Madclocker
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannisED
Νεοφερμένος
φυσικη αθηνας
πληροφορικης αθηνας
μηχανολογων μηχανικων εμπ
αν και υψηλες βασεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Madclocker
Νεοφερμένος
ο μηχανολόγος μηχανικός τι προοπτικές έχει?
GiannisED
Νεοφερμένος
κοιτα βασικα δεν ξερω ακριβως αλλαενδιαφέρον, ειδικά φυσικό και πολυτεχνείο!
ο μηχανολόγος μηχανικός τι προοπτικές έχει?
ειχα διαβασει σε καποιο οικονομικο σαιτ πως εχεις θετικες προοπτικες για το μελλον!
ψαξτο αν σου αρεσει!
Madclocker
Νεοφερμένος
εν το μεταξύ όποια άλλη πρόταση δεκτή
julietini
Νεοφερμένος
αδαμαντια52071
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν εισαι απο θετικη να δηλωσεις και σχολες 3ου πεδιου π.χ ιατρικη .Οι σχολες αυτες εχουν ενδιαφερον και επαγγελματικη αποκατασταση νομιζω!
Kaι πολυ μουρη
Οι Μηχανολογοι Μηχανικοι πιστευω ειναι φοβερη σχολη.Τρελα.Τα εχει ολα.
Επισης what about χημικους μηχανικους? Ή ακομα και βιολογικο. Ακομα και στο γεωπονικο πανεπιστημιο υπαρχει ενα τμημα (το υψηλοτερο νομιζω) που οταν αποφοιτησεις θα ασχολησε με τα μεταλλαγμενα τροφιμα.Νομιχω ειναι πολυ μπροστα.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα ο θειος μου ειναι καθηγητης στο πανεπιστημιο αυτο και την προτεινει.
Θα σου ελεγα και για Μοριακη Βιολογια στην Αλεξανδρουπολη αλλα ειπες θελεις μοναχα Αθηνα.
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Madclocker
Νεοφερμένος
δεν με ενδιαφέρουν καθόλου τα ιατρικά!Αν εισαι απο θετικη να δηλωσεις και σχολες 3ου πεδιου π.χ ιατρικη .Οι σχολες αυτες εχουν ενδιαφερον και επαγγελματικη αποκατασταση νομιζω!
γιατί τόσο ενθουσιασμός για τους μηχανολόγους μηχανικούς;; μπορείς να μου πεις γενικά τι παίζει εκεί;;Kaι πολυ μουρη
Επισης what about χημικους μηχανικους? Ή ακομα και βιολογικο. Ακομα και στο γεωπονικο πανεπιστημιο υπαρχει ενα τμημα (το υψηλοτερο νομιζω) που οταν αποφοιτησεις θα ασχολησε με τα μεταλλαγμενα τροφιμα.Νομιχω ειναι πολυ μπροστα.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα ο θειος μου ειναι καθηγητης στο πανεπιστημιο αυτο και την προτεινει.
Θα σου ελεγα και για Μοριακη Βιολογια στην Αλεξανδρουπολη αλλα ειπες θελεις μοναχα Αθηνα.
γεωπονικό βιολογία όχι και τόσο...
σκέφτομαι ΣΜΑ και ευελπίδων.ποιες στρατιοτικες σου αρεσουν? πες μας να σου πουμε αν αξιζουν αν και πρεπει να ψαχτεις για στρατο γιατι ξερεις αμα μπεις μετα απο 10 χρονια εχεις το δικαιωμα να φυγεις
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Δεν νομίζω να είναι 10 τα χρόνια (σύνταξη στα 32?), έχω την εντύπωση ότι είναι 20. Αν και, όπως λέγεται αυτό το προνόμιο να φεύγουν οι στρατιωτικοί τόσο νωρίς με σύνταξη, σύντομα θα καταργηθεί. (Και κατά τη γνώμη μου πολύ σωστά).πρεπει να ψαχτεις για στρατο γιατι ξερεις αμα μπεις μετα απο 10 χρονια εχεις το δικαιωμα να φυγεις
OLSon-X
Εκκολαπτόμενο μέλος
Dias
Επιφανές μέλος
Και άμα φύγει στα 30 του, τι θα κάνει? Θα ξαναδώσει πανελλήνιες? χοχοχοτα 10 χρονια (8 η 9 ειναι) ειναι τα χρονια που πρεπει να μενεις στον στρατο η αστυνομια υποχρεωτικα,χωρις να εχεις το δικαιωμα να παραιτηθεις.δεν λεω 10 χρονια για συνταξη χεχεχε
pikapa
Νεοφερμένος
Αμα γουστάρεις την επιστήμη και θες να κάνεις κατι μεγάλο στη ζωή σου μην πας στρατό. Είναι κρίμα να κόψεις τα φτερά σου πριν ακόμα πετάξεις. Ο στρατός περα απο την σίγουρη (?) αποκατάσταση δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω. Η πλειονότητα αυτών που πανε στο στρατό δεν έχει στόχους και όνειρα - και σε διαβεβαιώνω γι'αυτο.καλησπέρα, λοιπόν ήμουν σχεδόν αποφασισμένος ότι θέλω στρατιωτικές σχολές και μάλιστα είχα καταλήξει και στο ποιέες είναι αυτές.... ένας καθηγητής μου σήμερα όμως μου έβαλε αμφιβολίες για το αν είναι πραγματικά αυτό που θέλω!
όποτε θα ήθελα να μου προτείνεται μερικές σχολές!
να σας πω ότι είμαι θετική, μου αρέσει πολύ η φυσική η χημεία κ μαθηματικα, θα μου άρεσε κάτι σε μηχανολογία ίσος γενικά κάτι που έχει σχέση με τεχνολογία και φυσικοχημεία! ίσοσ φαίνεται λίγο ανευθυνο αλλά απλά θέλω να ακούσω απόψεις για να το ψάξω μετα περισσότερο! ευχαριστώ! ααα και μην τσιγκουνευτήτε τα μόρια στις σχολές! ευελπιστώ ότι θα γράψω καλα...
Τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες για να περάσουν σε κάποια στρατιώτικη σχολή είτε έχουν υποστεί μια σφοδρή πλύση εγκεφάλου απο τους συγγενείς (Κάτι σου θυμίζει?) είτε τις επιλέγουν αναγκαστικά επειδή η οικογένειά τους δεν μπορει να τους υποστηρίξει. Γνώριζω αρκετές περιπτώσεις παιδιών που ενώ ήθελαν σχολές όπως το Μαθηματικό ή το Φυσικό επέλεξαν ΣΣΑΣ Ιατρικό, ΣΜΑ κλπ γιατί με τα μόρια που ειχαν βγάλει έπιαναν τις βάσεις αυτών των σχολών.
Α, και κάτι ακόμα. Οταν ειχαν έρθει στο σχολέιο μας να μας κάνουν μια ενημέρωση για τις στρατιωτικές, απο τα πρώτα πράγματα που ειπώθηκαν - πρότου μας μιλήσουν για τις συνθήκες στη σχολή, το πρόγραμμα, τα μαθήματα, τις εγκαταστάσεις - ήταν: "Μόλις τελειώσετε την Χ στρατιωτική ο πρώτος σας μισθός θα είναι 1433,59 €."
Τα συμπεράσματα δικά σου.
Όταν τελείωσεις την Χ στρατιωτική σχολή είσαι υποχρεωμένος να παραμείνεις 3ν χρόνια. Δήλαδη αν η φοίτηση στη σχολή ειναι 4 χρόνια θα παραμείνεις 12 χρόνια στο στρατό. Διαφορετικά πληρώνεις πρόστιμο, το οποίο απ'οτι εχω ακούσει είναι 5ψήφιο.
Εχεις σκεφτεί να γίνεις Χημικός Μηχανικός; Περιλαμβάνει τα περισσότερα απο αυτά που ανέφερες.[...] μου αρέσει πολύ η φυσική η χημεία κ μαθηματικα, θα μου άρεσε κάτι σε μηχανολογία ίσος γενικά κάτι που έχει σχέση με τεχνολογία και φυσικοχημεία [...]
nPb
Επιφανές μέλος
Kaι πολυ μουρη
Πρόσεχε μην σπάσει το λάστιχο από το πολύ φούσκωμα...
fockos
Επιφανές μέλος
ΗΜΜΥ ΕΜΠ
φαρμακευτική
χημεία
γεωλογία
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Και άμα φύγει στα 30 του, τι θα κάνει? Θα ξαναδώσει πανελλήνιες? χοχοχο
Η συλλογή πτυχίων είναι της μόδας. Υπάρχουν και αξιωματικοί του στρατού που παράλληλα σπουδάζουν σε ΑΕΙ.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Madclocker
Νεοφερμένος
κοίτα γουστάρω την επιστήμη αλλά δεν μπορώ να μην ασχοληθώ καθόλου με την επαγγελματική αποκατάσταση αν μπορούσα να τα συνδιάσω και τα δύο θα ήταν το καλύτερο! κοίτα δεν με έχει πιέσει κανένας για να παω σε στρατιωτικές απλά τα ερεθίσματα απ το περιβάλλον μου είναι τέτοια..Αμα γουστάρεις την επιστήμη και θες να κάνεις κατι μεγάλο στη ζωή σου μην πας στρατό. Είναι κρίμα να κόψεις τα φτερά σου πριν ακόμα πετάξεις. Ο στρατός περα απο την σίγουρη (?) αποκατάσταση δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω. Η πλειονότητα αυτών που πανε στο στρατό δεν έχει στόχους και όνειρα - και σε διαβεβαιώνω γι'αυτο.
Τα παιδιά που δίνουν πανελλήνιες για να περάσουν σε κάποια στρατιώτικη σχολή είτε έχουν υποστεί μια σφοδρή πλύση εγκεφάλου απο τους συγγενείς (Κάτι σου θυμίζει?)
Εχεις σκεφτεί να γίνεις Χημικός Μηχανικός; Περιλαμβάνει τα περισσότερα απο αυτά που ανέφερες.
γενικά θέλω να κάνω κάτι που να συνδιάζει επιστήμη και αποκατάσταση, δεν σημαίνει ότι έχω την απαίτηση να βρω δουλειά χωρίς να κουραστώ αλλά να μην είμαι και άνεργος! κάτι ενδιάμεσο !
δηλαδή;; τι προοπτικές έχει;ΗΜΜΥ ΕΜΠ
Αυτό είναι το πρόβλημα, οτι με ενδιαφέρει αρκετά! και το γουστάρω απλά δεν είμαι σίγουρος το κατά πόσο ισχύει ή είναι ιδέα μουΑν ήθελες στρατό πιθανότατα θα το ήξερες ήδη. Αν δεν καυλώνεις στην ιδέα της στρατιωτικής ζωής μην πας. Η αποκατάσταση δεν μπορεί να είναι αποκλειστικό κριτήριο. Και έχει καταντήσει και καραμέλα πια. Να πάμε όλοι στρατό για τα λεφτάκια να δούμε τι θα καταλάβουμε.
θα μου άρεσε η δουλειά του καθηγητή, του μηχανικού (σε κάτι πολύπλοκο μεγάλο ) , αυτά, δυστυχώς δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος!Δώσε κάποια παραπάνω στοιχεία όσον αφορά το τι θες να ασχοληθείς, μαθηματικά, φυσικά, χημεία έχουν πόσες επιστήμες. Αν σου αρέσει η ιδέα της μηχανολογίας σκέψου για μηχανολόγους. Μπες στο site τους και δες τίτλους μαθημάτων να πάρεις μια ιδέα. Σκέψου με τι θα σου άρεσε να ασχοληθείς στο μέλλον σαν αντικείμενο.
ποιά η γνώμη σας για την εφαρμοσμένων μαθηματικών και φυσικών επιστημών στο εμπ?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 648 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- George_dr
- Hased Babis
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- agg41
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.