Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Κάτι τέτοια παιχνίδια με τα μάτια συνηθίζω να κάνω και εγώ με κάποιον που ξέρω ότι του αρέσω ή που μου αρέσει..
Εσύ προς το παρόν πλησίασε την σιγά σιγά. Ξέρω είναι δύσκολο, αλλά άμα την θες πάρα πολύ πρέπει να ξεπεράσεις την ντροπή σου..Μετά θα δεις τι θα γίνει και με το αγόρι της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
νικος ρεθυμνο
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Με λίγα λόγια να κάνεις θετικές σκέψεις και να είσαι αισιόδοξος!
alexis.21
Νεοφερμένος
αρχίζω να την πλησιαζώ μέρα με τη μέρα μέσω κοινών παρεων και όταν βρω την κατάλληλη στιγμή της ζητώ να βγούμε ?
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
ΌΧΙ ρε φίλε. αφού το ξέρει ότι την γουστάρεις και δείχνει ότι ενδιαφέρεται, πήγαινε μόνος σου και κάνε αυτό που θες ΑΜΕΣΑ όχι έμμεσα με παρεούλες και μαλ@κιούλες. Μην ζεις συνέχεια στο όνειρο μπορεί να γίνει και να χαίρεσαι με αυτό. Πήγαινε σε αυτήν, ρίσκαρε την τωρινή καταστασή σου για μία καλύτερη, ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ... Αν δεν κάνεις τίποτα μόνος σου, μην περιμένεις να ζεις για πολύ το όνειρο σου γιατί θα απογοητευτεί με την στασιμότητα σουΟπότε τι κάνω ?
αρχίζω να την πλησιαζώ μέρα με τη μέρα μέσω κοινών παρεων και όταν βρω την κατάλληλη στιγμή της ζητώ να βγούμε ?
μικρη ηλιαχτιδα
Νεοφερμένος
partblah1990
Νεοφερμένος
Σίγουρα θα αρχίζουν να εμφανίζονται προβλήματα στη σχέση τους ...
Διαρκεί ένας εφηβικός περισσότερα από τρια χρόνια γιατί έχω ακούσει το max είναι 3 χρόνια και ότι οι μεγάλοι έρωτες ποτέ δεν παντρεύονται !
Να ψάξω γι' άλλη...ε ? διότι ίσως αργότερα έχω προβλήματα καψούρας ...
nPb
Επιφανές μέλος
Σίγουρα θα αρχίζουν να εμφανίζονται προβλήματα στη σχέση τους ...
Διαρκεί ένας εφηβικός περισσότερα από τρια χρόνια γιατί έχω ακούσει το max είναι 3 χρόνια και ότι οι μεγάλοι έρωτες ποτέ δεν παντρεύονται !
από πότε υπάρχουν χρονικά όρια σε μια ερωτική σχέση;
μήπως υπάρχουν και αντενδείξεις στην συσκευασία μετά το πέρας των 3 ετών;
ρε παιδιά η αγάπη θέλει αίσθημα όχι ρολόϊ και ημερολόγιο...
alchemia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Παντως μη βασιζεσαι στο οτι θα χωρισουν καποια στιγμη. Μπορει να το κανουν, μπορει και οχι.
vaita
Νεοφερμένος
καλη τυχη...!!!!!!!!!!!!!!!!
κατα τυχη η υπογραφη μου ταιριαζει στην περιπτωση σου!!!!!!!!
alexis.21
Νεοφερμένος
δεν μπορουσε να βγει εξω γιατι δεν ειναι Αθηνα οπότε της μίλησα από msn
η απάντηση ήταν "σορρυ ρε εχω αγορι"
απ' ότι κατάλαβα το χρησιμοποιεί αυτο σαν δικαιολογια
μπορει και να χω πεσει τελειως εξω αλλα... :S
μετα παντως που ρωτησε ενα φιλαρακι μου αν θα εκανε κατι μαζι μου σε περιπτωση που δεν ειχε αγορι του ειπε μαλλον ναι
ακουω γνωμες
papas
Διάσημο μέλος
Drama Prinzessin
Περιβόητο μέλος
Αν χωρίσει και θες ακόμα να κάνεις κάτι μαζί της, τότε το ξανασυζητάς και το ρισκάρεις.
dannaros
Πολύ δραστήριο μέλος
prinCess.
Επιφανές μέλος
Όταν σε μια κοπέλα γίνεσαι βδέλλα, και τρέχεις από πίσω της, έστω και ΛΙΓΟ να της αρέσεις, θα σε βαρεθεί με αυτή τη συμπεριφορά.
Φτύσιμο θέλει. Μην ασχολείσαι άλλο, αν αυτή στο μέλλον αλλάξει γνώμη, ας κάνει αυτή κίνηση όχι εσύ.
gregory nub
Διάσημο μέλος
Λοιπόν παίδες
δεν μπορουσε να βγει εξω γιατι δεν ειναι Αθηνα οπότε της μίλησα από msn
η απάντηση ήταν "σορρυ ρε εχω αγορι"
απ' ότι κατάλαβα το χρησιμοποιεί αυτο σαν δικαιολογια
μπορει και να χω πεσει τελειως εξω αλλα... :S
μετα παντως που ρωτησε ενα φιλαρακι μου αν θα εκανε κατι μαζι μου σε περιπτωση που δεν ειχε αγορι του ειπε μαλλον ναι
ακουω γνωμες
Σταματα να ασχολησαι με αυτην.
ΞΕΚΟΛΛΑ
Gio
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ariana
Εκκολαπτόμενο μέλος
Devian
Εκκολαπτόμενο μέλος
διαφωνώ....εχω κερδίσει πίσω ανθρώπους που στην αρχή δεν ήθελαν να είχαν καμία επικοινωνία μαζί μου..και είμαστε όπως παλιά...είναι και στο χέρι του άλλου αν σε αγαπά αρκετά φιλικά,ερωτικά πες το όπως θές να σου δώσει και άλλη ευκαιρία...η μεγαλοκαρδία και η συγχώρεση είναι 2 σπάνια χαρίσματα που τα έχω δει σε εξαιρετικά ελάχιστους άνθρωπους..πρέπει να παλεύεις για να τους κερδίσεις τίποτα δεν είναι αδύνατον...
Πονεμένη ιστορία...
Irodis
Δραστήριο μέλος
Ξεκόλλα.
Όταν σε μια κοπέλα γίνεσαι βδέλλα, και τρέχεις από πίσω της, έστω και ΛΙΓΟ να της αρέσεις, θα σε βαρεθεί με αυτή τη συμπεριφορά.
Φτύσιμο θέλει. Μην ασχολείσαι άλλο, αν αυτή στο μέλλον αλλάξει γνώμη, ας κάνει αυτή κίνηση όχι εσύ.
Συμφωνω μαζι σου απολυτα. Ετσι θελει οσο εσυ τοσο αυτη θα απομακρυνεται στο τελος μπορει να καταλαβει και να ερθει.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.