nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,497 μηνύματα.
19-05-24
22:02
Χημικό και γώ θελω, η βιολογικό. Τωρα ΕΚΠΑ εννοείται 1η επιλογή, αλλα σκεφτομαι και ΑΠΘ, πατρών και τέτοια τερτιπιαιατρική εκπα ή χημικό. με το καλό
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,306 μηνύματα.
19-05-24
22:20
Αν ειναι και νωρις ακομα , για βιολογικο σκεψου το καλα . Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κοσμο εχω γνωρισει που το παρατησε / εδωσε κατατακτηριες μεταΧημικό και γώ θελω, η βιολογικό. Τωρα ΕΚΠΑ εννοείται 1η επιλογή, αλλα σκεφτομαι και ΑΠΘ, πατρών και τέτοια τερτιπια
nearos
Διακεκριμένο μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7,497 μηνύματα.
19-05-24
22:21
μμμ.. Γιατί; σκληρο μου φαινεταιΑν ειναι και νωρις ακομα , για βιολογικο σκεψου το καλα . Δεν μπορεις να φανταστεις ποσο κοσμο εχω γνωρισει που το παρατησε / εδωσε κατατακτηριες μετα
Micro
Συντονιστής
Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4,306 μηνύματα.
19-05-24
22:47
διαφορους λογους ... δεν ειναι αυτο που περιμενουν , ηταν λυση συμβιβασμού , λιγες διεξοδοι . Εχω ακουσει και καποιες ιστοριες επιτυχιες για ατομα που πηγαν εξωτερικο . Θελει ψαξιμο πριν την δηλωσειςμμμ.. Γιατί; σκληρο μου φαινεται
Οι χημικοι παντως ειναι πολυ πιο αισιόδοξοι
20-05-24
00:31
Δεν μπορω να διαλεξω μεταξυ ιατρικης και χημικου εγω.
Startx0
Νεοφερμένος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
20-05-24
01:13
Μηχ.Μηχ πατρα/αθηνα θα δείξει όμως.....
20-05-24
01:16
Πως και θελεις μηχμηχ;Μηχ.Μηχ πατρα/αθηνα θα δείξει όμως.....
Startx0
Νεοφερμένος
Ο Startx0 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 17 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
20-05-24
01:29
Μου αρέσουν οι μηχανες και οι ιδιαίτεροι μηχανισμοί τους. Γενικά αυτη η σχολή φαντάζομαι πως βελτιώνει πολυ την αντίληψη και την δημιουργικότητα
20-05-24
08:23
Έχει μελλον; Πως μπορεις να εργαστεις μεταΜου αρέσουν οι μηχανες και οι ιδιαίτεροι μηχανισμοί τους. Γενικά αυτη η σχολή φαντάζομαι πως βελτιώνει πολυ την αντίληψη και την δημιουργικότητα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 134 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- giasemoula
- Kanastasia_5883
- athinoula
- DetectiveAgg
- Dion G.
- GV221
- ssalex
- peter347
- Miaaaa
- KonnaP2005
- waakaq
- Help :)
- blissele
- bill09876
- John kouts
- tan07
- AggelikiGr
- thepigod762
- Than003
- Hased Babis
- trifasikodiavasma
- Startx0
- constansn
- dimitrisp22
- Mitsaras23
- nearos
- Τρελας123
- Φινεύς
- johnstamatis34
- Maynard
- Leo komm
- Kate1914
- Scandal
- suaimhneas
- Lifelong Learner
- Γιώργος μεγ
- thecrazycretan
- Helen06
- shezza94
- Mhtsaras76
- Joji
- Kolokythiatoumpana
- Obi-Wan Kenobi
- Primary Care
- Mary06
- SIAmia
- nicole1982
- kiyoshi
- Chrisphys
- Paniklas
- bibliofagos
- neurogirl
- Alessandra Eliza
- Marel
- pnf292
- elenitren
- Panatha mono
- Marios2020
- giannis05
- BatGuin
- Unboxholics
- persour
- ένας τυχαίος
- efygesafou
- Alexandros.Kourtis
- BiteTheDust
- Μήτσος10
- Nala
- ilias_21
- Aggel0sss
- Giannis_19
- BillyTheKid
- Eleni123-
- phleidhs
- Mammy Nun
- bill11
- GeorgeKarag
- Drglitterstar
- ggl
- tariq
- eltqt
- george777
- iiTzArismaltor_
- Jojo K
- estrela
- NeosUser2023
- SKG
- dmav
- lent000
- burningfire
- hello1234
- marry.pp
- tsiobieman
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.