον βαθμο που το σκεφτεται η πλειοψηφια...
Και εγώ το έχω αυτό.
Είναι ωραία να νιώθεις πως δίνεις αγάπη στους άλλους, ότι τους κάνεις ευτυχισμένους, έστω και λίγο. Εμένα αυτό το λίγο με γεμίζει και αισθάνομαι καλά. Ίσως να γίνω κουραστική με αυτό κάποιες φορές αλλά έτσι νιώθω σε άτομα που πραγματικά ενδιαφέρομαι. Θέλω να τους προστατεύσω, και ας μου στερήσει την δική μου προσωπική ευτυχία. Θα είμαι καλά αν ξέρω πως είναι και οι γύρω μου.
Κάποιες φορές και εγώ νιώθω ότι αυτό που κάνω δεν έχει ανταπόκριση...ή γιατί ο άλλος δεν το κάνει αυτό και για μένα...και νιώθω ''γυμνή''.
Αλλά σκέφτομαι πως ο καθένας σε μια σχέση προσφέρει αυτό που μπορεί. Ο ένας συμπληρώνει τον άλλο και έτσι συνεχίζουμε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Από την άλλη αν μια ζωή κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, δεν ζεις τη ζωή σου, απλά υπάρχεις ανάμεσα στα "πρέπει" της κοινωνίας.
Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί πρέπει να διαλέξουμε κάτι από τα δυο. Δεν μπορώ να ζήσω τη ζωή μου όπως πιστεύω πως πρέπει να τη ζήσω, χωρίς να δίνω λαβές για κακοήθη σχόλια ?
thanosmylo
Δραστήριο μέλος
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
* η κοινωνία δεν πάσχει. Πάει κατά διαόλου.
κουνελι
Νεοφερμένος
candygirl96
Εκκολαπτόμενο μέλος
Antigoni_18
Νεοφερμένος
Προσωπικά πιστεύω πως η αξιοπρέπεια με το ''όπως γουστάρω'' μπορούν να συνδιαστούν με άψογο τρόπο. Μια μέση οδός είναι η καλύτερη, όχι ακραίες λύσεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria17
Νεοφερμένος
Civilara
Περιβόητο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
αλλα ως εκει ,ε μην καθομαστε και κοιταμε την αξιοπρεπει και τους τυπους για να ειμαστε ενταξει με τους αλλους και αφηνουμε τον εαυτο μας πισω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.