εγω βασικα πηγαινω 3η λυκειου κ σιγα σιγα πρεπει ν ξεδιαλυνω τ θεμα μ τς κατευτυνσεις..δεν αγχωνομαι κ ολας..αλλα μεχρι στιγμης δεν μ αρεσει κανενα μαθημα..κ ουτε θεωρω οτι εχω κλιση καπου..περσυ πιστευα οτι επρεπε ν παω θετικη ομως τρ σκεφτομαι ν παω θεωρετικη π εχει πιο πολλες επιλογες στ επαγγελματα...μ ενδιαφερει πολυ η μουσικη αλλα μολις τ καλοκαιρι αρχισα κιθαρα κ δν ξερω αν προλαβαινω ν μαθω περισσοτερα μεχρι την τριτη η αν πρεπει ν παω σ μουσικο σχολειο..(γτ ειμαι σ ενιαιο ).εντομεταξυ μ αρεσει κ η γυμναστικη (το αγαπημενο μ μαθημα) κ θα ητν κ αυτ καλη ιδεα γ επαγγελμα..θελω ν επισημανω οτι ειμαι καλη μαθητρια..αλλα δν ξερω βεβαια ποσο θα γραψω στις πανελληνιες..τι λετε κ εσεις?
Η μουσική χρειάζεται μαθήματα αρμονίας 3 χρόνων αν δεν κάνω λάθος..δεν έχει να κάνει αν κανεις κάποιο όργανο..Βέβαια σίγουρα θα βοηθησει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tzenaki_m
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδιά φέτος τελειώνω και έχω ένα δίλημμα...μου αρέσει πάρα πολύ η Φυσικοθεραπεία όμως μου αρέσει και η Πληροφορική :S...εσείς τι γνώμη έχετε γι αυτές τις σχολες; Έχουν επαγγελματική αποκατάσταση και οι αμοιβές πώς είναι; Ευχαριστώ πολύ xD
τι σχεση εχουν αυτα τα δυο...?
Iliaso
Περιβόητο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Φυσιοθεραπεία. Μία χαρά αποκατάσταση και μισθοί, αλλά αν θες το κάτι παραπάνω θα πρέπει να αποκτήσεις άκρες με γιατρούς και νοσηλευτές για να σε συστήνουν.Παιδιά φέτος τελειώνω και έχω ένα δίλημμα...μου αρέσει πάρα πολύ η Φυσικοθεραπεία όμως μου αρέσει και η Πληροφορική :S...εσείς τι γνώμη έχετε γι αυτές τις σχολες; Έχουν επαγγελματική αποκατάσταση και οι αμοιβές πώς είναι; Ευχαριστώ πολύ xD
Πληροφορική πάει ο κάθε πικραμένος.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Itach1
Διάσημο μέλος
Λογικα θα αναφερεσαι σε κατι τει τηλεπικοινωνιακων συστηματων κτλ...Φυσιοθεραπεία. Μία χαρά αποκατάσταση και μισθοί, αλλά αν θες το κάτι παραπάνω θα πρέπει να αποκτήσεις άκρες με γιατρούς και νοσηλευτές για να σε συστήνουν.
Πληροφορική πάει ο κάθε πικραμένος.
nPb
Επιφανές μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Και το σκέφτεσαι ακόμη;ε κοιτα επειδη ασχολουμαι με τον αθλητισμο εχς γνωριμιες με πολλα ατομα τ αθλητισμου...
Αυτό ακριβώς λόγω της πληθώρας σχολών Πληροφορικής συν...Λογικά θα εννοεί πως από πληροφορικούς έχει βρομίσει ο τόπος άρα υπάρχει ανταγωνισμός. Αν θες να το δεις επαγγελματικά οκ μετράει κι αυτό.
...για να γίνεις γιατρός/ δικηγόρος είναι απαραίτητη προϋπόθεση να βγάλεις τις συγκεκριμένες σχολές. Αντίθετα για Πληροφορική αρκεί η προσωπική ενασχόληση και το μεράκι με το αντικείμενο. Αρκετά τζιμάνια της Πληροφορικής δεν έχουν πάει καν πανεπιστήμιο.και ιατρική/νομική πάνε κάτι πικραμένοι...
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
...για να γίνεις γιατρός/ δικηγόρος είναι απαραίτητη προϋπόθεση να βγάλεις τις συγκεκριμένες σχολές. Αντίθετα για Πληροφορική αρκεί η προσωπική ενασχόληση και το μεράκι με το αντικείμενο. Αρκετά τζιμάνια της Πληροφορικής δεν έχουν πάει καν πανεπιστήμιο.
Ισχύει μόνο για κάποιους συγκεκριμένους τομείς της πληροφορικής που αφορούν φυσικά το πρακτικό κομμάτι για να είμαστε ακριβείς.
Δεν είναι ασφαλής πάντως η λογική του να κρύβεσαι πίσω από τον χαμηλότερο ανταγωνισμό και τα δικαιώματα. Έχω την εντύπωση πως στην αγορά εργασίας για όποιον τομέα και να μιλάμε αν δεν είσαι καλός δεν προχωράς και το αντίστροφο. Και χαρτί να έχεις που να λέει με μεγάλα γράμματα "ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ" ξέρω γω αν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου ο πελάτης θα πάει αλλού, ή θα φας εσύ πόδι απ' το αφεντικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Μη βάζετε ρε παιδιά ως πρώτο κριτήριο την επαγγελματική αποκατάσταση και τα δικαιώματα...:/
αν είσαι ανάμεσα σε 2 αντικείμενα που σου αρέσουν εξίσου θα τα κοιτάξεις και αυτά .
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Συμφωνάμε μεν, αλλά: δίχως πτυχίο Νομικής δεν μπορείς καν να πεις είμαι Νομικός. Πληροφορική μπορείς να το κάνεις.Δεν είναι ασφαλής πάντως η λογική του να κρύβεσαι πίσω από τον χαμηλότερο ανταγωνισμό και τα δικαιώματα. Έχω την εντύπωση πως στην αγορά εργασίας για όποιον τομέα και να μιλάμε αν δεν είσαι καλός δεν προχωράς και το αντίστροφο. Και χαρτί να έχεις που να λέει με μεγάλα γράμματα "ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΙΚΟΣ" ξέρω γω αν δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου ο πελάτης θα πάει αλλού, ή θα φας εσύ πόδι απ' το αφεντικό ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο.
Συμφωνάμε μεν, αλλά: δίχως πτυχίο Νομικής δεν μπορείς καν να πεις είμαι Νομικός. Πληροφορική μπορείς να το κάνεις.
Άλλο πληροφορική ΑΕΙ και άλλο τεχνικός υπολογιστών (όπως λέμε τεχνικός-αποθηκάριος= ΤΕΧΑΠ). Βάλε έναν που δεν έχει σπουδάσει και ξέρει να αλλάζει σε 2 δευτερόλεπτα μια Motherboard () να μάθει θεωρία αλγόριθμων και γλώσσες σαν τη vhdl και έλα να μου πεις αν θα καταφέρει τίποτα. Γιατί υπάρχει και η Θεωρητική πληροφορική, όχι μόνο ξέρω να επιλύω το τάδε πρόβλημα.
Για το φίλο που ρωτάει, αν θέλεις να γίνεις ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ πληροφορικής, πάνε προς τα εκεί.
venividivici43946
Διάσημο μέλος
Μπλέκεσαι. Η διαφορά είναι η εξής.Άλλο πληροφορική ΑΕΙ και άλλο τεχνικός υπολογιστών (όπως λέμε τεχνικός-αποθηκάριος= ΤΕΧΑΠ). Βάλε έναν που δεν έχει σπουδάσει και ξέρει να αλλάζει σε 2 δευτερόλεπτα μια Motherboard () να μάθει θεωρία αλγόριθμων και γλώσσες σαν τη vhdl και έλα να μου πεις αν θα καταφέρει τίποτα. Γιατί υπάρχει και η Θεωρητική πληροφορική, όχι μόνο ξέρω να επιλύω το τάδε πρόβλημα.
Αν διαβάσεις από προσωπικό ενδιφέρον τα βιβλία της Νομικής θα έχεις τις σχετικές γνώσεις, ενδεχομένως θα είσαι πιο καλός από τους χασοδίκες, όμως δεν θα μπορείς να δουλέψεις ως νομικός. Εδώ είναι προϋπόθεση το πτυχίο και μετά η προϋπηρεσία.
Αντίθετα στην Πληροφορική πειραματιζόμενος και μέσα από την παρατήρηση μπορείς να μάθεις να λύνεις- στήνεις υπολογιστές. Αν κάτσεις και ασχοληθείς από μόνος σου με γλώσσες προγραμματισμού, θα το μάθεις το αντικείμενο. Αν ασχοληθείς με προγράμματα, θα τα μάθεις. Και φυσικά μπορείς να δουλέψεις πάνω σε αυτά. Εξάλλου στον εν λόγω κλάδο αυτό που ζητείται κατά βάση είναι προϋπηρεσία. Το θεωρητικό- ακαδημαϊκό σκέλος είναι διάφορο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 649 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- KwnnaPap
- agg41
- George_dr
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.