evg_steven
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evg_steven
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Ευχαριστω πολυ!
thodoris_eng
Νεοφερμένος
Τωρα οσον αφορα το πανεπιστημιο του εξωτερικου. Επειδη εχω ζησει Ηνωμενο Βασιλειο πολλα χρονια θα σου ελεγα Σκωτια και Γλασκωβη. Περαν του οτι πλεον τα Βρεττανικα ΑΕΙ εχουν διδακτρα 9.000 λιρες ενω τα Σκωτσεζικα 1.500 λιρες ειναι και το οτι η Σκωτια ειναι πιο πλουσια περιοχη και πιο οργανωμενη σαν οντοτητα.
Επισης ειναι και το οτι η Σκωτια ειναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ. Τι να σου πω για το γραφικο Εδιμβουργο και την υπεροχη Γλασκωβη, το πανεπιστημιο του Αγιου Αντρεα, τα εξαιρετικα Χαιλαντς με τα μεσσαιωνικα καστρα....Αστα...
Lolarikos
Εκκολαπτόμενο μέλος
mar0ulihp----> Ιατρικη σε ελληνικο ΑΕΙ
thodoris_eng
Νεοφερμένος
Τωρα μιας και ειμαι Μηχανολογος Μηχανικος, θα σε ενημερωσω πως σημερα τα επαγγελματα του Μηχανικου ειναι σε εξαιρετικα αρνητικη θεση αφου δουλειες δεν υπαρχουν σχεδον καθολου και οσες υπαρχουν ειναι πολυ κακοπληρωμενες και αφορουν κυριως ατομα με σημαντικη εργασιακη εμπειρια. Αυτη η κατασταση δεν νομιζω να αλλαξει για πολλα χρονια. Σκεψου επισης πως εχουμε σαν χωρα την μεγαλυτερη αναλογια μηχανικων στην Ευρωπη. Ετσι οταν βγεις θα εχεις να αντιμετωπισεις χιλιαδες αλλους.Αρα μαλλον απο τεχνικο επαγγελμα θα σου ελεγα μακρια.
Τωρα η φυσικοθεραπεια μου φαινεται καλη επιλογη. Επαγγελμα που δεν εχει κορεστει ακομα και επαγγελμα χρησιμο για πολυ κοσμο. Σκεψου επισης πως οσο ο κοσμος γερναει και οι ηλικιωμενοι αυξανουν σαν αριθμος-λογω υπογεννητικοτητας και αυξησης του μεσου ορου ζωης- οι αναγκες θα ειναι ολο και μεγαλυτερες για ιατρικα-παραιατρικα επαγγελματα. Εγω θα εκλεινα πως φυσικοθεραπεια.
giorgos94
Νεοφερμένος
thodoris_eng
Νεοφερμένος
Οι Μηχανικοι Η/Υ και Τηλ. εχουν την γενικολογη κατοχυρωση που εχουν τα τμηματα Η/Υ. Ειναι ομως πιο συγχρονη σαν ειδικοτητα και με καλες προοπτικες ειδικα με τα διθκτυα νεας γενιας. Αρα θα σου ελεγα Μηχ Η/Υ.
stelios1994-4
Εκκολαπτόμενο μέλος
2) Πληροφορική
3) Χημεία
5) Χημικών Μηχανικών
4) Δ.Ε.Σ.
Καμιά άποψη για τις σχολές? Τις έγραψα σε σειρά προτίμισης. Εεε, μιλάω μονο για Θεσσαλονίκη έτσι? Αν μπορείτε να κάνετε κάποιο σχόλιο για τις σχολές θα το εκτιμούσα. Ξέρω κάποια πράγματα, από τα site των σχολών περισσότερο, αλλά και από κάτι ομιλίες που είχαν γίνει πριν από κανα μήνα (?) στο ΑΠΘ και στο ΠΑΜΑΚ, αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρα τα μαθηματικά μου αρέσουν πολύ, και σαν ιδέα μου ακούγονται τέλεια! Από την άλλη τα αρνητικά που ακούω για τον κλάδο της επαγγελματικής αποκατάστασης με προσγειώνουν λιγάκι, αλλά το χω πάρει απόφαση ότι δεν θα με βοηθήσει και πολύ το όποιο πτυχίο κ αν πάρω, στο να βρω δουλειά... Α, θετική κατεύθυνση είμαι, και ξέρω στα σίγουρα ότι δεν μου αρέσει η ιατρική
fockos
Επιφανές μέλος
φαρμακευτικη;1) Μαθηματικό....2) Πληροφορική
3) Χημεία
5) Χημικών Μηχανικών
4) Δ.Ε.Σ.
Καμιά άποψη για τις σχολές? Τις έγραψα σε σειρά προτίμισης. Εεε, μιλάω μονο για Θεσσαλονίκη έτσι? Αν μπορείτε να κάνετε κάποιο σχόλιο για τις σχολές θα το εκτιμούσα. Ξέρω κάποια πράγματα, από τα site των σχολών περισσότερο, αλλά και από κάτι ομιλίες που είχαν γίνει πριν από κανα μήνα (?) στο ΑΠΘ και στο ΠΑΜΑΚ, αλλά ακόμη δεν είμαι σίγουρος. Σίγουρα τα μαθηματικά μου αρέσουν πολύ, και σαν ιδέα μου ακούγονται τέλεια! Από την άλλη τα αρνητικά που ακούω για τον κλάδο της επαγγελματικής αποκατάστασης με προσγειώνουν λιγάκι, αλλά το χω πάρει απόφαση ότι δεν θα με βοηθήσει και πολύ το όποιο πτυχίο κ αν πάρω, στο να βρω δουλειά... Α, θετική κατεύθυνση είμαι, και ξέρω στα σίγουρα ότι δεν μου αρέσει η ιατρική
cha0s
Περιβόητο μέλος
1) Μαθηματικό...2) Πληροφορική
3) Χημεία
5) Χημικών Μηχανικών
4) Δ.Ε.Σ.
Φυσικό; Είναι αρκετά καλή σχολή
fockos
Επιφανές μέλος
μαθηματικό, φυσικό είναι πολύ δύσκολες σχολές και δεν αξίζει ο κόπος να τις βγάλεις.Φυσικό; Είναι αρκετά καλή σχολή
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ρε Φοκο...μαθηματικό, φυσικό είναι πολύ δύσκολες σχολές και δεν αξίζει ο κόπος να τις βγάλεις.
Fata_Morgana
Νεοφερμένος
Έχω γνωστούς που τελειώσαν ή τελειώνουν όλες αυτές τις σχολές πλην της πληροφορικής. Κατά την ταπεινή θεωριτική μου γνώμη γνώμη μου λοιπόν τα πιο ενδιαφέροντα είναι 1)Χημικών Μηχανικών 2) ΔΕΣ 3) Μαθηματικά. Το Χημικών Μηχανικών έχει μια πολύ μεγάλη γκάμα πραγμάτων για να ασχοληθεί ο πτυχιούχος, μια γκάμα που όλο και μεγαλώνει. Το ΔΕΣ πάλι είναι gourmet οικονομικές σπουδές με ότι αυτό σημαίνει για την αγορά εργασίας, αλλά λατρεύω το πρόγραμμα σπουδών. Και τέλος τα μαθηματικά είναι μεν αειθαλή και πολύ ενδιαφέρονται αλλά δε είναι δύσκολη σχολή χωρίς ικανοποιητικό αντίκρυσμα, κατά την γνώμη μου όποιος έχει την λόξα αξίζει μόνο να την ακουλουθήσει. Αν πάλι έχεις την δυνατότητα για Θράκη θα σου πρότεινα Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής.1) Μαθηματικό
2) Πληροφορική
3) Χημεία
5) Χημικών Μηχανικών
4) Δ.Ε.Σ.
1η επιλογη ειναι νηπιαγωγων θεσσαλονικης αλλα αν δεν περασω τι να δηλωσω για 2η:
νηπιαγωγων γιαννενα ή τεφφα σαλονικας?????
τα ιωαννινα εχουν καλη φοιτιτικη ζωη????
Pagitas
Εκκολαπτόμενο μέλος
δινω φετος πανελληνιες και εχω καποια διλημματα ως προς τις σχολες..θελω να φυγω απο αθηνα και να παω βορεια(και λογω ΠΑΟΚ που θελω να πηγαινω σε ολα τα εντος).επομενως αν μεινω εδω θα πληρωνω παρα πολλα για πηγαινε-ελα...
1η επιλογη ειναι νηπιαγωγων θεσσαλονικης αλλα αν δεν περασω τι να δηλωσω για 2η:
Περιμένεις να σε πάρει κάποιος στα σοβαρά?
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
δινω φετος πανελληνιες και εχω καποια διλημματα ως προς τις σχολες..θελω να φυγω απο αθηνα και να παω βορεια(και λογω ΠΑΟΚ που θελω να πηγαινω σε ολα τα εντος).επομενως αν μεινω εδω θα πληρωνω παρα πολλα για πηγαινε-ελα...
Εσυ και οι ομοιοι σου εχουν βιασει την τριτοβαθμια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 649 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- KwnnaPap
- agg41
- George_dr
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.