Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Σήμερα όμως σε είδα.. Είχα βγει με την παρέα μου. Καθόμασταν σε μια καφετέρια, στο βάθος ήταν και σκοτεινά και δε μπορούσα να δω ποιοι άλλοι ήταν εκεί. Πέρναγα καλά μετά από πολύ καιρό. Ήρθε όμως η στιγμή που έπρεπε να φύγω. Σταματάω σε ένα τραπέζι να χαιρετήσω κάτι συμμαθητές. Δεν είχα δει ότι ήσουν κι εσύ εκεί. Δε θα σταμάταγα αν σε είχα δει. Όμως σταμάτησα. Χαμογέλασες ή ήταν η ιδέα μου? Όχι, δεν ήταν. Και μετά διάλογος μόνο μαζί σου. "Τι κάνεις?" "Καλά εσύ?" "Καλά, βγήκες έξω?" "Ναι, αλλά πρέπει να φύγω τώρα όμως" "Ναι, γράφουμε την Παρασκευή" "Το ξέρω" "Καληνύχτα" "Γειά σας".
Φεύγοντας σε έβριζα από μέσα μου. Ηλίθιε,βλάκα και τα λοιπά. Αλλά ποιόν κοροιδεύω? Η καρδιά μου άρχισε πάλι να χτυπάει πολύ γρήγορα, άρχισα πάλι να σε σκέφτομαι, πόσο είχες αλλάξει, πόσο καιρό είχα να σε δω.. Δεν ξέρω τι με τραβάει σε εσένα.. Εμφανισιακά δεν είσαι κάτι το ιδιαίτερο, και από χαρακτήρα αστο καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί εδώ και 2,5 χρόνια δε μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλον και δε μπορώ να προχωρήσω, να σε ξεπεράσω, να σε ξεχάσω. Νόμιζα ότι το είχα καταφέρει όταν έμαθα ότι έμαθα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ΠΟΤΕ δεν σε ξεπέρασα, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Απλά κορόιδευα τον εαυτό μου.Και τώρα το κατάλαβα...
Ξέρω ότι κι εσύ ένιωθες κάτι για εμένα. Το ξέρω, δε γίνεται να κάνω λάθος. Είμαι σίγουρη ότι τα συναισθήματα για κάποια τουλάχιστον στιγμή ήταν αμοιβαία. Δε γνωρίζω για τώρα (έτσι κι αλλιώς και με αυτή ένα πήδημα ήταν, δεν ήσουν κάτι παραπάνω για τη συγκεκριμένη, μετά σε έφτυσε), αλλά είμαι σίγουρη για τότε.. Απλά δεν είχες το θάρρος να το παραδεχτείς, να το πεις, γιατί πολύ απλά τέτοιος είσαι και τέτοιος θα μείνεις. Και δε μου αξίζεις. Αλλα δε μπορώ να το ελέγξω, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου και ειδικά όταν σε βλέπω συνεχώς μπροστά μου, και παίρνεις εκείνο το ύφος που δε με αφήνει να σε βγάλω από το μυαλό μου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Δεν ξέρω που αλλού να τα πω όλα αυτά... Για τους φίλους μου υποτίθεται έχει τελειώσει το ζήτημα αυτό από τα Χριστούγεννα, όταν έμαθα τι έγινε με αυτή. Αλλά προφανώς τίποτα δεν έχει τελειώσει, δεν έχω καταφέρει να σε ξεπεράσω ακόμα. Είχα καιρό να σε δω. Τρίτη λυκείου βλέπεις, είχα σταματήσει το σχολείο τους τελευταίους 2 μήνες και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων δε σε έβλεπα και καθόλου, είχα άλλα πράγματα στο μυαλό μου από το να ψάχνω να βρω εσένα.
Σήμερα όμως σε είδα.. Είχα βγει με την παρέα μου. Καθόμασταν σε μια καφετέρια, στο βάθος ήταν και σκοτεινά και δε μπορούσα να δω ποιοι άλλοι ήταν εκεί. Πέρναγα καλά μετά από πολύ καιρό. Ήρθε όμως η στιγμή που έπρεπε να φύγω. Σταματάω σε ένα τραπέζι να χαιρετήσω κάτι συμμαθητές. Δεν είχα δει ότι ήσουν κι εσύ εκεί. Δε θα σταμάταγα αν σε είχα δει. Όμως σταμάτησα. Χαμογέλασες ή ήταν η ιδέα μου? Όχι, δεν ήταν. Και μετά διάλογος μόνο μαζί σου. "Τι κάνεις?" "Καλά εσύ?" "Καλά, βγήκες έξω?" "Ναι, αλλά πρέπει να φύγω τώρα όμως" "Ναι, γράφουμε την Παρασκευή" "Το ξέρω" "Καληνύχτα" "Γειά σας".
Φεύγοντας σε έβριζα από μέσα μου. Ηλίθιε,βλάκα και τα λοιπά. Αλλά ποιόν κοροιδεύω? Η καρδιά μου άρχισε πάλι να χτυπάει πολύ γρήγορα, άρχισα πάλι να σε σκέφτομαι, πόσο είχες αλλάξει, πόσο καιρό είχα να σε δω.. Δεν ξέρω τι με τραβάει σε εσένα.. Εμφανισιακά δεν είσαι κάτι το ιδιαίτερο, και από χαρακτήρα αστο καλύτερα. Δεν ξέρω γιατί εδώ και 2,5 χρόνια δε μπορώ να σκεφτώ κανέναν άλλον και δε μπορώ να προχωρήσω, να σε ξεπεράσω, να σε ξεχάσω. Νόμιζα ότι το είχα καταφέρει όταν έμαθα ότι έμαθα, αλλά η αλήθεια είναι ότι ΠΟΤΕ δεν σε ξεπέρασα, ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Απλά κορόιδευα τον εαυτό μου.Και τώρα το κατάλαβα...
Ξέρω ότι κι εσύ ένιωθες κάτι για εμένα. Το ξέρω, δε γίνεται να κάνω λάθος. Είμαι σίγουρη ότι τα συναισθήματα για κάποια τουλάχιστον στιγμή ήταν αμοιβαία. Δε γνωρίζω για τώρα (έτσι κι αλλιώς και με αυτή ένα πήδημα ήταν, δεν ήσουν κάτι παραπάνω για τη συγκεκριμένη, μετά σε έφτυσε), αλλά είμαι σίγουρη για τότε.. Απλά δεν είχες το θάρρος να το παραδεχτείς, να το πεις, γιατί πολύ απλά τέτοιος είσαι και τέτοιος θα μείνεις. Και δε μου αξίζεις. Αλλα δε μπορώ να το ελέγξω, είναι πάνω από τις δυνάμεις μου και ειδικά όταν σε βλέπω συνεχώς μπροστά μου, και παίρνεις εκείνο το ύφος που δε με αφήνει να σε βγάλω από το μυαλό μου.
Σε μισώ.
ποπο καψούρα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
ποπο καψούρα....
Είμαι για λύπηση το ξέρω
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Είμαι για λύπηση το ξέρω
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Στειλτον αδιαβαστο!!!Και ζησε ενα ομορφο καλοκαιρι ,Είμαι για λύπηση το ξέρω
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
Ολοι μας αγαπησαμε και απογοητευτηκαμε!!!!!
Το θεμα ειναι να προχωρας!!!
Ασε πισω το παρελθον, το μελλον ανοιγετε λαμπρο μπροστα σου.
Δεν τελιωσε και η ζωη σου οσο και να νιωθεις ετσι!
Ο ερωτας ειναι ευχη και καταρα συναμα!!
Απλα προχωρα.......
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
στη δική μου περίπτωση δεν ισχύει πάντως αυτό με τον χρόνο
ξαναλέω άλλο έρωτας άλλο καψούρα άλεκ
σίγουρα η ζωή δεν τελειώνει....αλλά όταν τα λές σε κάποιον που εξακολουθεί να είναι ερωτευμένος από το ένα αυτί μπαίνει από το άλλο βγαίνει...
χμ!!! λοιπον επιμενω!!!! αλλο ερωτας αλλο καψουρα οντως!!!!!
καποια στιγμη αυτο το συναισθημα σβηνει και το μονο που μενει ειναι μια (γλυκοπικρη) αναμνηση.
Εννοειται οτι οταν ΑΓΑΠΑΣ τον αλλον (γιατι αλλο ερωτας αλλο αγαπη κιολας) ειναι πολυ δυσκολο να ξεχασεις τον αλλον.
Και πραγματι δεν τον ξεχνας ΠΟΤΕ αλλα μαθαινεις να ζεις και προχωρας.
Η ζωη συνεχιζεται........
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
ο έρωτας είναι αγάπη..
γιατί απλά αγάπη νιώθεις για την οικογένεια σου,για το σκυλί/γατί/πουλί που έχεις..
όντως προχωράς,συμβιβάζεσαι..αλλά πάντα με ένα πόνο..ένα αγκάθι..που σου μένει........μακάρι να ήταν τόσο εύκολο μακάρι..
Και παλι θα διαφωνισω!!!!
Ο ερωτας αναφερετε συνηθως σε κατι το πιο επιφανειακο το πιο προσκαιρο.
Οπως λεμε παθος.
Αγαπη εννοω το να νιωθεις οτι ειναι ενα με τον αλλο απλα να τον κοιταζεις και να ξερεις τι σκεφτετε, τι θελει.
Το να εχετε ενωσει τις υπαρξεις σας οχι μονο σωματικα αλλα να εχουν ενωθει οι ψυχες σας.
Αυτη ειναι η αγαπη και μενει για παντα....
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος
Έχω χαλάσει σελίδες επί σελίδων βρίσκοντας ελαττώματα που έχει, γράφοντας τις σκέψεις μου, αλλά και πάλι διέξοδο δε βρήκα.
Τι να πω, πρέπει να ακούγομαι πολύ απελπισμένη τώρα ας σταματήσω
Eua La
Νεοφερμένος
Με κοροιδευει?Ειναι αληθεια οτι οταν πινουμε βγαζουμε τα αποθημενα μας?Εγω πιστευω πως το ειπε επιτηδες ή ηθελε να με αποφυγει!Πες τε μου σας παρακαλω 1 τροπο να τον εκδικηθω για ο,τι μου εκανε ή εστω να ζηλεψει!Προς το παρον κανω λιγη διαιτα για να παω το Σεπτεμβρη στο Λυκειο (που πηγαινει και αυτος) και να παθει πλακα!Παντως τα καταφερνω
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
μπορει απλα να φοβηθηκε!!!!! δεν ξερω πανε μιλα του καλυτερα!!!!
ΥΓ
χαζομαρες τιου κανω διαιτα για να τον εντυπωσιασω ειναι χαζομαρες.
απλα να σαι ο εαυτος σου!!!
υ.γ.:συμφωνω με αλεχαντρο.μην κανεις τιποτα διαιτες για εναν ηλιθιο τωρα...τι σκεψεις ειναι αυτες!
spyroskaftanis
Δραστήριο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Άρχισε πίτσι-πίτσι σου-ξου-μου με τον κολλητό του.Πες τε μου σας παρακαλω 1 τροπο να τον εκδικηθω για ο,τι μου εκανε ή εστω να ζηλεψει!
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Ειμαι 14 χρονων και θα παω 1η λυκειου.Μου αρεσει 1 παιδι εδω και πολυ καιρο!Αυτος με παρακαλαγε να τα φτιαξουμε 1 χρονο + αλλα εγω τον εφτυνα!Πριν 2 εβδομαδες με ειδε φτιαγμενη και βαμενη και το βραδυ μου μιλησε στο facebook.Εγω το επαιξα χαλαρη!Μου ειπε να τον βοηθησω να γινει κατι με 1 φιλη μου και εγω συμφωνησα!Την επομενη με ρωτησε αν μου αρεσει και εγω του ειπα αντικειμενικα ναι υποκειμενικα δεν ξερω!Τον ρωτησα κ εγω το ιδιο και απαντησε ΑΡΚΕΤΑ...Τοτε αρχισαμε να μιλαμε για την σχεση μας (πριν 4 μηνες για 1 εβδομαδα) και μου ειπε οτι θα μπορουσαμε να ξαναπροσπαθησουμε!Μου ειπε να συναντηθουμε συντομα κ εγω υπεθεσα πως ηθελε να μου ζητησει επισημα να γινω το κοριτσι του...Αλλα την επομενη μερα το πρωι μπηκα facebook και με ρωτησε τι λεγαμε χθες γιατι ειχε πιει 1 ποτηρακι ωοτκα και δεν θυμοταν.Αν ειναι δυνατον!!Πειτε μου σας παρακαλω,αυτο ειναι λογικο?
Με κοροιδευει?Ειναι αληθεια οτι οταν πινουμε βγαζουμε τα αποθημενα μας?Εγω πιστευω πως το ειπε επιτηδες ή ηθελε να με αποφυγει!Πες τε μου σας παρακαλω 1 τροπο να τον εκδικηθω για ο,τι μου εκανε ή εστω να ζηλεψει!Προς το παρον κανω λιγη διαιτα για να παω το Σεπτεμβρη στο Λυκειο (που πηγαινει και αυτος) και να παθει πλακα!Παντως τα καταφερνω
Προβλήματα που έχει ο κόσμος...
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να αρνηθείς ευγενικά λέγοντας του ότι δεν ενδιαφέρεσαι και να αφοσιωθείς στα μαθήματα σου.
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος
Mixalhs kotsian
Νεοφερμένος
Shadowfax
Διάσημο μέλος
καλησπερα σε ολη την παρεα του e-steki
Γι' άλλους λέει παίδες, φεύγουμε.
Εγώ πιστεύω ότι ο καθένας είτε είναι πολύ εμφανίσιμος είτε είναι λίγο μπορεί να σε απατήσει... Αυτό δεν παίζει κανένα ρόλο...
Αν κάποια σκεφτεται με αυτό τον τρόπο κάνει μεγάλο λάθος!!! Για εμένα τουλάχιστον
Αν δλδ δεν είναι ωραίος δεν νομίζω να πει κάποια- "όπα εδώ είμαστε, αυτός θα μου είναι πιστός και θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο!!!!"
Καταλαβαίνω ότι το λες γενικά, αλλά δεν νομίζω ότι είναι έτσι!
εδώ θα συμφωνήσουμε!!! Τελείως όμως....ανέκαθεν όταν ερωτευόμουν κάποιον ήταν λόγω χαρακτήρα και καλής ψυχής..και στα δικά μου μάτια πάντα ήταν και είναι όμορφοι...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.