Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μενα μου αρεσει η φυσικη, φυσικος ομως δεν θα γινομουν για κανενα λογο.
Δες πρωτα πως θα γραψεις και εχεις μια χρονια να απαντησεις στο μηχανογραφικο. No worries.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη
Δραστήριο μέλος
Εγώ ήθελα από την πρώτη γυμνασίου τη Νομική και απ την αρχή της χρονιάς άρχισα να ασχολούμαι με τα μόρια.Μέχρι που ήρθε ένα 19 στα Αρχαία στο πρώτο τετράμηνο (που η καθηγήτρια μου το έβαλε για επισήμανση αφού ισχυρίζεται ότι άξιζα 20)και καταρρακώθηκα εντελώς,έχανα αυτόματα πάνω από 50 μόρια(τα οποία μπορεί να φαίνονται λίγα,αλλά στην ουσία δεν είναι,μπορώ να χάσω, αν όχι τη σχολή,τουλάχιστον την πόλη).Ε από εκεί και πέρα κάθε φορά που είχα μια αποτυχία τα έβαφα μαύρα.
Οπότε κάντε την προσπάθεια σας,έχετε μια κατεύθυνση προς κάποια σχολή(κι όχι μόνο μια συγκεκριμένη) και αποφασίζετε μόλις βγουν οι βαθμοί.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Αυτο το πραγμα που πεφτετε και λετε μολις δειτε καποιον που παει θεωρητικη ''ΦΙΛΟΛΟΓΙΑ ΜΠΕΣ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ'' δεν το καταλαβαινω.
Και μενα μου αρεσει η φυσικη, φυσικος ομως δεν θα γινομουν για κανενα λογο.
Δες πρωτα πως θα γραψεις και εχεις μια χρονια να απαντησεις στο μηχανογραφικο. No worries.
Eγώ το είπα αυτό διότι η κοπέλα λέει ότι δεν της αρέσει τίποτα ενώ διάλεξε θεωρητική λόγω μαθημάτων
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
Συμβουλή:Να μη ξέρετε τι θέλετε.Θα σας γεμίσει πρόσθετο άγχος,ειδικά αν ο στόχος σας είναι υψηλόβαθμη σχολή.
Εγώ ήθελα από την πρώτη γυμνασίου τη Νομική και απ την αρχή της χρονιάς άρχισα να ασχολούμαι με τα μόρια.Μέχρι που ήρθε ένα 19 στα Αρχαία στο πρώτο τετράμηνο (που η καθηγήτρια μου το έβαλε για επισήμανση αφού ισχυρίζεται ότι άξιζα 20)και καταρρακώθηκα εντελώς,έχανα αυτόματα πάνω από 50 μόρια(τα οποία μπορεί να φαίνονται λίγα,αλλά στην ουσία δεν είναι,μπορώ να χάσω, αν όχι τη σχολή,τουλάχιστον την πόλη).Ε από εκεί και πέρα κάθε φορά που είχα μια αποτυχία τα έβαφα μαύρα.
Οπότε κάντε την προσπάθεια σας,έχετε μια κατεύθυνση προς κάποια σχολή(κι όχι μόνο μια συγκεκριμένη) και αποφασίζετε μόλις βγουν οι βαθμοί.
Συμφωνώ. Δεν είναι καλό να έχεις μόνο μία και μοναδική σχολή που θέλεις να περάσεις. Καλό είναι να έχεις διάφορες επιλογές, ώστε να έχεις στόχους και όνειρα, που έινα απαραίτητο να έχεις, ενώ παράλληλα δε θα απογοητεύεσαι (πολύ) με κάθε αποτυχία. Π.χ. έχω ένα φίλο ο οποίος ήθελε να πάει ντε και καλά Ιατρική. Τελικά δεν έγραψε καλά και λέει ότι θα ξαναδώσει (παρόλο που σίγουρα περνάει κάπου αλλού). Μάλιστα από την αρχή της χρονιάς ήταν τόσο πορωμένος και τόσο σιγουρος ότι θα περάσει που είχε ήδη αρχίσει να "κάνει διαγνώσεις" και να διαλέγει ειδικότητες! Και μάλιστα, απέτρεπε τους άλλους να πάνε γιατί έλεγε ότι "δεν αντέχουν τα αίματα" ενώ ο στον ίδιο "αρέσει πάρα πολύ να ανοίγει εγκεφάλους κτλ". Και πού ήξερε ότι αυτός αντέχει τα άιματα και του αρέσει να ανοίγει εγκεφάλους????? Το έχει κάνει???? Γι' αυτό λέω, μπορεί η σχολή να σου αρέσει στην πορεία και όταν θα μπεις μέσα στη δουλειά.
roilCall
Νεοφερμένος
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος
Συμφωνω εδω. :no1:Συμφωνώ. Δεν είναι καλό να έχεις μόνο μία και μοναδική σχολή που θέλεις να περάσεις. Καλό είναι να έχεις διάφορες επιλογές, ώστε να έχεις στόχους και όνειρα, που έινα απαραίτητο να έχεις, ενώ παράλληλα δε θα απογοητεύεσαι (πολύ) με κάθε αποτυχία. Π.χ. έχω ένα φίλο ο οποίος ήθελε να πάει ντε και καλά Ιατρική. Τελικά δεν έγραψε καλά και λέει ότι θα ξαναδώσει (παρόλο που σίγουρα περνάει κάπου αλλού). Μάλιστα από την αρχή της χρονιάς ήταν τόσο πορωμένος και τόσο σιγουρος ότι θα περάσει που είχε ήδη αρχίσει να "κάνει διαγνώσεις" και να διαλέγει ειδικότητες! Και μάλιστα, απέτρεπε τους άλλους να πάνε γιατί έλεγε ότι "δεν αντέχουν τα αίματα" ενώ ο στον ίδιο "αρέσει πάρα πολύ να ανοίγει εγκεφάλους κτλ". Και πού ήξερε ότι αυτός αντέχει τα άιματα και του αρέσει να ανοίγει εγκεφάλους????? Το έχει κάνει???? Γι' αυτό λέω, μπορεί η σχολή να σου αρέσει στην πορεία και όταν θα μπεις μέσα στη δουλειά.
Καλα αν εφυγες απο θετικη για να πας θεωρητικη που οι σχολες ειναι σχετικα περιορισμενες και εχουν και πολυ υψηλες βασεις,δεν εκανες και οτι καλυτερο.Δυστυχώς δεν μπορώ να μπω μουσικολογία γιατί δεν έχω κάνει καθόλου θεωρία στη ζωή μου και αν είναι να ξεκινήσω τώρα, όσο εντατικά και να κάνω, θα πρέπει να χάσω μια χρονιά. Και αυτό που με προβληματίζει ιδιαίτερα είναι ότι έφυγα από τη θετική στη μέση της χρονιάς γιατί πάλι δε μου άρεσαν οι σχολές... Τελικά με εκνευρίζω πολύ μερικές φορές...!!! > Και σίγουρα δεν ξέρω τι με περιμένει σε κάθε σχολή, αλλά το σημαντικό είναι να έχω και γρήγορη αποκατάσταση.
Αν ηταν καθαρα αυτος ο λογος που αλλαξες κατευθυνση δηλαδη .
roilCall
Νεοφερμένος
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια ειναι η λυση !Είμαι δευτέρα λυκείου και δεν ξέρω ποια σχολή να διαλέξω. Οι βαθμοί μου είναι αρκετά καλοί και πιστεύω πως του χρόνου θα μου ανοιχτεί ένα μεγάλο φάσμα σχολών, δεν ξέρω όμως τι να επιλέξω. Είμαι θεωρητική (λόγω ενδιαφέροντος στα μαθήματα και σχετικής ευκολίας για μένα), ομολογώ όμως πως δε μου αρέσει καμιά σχολή, από οποιοδήποτε πεδίο. Φυσικά, θέλω να πάρω το δίπλωμα της φωνητικής μου από το ωδείο, καθώς όμως υπάρχει σχεδόν μηδαμινή απασχόληση για αυτό το επάγγελμα (που δυστυχώς είναι το όνειρό μου), πρέπει να βρω και μια σχολή να τελειώσω, που θα μου εξασφαλίσει τον επιούσιον, όσο το δυνατόν λιγότερο απωθητική.
Καμιά ιδέα;;;
Ευχαριστώ!
ΚΠΕ (κατασπαταληση πατρικου εισοδηματος)
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Η αποψη μου ειναι πως αφου σου αρεσει η μουικη αυτο πρεπει να ακολουθησεις,αλλιως καποια στιγμη στη ζωη σου θα αναρωτηθεις γιατι δεν το εκανες.Αλλωστε με το να μπεις σε μια σχολη που δεν σε ενδιαφερει και πολυ το στερεις απο καποιον αλλο που μπορει να το θελει περισσσοτερο.Είμαι δευτέρα λυκείου και δεν ξέρω ποια σχολή να διαλέξω. Οι βαθμοί μου είναι αρκετά καλοί και πιστεύω πως του χρόνου θα μου ανοιχτεί ένα μεγάλο φάσμα σχολών, δεν ξέρω όμως τι να επιλέξω. Είμαι θεωρητική (λόγω ενδιαφέροντος στα μαθήματα και σχετικής ευκολίας για μένα), ομολογώ όμως πως δε μου αρέσει καμιά σχολή, από οποιοδήποτε πεδίο. Φυσικά, θέλω να πάρω το δίπλωμα της φωνητικής μου από το ωδείο, καθώς όμως υπάρχει σχεδόν μηδαμινή απασχόληση για αυτό το επάγγελμα (που δυστυχώς είναι το όνειρό μου), πρέπει να βρω και μια σχολή να τελειώσω, που θα μου εξασφαλίσει τον επιούσιον, όσο το δυνατόν λιγότερο απωθητική.
Καμιά ιδέα;;;
Ευχαριστώ!
PGeorge4
Πολύ δραστήριο μέλος
Η αποψη μου ειναι πως αφου σου αρεσει η μουικη αυτο πρεπει να ακολουθησεις,αλλιως καποια στιγμη στη ζωη σου θα αναρωτηθεις γιατι δεν το εκανες.Αλλωστε με το να μπεις σε μια σχολη που δεν σε ενδιαφερει και πολυ το στερεις απο καποιον αλλο που μπορει να το θελει περισσσοτερο.
1ον Εκανε πριν λιγο ενα τοπικ σχετικα με μεταπτυχιακο στην μουσικη στο εξωτερικο . Αφου αυτο δεν θες ?
2ον Υπαρχει σχολη μουσικολογιας που περνας απο παντου(νομιζω)
3ον δεν στερει την θεση σε κανεναν
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Aν περασει πχ νομικη και δεν το θελει στερει τη θεση απο καποιον που μπορει να το θελει πιο πολυ.1ον Εκανε πριν λιγο ενα τοπικ σχετικα με μεταπτυχιακο στην μουσικη στο εξωτερικο . Αφου αυτο δεν θες ?
2ον Υπαρχει σχολη μουσικολογιας που περνας απο παντου(νομιζω)
3ον δεν στερει την θεση σε κανεναν
roilCall
Νεοφερμένος
Το μόνο που ζητάω από τα ελληνικά πανεπιστήμια είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα σχολή, που θα περάσω ευχάριστα και αξιοπρεπώς και παράλληλα θα μου παρέχει ένα πτυχίο που θα δώσει δουλειά όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Μόνο και μόνο για να μην μπω στους κόπους των σπουδών στο εξωτερικό.
lunatic ftw
Νεοφερμένος
Whatmarie
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαι δευτέρα λυκείου και δεν ξέρω ποια σχολή να διαλέξω. Οι βαθμοί μου είναι αρκετά καλοί και πιστεύω πως του χρόνου θα μου ανοιχτεί ένα μεγάλο φάσμα σχολών, δεν ξέρω όμως τι να επιλέξω. Είμαι θεωρητική (λόγω ενδιαφέροντος στα μαθήματα και σχετικής ευκολίας για μένα), ομολογώ όμως πως δε μου αρέσει καμιά σχολή, από οποιοδήποτε πεδίο. Φυσικά, θέλω να πάρω το δίπλωμα της φωνητικής μου από το ωδείο, καθώς όμως υπάρχει σχεδόν μηδαμινή απασχόληση για αυτό το επάγγελμα (που δυστυχώς είναι το όνειρό μου), πρέπει να βρω και μια σχολή να τελειώσω, που θα μου εξασφαλίσει τον επιούσιον, όσο το δυνατόν λιγότερο απωθητική.
Καμιά ιδέα;;;
Ευχαριστώ!
οταν σπουδαζεις να ξερεις οτι δεν κανεις παντα αυτο το επαγγελμα...βασικα τις περισσοτερες φορες κανεις κατι αλλο,αρα σπουδασε κατι που σου αρεσει,γιατι οχι κατι που να εχει να κανει με μουσικη, και μετα δουλειες ολο και καπου θα βρεις...δυστυχως οσους γνωριζω,οι περισσοτεροι δεν ασκουν αυτο που σπουδασαν...
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος
Να ταν πιο μαγκας ο αλλος να εγραφε καλυτερα και να περνουσε αυτος...Aν περασει πχ νομικη και δεν το θελει στερει τη θεση απο καποιον που μπορει να το θελει πιο πολυ.
jimmysdim16
Νεοφερμένος
mariavrdf
Νεοφερμένος
Wolfie
Δραστήριο μέλος
mariavrdf
Νεοφερμένος
το ιμο τι ειναι,σε ποια περιοχη βρισκεται η συγκεκριμενη σχολη
Wolfie
Δραστήριο μέλος
Με τα μόρια σου πιάνεις και Αθηνα και Θεσσαλονίκη λογικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 647 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Hased Babis
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.