palio_melos
Διάσημο μέλος
Θελεις να σου πω τον δικο μου πονο;
Λοιπον, κηνυγαω μια κοπελα εδω και 8 μηνες. Οχι σαν λιγουρης, απλα της στελνω αρκετα συχνα και παντα καταληγουμε να μιλαμε αρκετες ωρες για διαφορα θεματα.Εμεις λοιπον βγηκαμε πρωτη φορα πριν 3 μηνες καθως την ειχα δει μονο μια φορα απο κοντα αλλα εκεινη δεν με ηξερε και δεν τολμησα να της μιλησω.
Ημουν μονος αθηνα σε δικο μου σπιτι.
Τελος παντων να μην τα πολυλογω καταληξαμε σπιτι μου αγκαλια σε ενα καναπε να φιλιομαστε ΜΟΝΟ κατι το οποιο επελεξα εγω καθως σαν πρωτη φορα δεν ηθελα να με περασει για κανενα βιαστη or something xD
Εγινε οτι εγινε, κοιμομαστε μαζι αγκαλια και το πρωι που ξυπναει μου λεει αυτο: "Ξερεις, ητανε πολυ μεγαλο λαθος αυτο που εγινε.. Το εκανα για να δω αν νιωθω κατι για εσενα και τελικα δεν μπορω να σε δω σαν κατι παραπανω απο φιλο"
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΕΧΩ ΣΚΑΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΠΑΙΔΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ
Αχ και είσαι κι από ωραίο μέρος καημένο μου παιδί
Δεν ξέρεις τι να κάνεις. Και σωστά δεν ξέρεις καθώς δεν υπάρχει κάτι να κάνεις προκειμένου να αλλάξεις την παρούσα κατάσταση.
Όταν δεν μας θέλουν, δεν μας θέλουν, period.
Από τα λεγόμενα σου φαίνεται ότι είχατε αρκετή επαφή με την κοπέλα άρα σε έχει γνωρίσει σε μεγάλο βαθμό και αν ήταν να γούσταρε θα το είχε ήδη νιώσει, δεν έχεις κάτι παραπάνω να προσθέσεις εσύ.
Τα ενδεχόμενα για το τι ακριβώς θέλει/νιώθει η κοπέλα είναι αρκετά:
- Ψιλοψηνότανε να παιχτεί οτιδήποτε άλλα κάτι την χάλασε πολύ και την έκανε να το μετανιώσει (δεν της αρέσει πως φιλάς ρε παιδί μου ή βρωμάει πατσά η μασχάλη σου ξέρω 'γω)
- Περνούσε κάποια δύσκολη φάση που και με τοίχο να 'χε βγει εκείνο το βράδυ θα του τριβότανε, αλλά στην πορεία το μετάνιωσε
- Κάτι θέλει αλλά δεν ήσουν/είσαι ο μόνος που είχε/έχει στο στόχαστρο αυτήν/εκείνη την περίοδο και προσπάθησε να κάνει κάτι ώστε να 'χει ένα παραθυράκι ανοιχτό. (Γιατί εσύ είσαι εκεί. Μπορεί να σου λέει ότι εκείνη σε βλέπει μόνο σαν φίλο αλλά εσύ έχεις δείξει το ενδιαφέρον σου και εκείνη γνωρίζει ότι αυτό θα πάρει κάποιο καιρό να σου περάσει, κάλλιστα θα μπορούσε να αλλάξει γνώμη στο προσεχές μέλλον και εσύ να δεχτείς περιχαρής).
- Εννοεί ό,τι σου είπε. Χωρίς να μπλέκεται αναγκαστικά κάποιος άλλος, χωρίς να την προβληματίζει το αν θέλει γενικότερα κάποια (")σχέση(") ή όχι. Ένιωθε κάτι με την πάρτη σου. Προφανώς δεν περιείχε σεξουαλικό ενδιαφέρον αυτό αλλιώς είτε θα είχατε προχωρήσει παραπάνω είτε δεν θα σου έκλεινε έτσι στα καπάκια την πόρτα. Της αρέσει η συναναστροφή μαζί σου σε φιλικό-ψυχικό επίπεδο, ταυτοχρόνως πιθανώς της αρέσει και το να νιώθει ποθητή από εσένα (ανασφάλεια alert?) και ήθελε να δοκιμάσει αν θα της δημιουργηθεί κάτι το ερωτικό με όλη αυτήν την κατάσταση. Και λέω "θα δημιουργηθεί" γιατί αν είχε ήδη δημιουργηθεί δεν θα πήγαινε έτσι το πράγμα. Με λίγα λόγια, ήταν 90% σίγουρη ότι σε βλέπει μόνο φιλικά και απλά ήθελε να το κάνει 100% ας πούμε.
Με τον καιρό λοιπόν, θα σκεφτείς και εσύ καθαρότερα και θα συνειδητοποιήσεις ότι στην πραγματικότητα δεν θα επιθυμούσες να έχεις κάτι το ερωτικό με ένα άτομο που σου φέρθηκε έτσι. Ο ενθουσιασμός και τα όποια θετικά συναισθήματα σου δημιουργούνται όταν τη σκέφτεσαι ή όταν μιλάτε θα αρχίσουν να φεύγουν.
Ωστόσο πρέπει να βάλεις και εσύ το χεράκι σου λίγο.
Μαντεύω ότι πιθανότατα είσαι εκεί γύρω και της υπενθυμίζεις την παρουσία σου ελπίζοντας ότι κάποτε θα σε θέλει ερωτικά.
Well, με τα όσα έχω γράψει καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί πλέον.
Οπότε αναλογίσου αν εσύ είσαι απολύτως καλά με το ότι δεν θα συμβεί κάτι το ερωτικό μεταξύ των δύο σας (εκτός αν δεν ίσχυε το τελευταίο ενδεχόμενο αλλά κάποιο από τα τρία πρώτα, σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να ξαναρίξετε κάνα φιλί ή και παραπάνω πάλι). Αν είσαι, μπορείς να συνεχίσεις κρατώντας όποια επαφή έχεις μαζί της και αν κάτι γίνει και αλλάξει η κατάσταση, πολύ ωραία.
Αν δεν είσαι, ξέκοψε το συντομότερο γιατί η συνεχής επικοινωνία μαζί της το μόνο που θα καταφέρνει είναι να σου θυμίζει πόσο και για ποιους λόγους την θέλεις αυτήν την κοπέλα και στα καπάκια να σε ρίχνει επειδή θα βλέπεις ότι εκείνη δεν σε θέλει.
Πιστεύω πως δεν είσαι καλά μόνο με μία φιλική σχέση, αλλιώς δεν θα έγραφες τον πόνο σου εδώ πέρα, οπότε καταλαβαίνεις προσωπικά τι σου προτείνω να κάνεις νομίζω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Λοιπον, κηνυγαω μια κοπελα εδω και 8 μηνες. Οχι σαν λιγουρης, απλα της στελνω αρκετα συχνα και παντα καταληγουμε να μιλαμε αρκετες ωρες για διαφορα θεματα.Εμεις λοιπον βγηκαμε πρωτη φορα πριν 3 μηνες καθως την ειχα δει μονο μια φορα απο κοντα αλλα εκεινη δεν με ηξερε και δεν τολμησα να της μιλησω.
Τελος παντων να μην τα πολυλογω καταληξαμε σπιτι μου αγκαλια σε ενα καναπε να φιλιομαστε ΜΟΝΟ κατι το οποιο επελεξα εγω καθως σαν πρωτη φορα δεν ηθελα να με περασει για κανενα βιαστη or something xD
Εγινε οτι εγινε, κοιμομαστε μαζι αγκαλια και το πρωι που ξυπναει μου λεει αυτο: "Ξερεις, ητανε πολυ μεγαλο λαθος αυτο που εγινε.. Το εκανα για να δω αν νιωθω κατι για εσενα και τελικα δεν μπορω να σε δω σαν κατι παραπανω απο φιλο"
well played. Έχασες το σεξ, έχασες και την κοπέλα. Δεν πειράζει, next time!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ρυζόγαλο
Εκκολαπτόμενο μέλος
well played. Έχασες το σεξ, έχασες και την κοπέλα. Δεν πειράζει, next time!
Θα σου έχει τύχει και εσένα κανένας τέτοιος, ε?
manos4
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον αυτό την ξενέρωσε.Αυτοί είναι γυναικείοι μηχανισμοί.Εδώ βλέπεις να πηγαύνουν για μια νύχτα με κάποιον και μετα να μην ξαναμιλάνε.ΔΛΔ στα κλαμπ αν δουν κάποιον και γίνει φλερτ κτλ πάνε στο σπίτι και μετά της λέει αυτός ενώ εκείνη θελει οτι ίσως να γνωριζόντουσαν καλύτερα πριν γίνει κτ θα ξενέρωνε.Δεν θα πήγαινε κλαμπ για να βρει σοβαρή σχέση.Αυτό ηταν φίλε μου.Προχώρα αυτή δεν νομίζω να ενδιαφερθεί πλέον.(με το παράδειγμα μου εννοώ ότι δεν γνωρίζοσασταν αρκετά αλλά ήρθε σπίτι=δεν είχε θέμα να γίνει κάτι).Άλλη φορά να ξέρεις αλλά έτσι και αλλιώς απο τα λάθη μας μαθαίνουμε.Εκτός αν σου είχε πει κάτι σχετικό ότι δεν ήθελε να γίνει κάτι τουλάχιστον άμεσα, σε τέτοια περίπτωση, έχει θέμα.Δεν υπάρχει "ηταν σε φάση","είναι στενοχωρημένη¨","δεν έχει χρόνο".Αυτό το διάστημα που εσύ θα στεναχωριέσαι εκείνη θα έχει βρει άλλον.
arntaben22
Νεοφερμένος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
arntaben22
Νεοφερμένος
Dias
Επιφανές μέλος
arntaben22
Νεοφερμένος
SnowLover
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
American Economist
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SnowLover
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
SnowLover
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
SnowLover
Νεοφερμένος
American Economist
Επιφανές μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.