DarthFederer
Διάσημο μέλος
Γεια σε όλους σας. Είμαι νέος στο site. Λοιπόν αρχικά τώρα σε λίγο καιρό θα αρχίσω καλοκαιρινά μαθήματα για την Γ λυκείου.
Το θέμα μου είναι πως δεν είμαι ακόμα σίγουρος για την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσω... Είμαι ανάμεσα στο πεδίο οικονομικών και πληροφορικής και στο θετικό.. Από την μία βρίσκω πολύ ενδιαφέρον τα οικονομικά αλλά από την άλλη πιστεύω θα μου άρεσε και το πολυτεχνείο.. Βέβαια για ελάχιστο μου αρέσουν περισσότερο τα οικονομικά χωρίς να έχω ασχοληθεί προφανώς. Είμαι πραγματικά μπερδεμένος. Πολλοί το υποτιμούν το οικονομικό γύρω μου και δίνουν παραπάνω κύρος στο πολυτεχνείο..
Αν σου αρεσει το αντικειμενο των Μηχανολογων Μηχανικων μπορεις να διαλεξεις αυτη τη σχολη και στη συνεχεια να ασχοληθεις με τη Βιομηχανικη Διοικηση που ειναι κλαδος της σχολης.
Ξέρω ότι οι προοπτικές στην Ελλάδα είναι εξίσου κακές και για του δύο κλάδους αλλά είμαι διατεθειμένος ακόμα και για εξωτερικό στο μέλλον.
Κάθε άποψη είναι καλοδεχούμενη από όλους.
Καλα σιγα τη θυσια για εξωτερικο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Ήμουν σε παρόμοια κατάσταση στην Γ' Λυκείου και διάλεξα να πάω πολυτεχνείο και δεν το μετάνιωσα ούτε στιγμή. Στα οικονομικά θα πρέπει να ρίξεις πολλά χρήματα για να κάνεις ένα καλό μεταπτυχιακό στο εξωτερικό (αν έχεις τα λεφτά οκ) αλλιώς δύσκολα να βρεις δουλειά.
Δηλαδή απόφοιτοι Πολυτεχνείου έχουν περισσότερες προοπτικές με κάποιο μεταπτυχιακό στα οικονομικά?
Δηλαδή εννοείς το τμήμα ΛοΧρη? Ή γενικότερα καθαρά οικονομικά τμήματα?Αν σου αρεσουν τα χρηματοοικονομικα τοτε μην ασχοληθεις καν με το πολυτεχνειο. Κατευθειαν σε οικονομικη σχολη. Αλλο πραγμα Finance αλλο Management. Διαλεγεις τι σου αρεσει...
Επισης περα απο τους μηχανολογους τσεκαρε και τα τμηματα παραγωγεις και διοικησεις και το τμημα στην χιο οικονομιας και διοικησεις
Συνδιάζουν οικονομικά και μηχανολογία?
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με καθαρά οικονομικά (για παράδειγμα στο οικονομικό τμήμα μιας εταιρείας) τότε ένα προπτυχιακό στα οικονομικά είναι απαραίτητο, ενώ η απόκτηση ενός MBA θα ήταν μεγάλο plus. Αν ενδιαφέρεσαι για άλλους κλάδους όπως η Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων ή Διοίκηση Παραγωγής, τότε ίσως το Πολυτεχνείο σε συνδυασμό, ξανά, με ένα MBA θα ήταν πιο χρήσιμο.
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Δηλαδή απόφοιτοι Πολυτεχνείου έχουν περισσότερες προοπτικές με κάποιο μεταπτυχιακό στα οικονομικά?
Δηλαδή εννοείς το τμήμα ΛοΧρη? Ή γενικότερα καθαρά οικονομικά τμήματα?
Συνδιάζουν οικονομικά και μηχανολογία?
Εννοω σχολες με εμφαση στο Finance εκ των οποιων το γνωστοτερο τμημα ειναι αυτο που ανεφερες.
Τα τμηματα μηχανικων παραγωγης και διοικησης συνδυαζουν γνωσεις μηχανολογων και διοικησης. Σε καποιες πολεις ειναι ξεχωριστες σχολες (οπως θα επρεπε να ειναι παντου) ενω σε ΕΜΠ και ΑΠΘ ειναι τομεις της σχολης Μηχανολογων. Συγκεκριμενα στο ΕΜΠ μια απο τις 4 κατευθυνσεις που μπορεις να διαλεξεις στο 4ο ετος ειναι αυτη των Μηχανικων Παραγωγης (για το ΑΠΘ να μιλησει καποιος που να σπουδαζει εκει).
Αν εχεις παρει ηδη αποφαση οτι θα κανεις μεταπτυχιακο (που κατα τη γνωμη μου βιαζεσαι) καλυτερα να πας σε ενα 4ετες τμημα και να μη μπλεξεις με τα 60+ μαθηματα μιας πολυτεχνικης σχολης.
Καλησπέρα!
Αν ενδιαφέρεσαι να ασχοληθείς με καθαρά οικονομικά (για παράδειγμα στο οικονομικό τμήμα μιας εταιρείας) τότε ένα προπτυχιακό στα οικονομικά είναι απαραίτητο, ενώ η απόκτηση ενός MBA θα ήταν μεγάλο plus. Αν ενδιαφέρεσαι για άλλους κλάδους όπως η Διοίκηση Πληροφοριακών Συστημάτων ή Διοίκηση Παραγωγής, τότε ίσως το Πολυτεχνείο σε συνδυασμό, ξανά, με ένα MBA θα ήταν πιο χρήσιμο.
Τα σοβαρα ΜΒΑ θελουν εργασιακη εμπειρια, αντιθετα μπορει να κανει Master of Finance.
btw εχουμε ιδια υπογραφη σε αλλη γλωσσα
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Mε αρκετη επιφυλακτικότητα θα έλεγα ναι ωστόσο οι οι θεσεις που καταλαμβανουν εχουν να κανουν περισσότερο με την μηχανική τους ιδιότητα και λιγότερο με την οικονομική. Σκεψου συνεπώς τι θελεις να επαγγελεσαι. Αν αυτό είναι τα οικονομικά αυστηρώς τοτε δεν βλέπω καποιον λόγο να μπεις δια μεσω Πολυτεχνειου στον κλαδο.
Johnny15
Επιφανές μέλος
Σε ποια πόλη μένεις; Θα έλεγα να εχεις κάποιο από τα παραπάνω τμήματα να μπεις μια φορά σε κάποιο μάθημα να δεις τι παίζει. Γιατί μπορεί να απογοητευτείς ή να μην είναι αυτό που περιμένεις.
Αθήνα μένω και αν τελικά πάω οικονομικά στοχεύω ΟΠΑ ή ΠΑΠΕΙ
Mε αρκετη επιφυλακτικότητα θα έλεγα ναι ωστόσο οι οι θεσεις που καταλαμβανουν εχουν να κανουν περισσότερο με την μηχανική τους ιδιότητα και λιγότερο με την οικονομική. Σκεψου συνεπώς τι θελεις να επαγγελεσαι. Αν αυτό είναι τα οικονομικά αυστηρώς τοτε δεν βλέπω καποιον λόγο να μπεις δια μεσω Πολυτεχνειου στον κλαδο.
Άρα για μια οικονομική/διοικητική θέση ο οικονομολόγος με μεταπτυχιακό οικονομικά προτιμάτε από άνθρωπο πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό οικονομικών ?
PanosGR
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ενός μεταπτυχιακού σε άλλον τομέα. Αν ενδιαφερεσαι για Ναυτιλιακά προτιμότερο θα ήταν να σπουδάσεις σε κάποιο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και μετά σε μεταπτυχιακό επίπεδο να ακολουθήσεις Ναυτιλιακές Σπουδές. Κατά τη γνώμη μου, έχοντας κάποιες επαφές σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρείες, με τα προαναφερθέντα θα θεωρείσαι καλύτερος υποψήφιος (σε ναυτιλιακή εταιρεία) από ότι ένας με πτυχίο από το Πολυτεχνείο και μετά Μετατπυχιακό στα Ναυτιλιακά/Οικονομικά.
Καλησπέρα!
Πάντα υπάρχει η δυνατότητα απόκτησης ενός μεταπτυχιακού σε άλλον τομέα. Αν ενδιαφερεσαι για Ναυτιλιακά προτιμότερο θα ήταν να σπουδάσεις σε κάποιο τμήμα Οικονομικής Επιστήμης και μετά σε μεταπτυχιακό επίπεδο να ακολουθήσεις Ναυτιλιακές Σπουδές. Κατά τη γνώμη μου, έχοντας κάποιες επαφές σε τμήματα ανθρώπινου δυναμικού σε πολυεθνικές εταιρείες, με τα προαναφερθέντα θα θεωρείσαι καλύτερος υποψήφιος (σε ναυτιλιακή εταιρεία) από ότι ένας με πτυχίο από το Πολυτεχνείο και μετά Μετατπυχιακό στα Ναυτιλιακά/Οικονομικά.
ευχαριστώ πολύ φίλε μου.. Αλλά πραγματικά απορώ πως μπορούν μηχανικοί κλπ να πάρουν τέτοιο εξειδικευμένο πτυχίο οικονομικών(δεν αναφέρομαι μόνο σε ναυτιλιακά αλλά και σε άλλα).... Ενώ αντίθετα το κακό είναι ότι από οικονομικό στροφή σε μηχανολογικό δεν γίνεται......
Kleisthenis
Νεοφερμένος
Άρα για μια οικονομική/διοικητική θέση ο οικονομολόγος με μεταπτυχιακό οικονομικά προτιμάτε από άνθρωπο πολυτεχνείου με μεταπτυχιακό οικονομικών ?
Εξαρταται τον εργοδότη. Ας πουμε σε μια κατασκευαστική εταιρια οπως ο Ακτωρ ναι αλλά σε μια τράπεζα λογικά όχι. Τα λεω με επιφυλακτικότητα ωστόσο μου φαινεται λίγο δυσκολο να δημιουργήσεις ενα τετοιο προφίλ και να ασχολείσαι αποκλειστικά με οικονομικά που δεν εχουν να κανουν και με τον κλάδο του πτυχίου σου απο την στιγμή που θα υπάρχει ενας οικονομολόγος με ειδίκευση στην συγκεκριμένη θέση.
Thoba19
Πολύ δραστήριο μέλος
Στα τμηματα μηχανολογων (βολο απθ κοζανη εμπ σιγουρα) στο 4 ετος οι φοιτητες μπορουν να επιλεξουν την κατευθηνσει της διοικησης .Δυστηχος στο απθ αυτη την στιγμη υπαρχουν μονο 2 εκλεγμενει καθηγητες για διαφορους λογους .ο εν λογο τομοες εχει ως στοχο να διδαξει του φοιτητες τεχνικες ελεχου ποιοτητας οργανωσεις εργοστασιων , αποθεματων κτλ
Τα τμηματα παραγωγεις διοικησεις εχουν εναν οδηγο ποιο κοντα στο παραπανω αλλα με καποιες προσμιξεις μηχανικης
Το τμημα της χιου απο οσο εχω δει στον οδηγο σπουδων ειναι ποιο κοντα σε οικονομικο τμημα χωρις πολλα κομματια μηχανολογου (ισως καποιος φοιτητης του τμηματος θα μπορουσε να σε βοηθησει περισσοτερο ως προς το αντικειμενο )
Τωρα συνολικα αν θες οικονομικα δεν νομιζω να ειναι καλη επιλογη ενα τμημα μηχολογων πολλα δυσκολα μαθηματα που ισως να σε κουρασουν χωρις λογο .
DarthFederer
Διάσημο μέλος
Ωστοσο αναλογως των ενδιαφεροντων σου, το καλυτερο θα ειναι να επιλεξεις την κοντινοτερη σχολη σε αυτα. Αν εισαι αναποφασιστος, οι Μηχανολογοι ειναι μια καλη επιλογη. Να ξερεις ομως οτι η σχολη Μηχανολογων τουλαχιστον στο ΕΜΠ που ειμαι εγω εχει πανω απο 60 μαθηματα (νομιζω τωρα με τις αλλαγες ειναι 65) εκ των οποιων μολις τα 25 ειναι σχετικα με τη Βιομηχανικη Διοικηση (αν επιλεξεις βεβαια την αντιστοιχη κατευθυνση). Και στα υπολοιπα συμπεριλαμβανονται βαρια μαθηματα οπως στροβιλομηχανες, στοιχεια μηχανων, πολλα ρευστα, κατεργασιες κ.ο.κ. Αν στο ακουσμα αυτων βγαζεις σπυρια, καλυτερα να μην δηλωσεις Μηχανολογος. Μην την πατησεις οπως πολλα παιδια που μπηκαν χωρις να ξερουν τι τους περιμενει, για το "καλο πτυχιο"
Edit: Για να μη νομιζεις οτι σου λεω βλακειες, κοιταξε τη σελιδα του Master of Finance του Imperial College στο Λονδινο. https://wwwf.imperial.ac.uk/business-school/programmes/msc-finance/entry-requirements/
Τυφών
Εκκολαπτόμενο μέλος
Γεια σε όλους σας. Είμαι νέος στο site. Λοιπόν αρχικά τώρα σε λίγο καιρό θα αρχίσω καλοκαιρινά μαθήματα για την Γ λυκείου.
Το θέμα μου είναι πως δεν είμαι ακόμα σίγουρος για την κατεύθυνση την οποία θα ακολουθήσω... Είμαι ανάμεσα στο πεδίο οικονομικών και πληροφορικής και στο θετικό.. Από την μία βρίσκω πολύ ενδιαφέρον τα οικονομικά αλλά από την άλλη πιστεύω θα μου άρεσε και το πολυτεχνείο.. Βέβαια για ελάχιστο μου αρέσουν περισσότερο τα οικονομικά χωρίς να έχω ασχοληθεί προφανώς. Είμαι πραγματικά μπερδεμένος. Πολλοί το υποτιμούν το οικονομικό γύρω μου και δίνουν παραπάνω κύρος στο πολυτεχνείο.. Ξέρω ότι οι προοπτικές στην Ελλάδα είναι εξίσου κακές και για του δύο κλάδους αλλά είμαι διατεθειμένος ακόμα και για εξωτερικό στο μέλλον.
Κάθε άποψη είναι καλοδεχούμενη από όλους.
Κοίτα, αν θες την γνώμη μου επειδή και εγώ δίνω πανελλήνιες του χρόνου, έχω να σου πω αν δεν έχεις αποφασίσει ότι σε ενδιαφέρει μια συγκεκριμένη σχολή από κάποιο από τα 2 πεδία, να αποφασίσεις με βάση τα μαθήματα. Αν δηλαδή σου αρέσει να αποστηθίζεις διάλεξε τα οικονομικά, αν έχεις όμως καλές βάσεις προτίμησε την θετική που κατά την γνώμη μου τα μαθήματα είναι πιο ενδιαφέροντα. Σίγουρα πρέπει να σκεφτόμαστε και τις προοπτικές που έχουμε από κάθε πεδίο, αλλά πιστεύω αν δεν πηγαίνεις για κάτι συγκεκριμένο να διαλέξεις το πεδίο που αρέσει σε εσένα, γιατί σίγουρα δεν μπορείς να διαβάζεις ολόκληρη χρονιά κ να αποδόσεις πάνω σε πράγματα που δεν σε ενδιαφέρουν.
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Αν σου αρέσουν τα Οικονομικά ακολούθησέ το, δεν είναι δίοδος για τα Οικονομικά τα Πολυτεχνεία. Άλλο που σαφώς είτε λόγω υπέρμετρης ανεργίας είτε έλλειψης ενδιαφέροντος, μεταβαίνουν αρκετοί σε άλλα επιστημονικά πεδία όπως τα Οικονομικά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 13 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 649 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- KwnnaPap
- agg41
- George_dr
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.