κατερω
Εκκολαπτόμενο μέλος
και η χαζη τα εχει βαλει με μενα και μου λεει συνεχεια
οτι δεν μπορω να εμπιβληθω σην ομαδα επειδη κανουμε φασαρια!
απαιιιιιισια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meangirl
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m!R$!n!oO$
Νεοφερμένος
Εγώ πρότεινα στην ομάδα μου να κάνουμε σοκολατοβιομηχανία αλλά δεν μπορώ να βρω τρόπο για την κατασκευή της μακέτας..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει,πλζ???
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος
ebe
Νεοφερμένος
evoulini
Νεοφερμένος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
https://users.sch.gr/housos/index.htm
meangirl
Νεοφερμένος
ΣΟΦΙΑ-ΦΑΙΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
wolfe4ever
Διάσημο μέλος
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Σε οποιαδήποτε βιομηχανία κάποιος πρέπει να συντονίζει τις οικονομικές δραστηριότητες της βιομηχανίας. Για αυτό είναι υπεύθυνος ο δ/ντης οικονομικών.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ
Ο δ/ντης οικονομικών ελέγχει και συντονίζει τα οικονομικά της επιχείρησης. Καθορίζει τη διαδικασία έκδοσης και πώλησης μετοχών, το σύστημα έλεγχου των οικονομικών της εταιρίας και οργανώνει σύστημα συναλλαγών με τις τράπεζες. Αναλυτικά τα καθήκοντα του είναι:
i. Συμμετέχει στη διαμόρφωση του καταστατικού της επιχείρησης. (το καταστατικό ορίζει τη μορφή της επιχείρησης, τα προϊόντα παραγωγής της, τους κανόνες πώλησης μετοχών αλλά και τα μοιράσματα από τα κέρδη της εταιρίας κ.α.)
ii. Υπολογίζει το κόστος παραγωγής, αναλύει τις οικονομικές απαιτήσεις των τμημάτων και βάση αυτών συντάσσει τον προϋπολογισμό της εταιρίας.
iii. Διαχειρίζεται τα φορολογικά της εταιρίας.
iv. Προετοιμάζει τον ετήσιο ισολογισμό της επιχείρησης.
v. Υπολογίζει τα κέρδη της επιχείρησης και τα μοιράζει στους μετόχους της.
vi. Οργανώνει σύστημα μισθοδοσίας του προσωπικού και σύστημα συναλλαγών με τις τράπεζες.
Ο ΡΟΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΟΜΟΙΩΜΑΤΟΣ
Υπολογίζει το κόστος παραγωγής του ομοιώματος ύστερα από την επιλογή των εργαλείων και των υλικών που θα χρησιμοποιηθεί στην κατασκευή.
Angelica
Διάσημο μέλος
Η καθηγήτριά μας είναι πέρα βρέχει και δεν μας είπε τίποτα άλλο εκτός του τι τμήμα αναλαμβάνει ο καθένας .Είμαι υπεύθυνη του τμήματος μάρκετινκ και θέλω να μάθω τις ''υποχρεώσεις'' μου ως υπεύθυνη του τμήματος αυτού .Μήπως πρέπει απλά να βρω πληροφορίες ;;;:what:
qwertyuiop
Διάσημο μέλος
Τόσο απλό είναι ρε.
fabulous
Δραστήριο μέλος
Angelica
Διάσημο μέλος
aggelos15
Νεοφερμένος
παιδια εμεις καναμε αεροδρομιο.πολυ ευκολο!!!σκεφτειτε το!!!
ποπο με σωζει να πουμε και δεν κσέραμε τ να κάνουμε.!!!:no1::no1::no1:
fffppp
Νεοφερμένος
aggelos15
Νεοφερμένος
:nyxterida:Εγω τι να πω που πειρα marketing!!!!! αλλα θα τα βγαλω περα...που θα μου παει!!!!!!!!
Τι λες ρε πας καλά τέλειο ακου εκει -Marketing- και λες οτι ειναι δύσκολο εγω που διάβασα απο το book εκει που λεεί για τις ειδικότητες ειδα οτι είναι very very easy (Βέβαια οπως το πάρει κανείς......)
Johnny-4
Νεοφερμένος
meangirl
Νεοφερμένος
O ρόλος μου ως διευθυντής MARKETING είναι πολύ σοβαρός και σημαντικός. Σαν διευθύντρια MARKETING, συνεργάζομαι και με άλλα στελέχη της βιομηχανίας μας, όπως είναι Γενικος Διευθυντής ο Διευθυντής Οικονομικών και ο Διευθυντής Παραγωγής Προϊόντων
Το MARKETING, περιλαμβάνει την έρευνα της αγοράς, την διαφήμιση και προώθηση προϊόντων καθώς και τις πωλήσεις. Για την έρευνα αγοράς πρέπει να προσδιορίσω τις ανάγκες των πελατών για νέα προϊόντα και να προτείνω εκείνα που εγώ θεωρώ αναγκαία να παράγει τη βιομηχανία μας, για να έχει κέρδη. Στην δική μας βιομηχανία ένα χαρακτηριστικό προϊόν της παραγωγής μας, είναι η κομπόστα. Ταυτόχρονα λαμβάνω υπόψη τις τιμές ανταγωνιστικών προϊόντων. Η διαφήμιση είναι ένας σημαντικός ρόλος στην προώθηση του προϊόντος. Η διαφήμιση μπορεί να γίνει μέσω των Μαζικών Μέσων Ενημέρωσης όπως το ραδιόφωνο και η τηλεόραση, αλλά και μέσω του τύπου όπως οι εφημερίδες και τα περιοδικά. Εκτός απʼ την διαφήμιση στην προώθηση των προϊόντων βοηθάει η συμμετοχή σε εμπορικές εκθέσεις, η χρήση ελκυστικής συσκευασίας και άλλα. Ο τομέας των πωλήσεων, ασχολείται με το σύστημα προώθησης προϊόντων της βιομηχανίας στην εσωτερική και την εξωτερική αγορά, για παράδειγμα τον τρόπο πώλησης. Ακόμη ασχολούμαι με την επιλογή και την εκπαίδευση του προσωπικού που θα κάνει τις πωλήσεις , γιατί ανάλογα με το προϊόν που πουλάμε, χρειάζονται οικονομικές και τεχνικές γνώσεις. Επίσης, ασχολούμαι με την πρόβλεψη της πορείας και τον έλεγχο των πωλήσεων. Ο τελευταίος τομέας με τον οποίο ασχολούμαι είναι ο τρόπος πληρωμής. Ο πελάτης, χρησιμοποιεί συνήθως τους δύο πιο συνηθισμένους τρόπους πληρωμής: τα μετρητά και τις επιταγές. Στην προκειμένη περίπτωση όμως επειδή το προϊόν δεν έχει και τόσο υψηλές τιμές, ο πελάτης μπορεί να πληρώσει μόνο σε μετρητά, εκτός εάν αγοράσει μία τόσο μεγάλη ποσότητα και δεν μπορεί να πληρώσει σε μετρητά. Αυτά είμαι υποχρεωμένη να κάνω ως διευθύντρια MARKETING.
-----------------------------------------
μπορει καποιος να μου πει τροπους αυξησης του κερδους ενος εργοστασιου????????
Nikolas.B3
Νεοφερμένος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.