aladdin
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξερετε τι επαγγελματικη αποκατασταση εχει η οδοντιατρικη και αν αξιζει?
Εχει πεσει παρα πολυ λογω πολλων αποφοιτων τοσα χρονια. Θα σου τρωνε τη δουλεια οι παλαιοτεροι. Και συ αλλωστε φανταζομαι δεν πας σε οδοντιατρο 26 χρονων. Το πιο σοβαρο ομως ειναι οτι μολις τελειωσεις τη σχολη που ειναι και περισσοτερα χρονια, πρεπει να χεις ενα μεγαλο ποσο στην ακρη για μηχανηματα και ευρεση χωρου. Και μιλαμε για τεραστιο ποσο ειδικα στις μερες μας. Εαν σκεφτεσαι να πας εξω ή στο μερος σου δεν υπαρχουν πολλοι τοτε ενταξει απο πλευρας προοπτικων. Διαφορετικα θα βουρλιστεις μεσα στη σχολη παρα πολυ κ μετα θα παρεις να μην πω τι. Στο λεω γτ ειχα φιλο που τελειωσε τη σχολη κ μετα του φαινοτανε παραξενο που πρεπει να βρει ενα τοσο μεγαλο ποσο για μηχανηματα. Πως θα γινει ομως?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giannis2014
Νεοφερμένος
1ον) Διοιηκηση Τουριστικων Επιχειρισεων ΤΕΙ Αθήνας
2ον) οικονομικά παπί
3ον) Οργάνωση και Διοιηκηση Παπί
Άλλες δεν εχω σκεφτεί αλλα θα ήθελα πολύ την γνώμη σας πάντως θελω απίστευτα την πρώτη μου επιλογή που ειναι με 12.000 μόρια + τα αγγλικα
Παιδιά εχω επιλέξει τι θελω να περασω αλλα θελω την γνώμη σας για αυτό το τμήμα και γενικά για τις παρακάτω προτιμήσεις που θα αναφερθώ
1ον) Διοιηκηση Τουριστικων Επιχειρισεων ΤΕΙ Αθήνας
2ον) οικονομικά παπί
3ον) Οργάνωση και Διοιηκηση Παπί
Άλλες δεν εχω σκεφτεί αλλα θα ήθελα πολύ την γνώμη σας πάντως θελω απίστευτα την πρώτη μου επιλογή που ειναι με 12.000 μόρια + τα αγγλικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Quibrick
Νεοφερμένος
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
ακουσα τις συμβουλες του στενου περιβαλλοντος μου οταν εκανα το μηχανογραφικο
Πειτε μου αξιζει να κανω 10 τα εκατο για Πληροφορικη?
ΠολΜηχ είσαι ρε, μη νιώθεις!
gregory nub
Διάσημο μέλος
Αλλιώς δεν ξέρεις πως θα γουστάρεις την πληροφορική, και είναι κρίμα ν' αφήσεις τους πολιτικούς μηχανικούς για τέτοια σχολή
greeklover13
Εκκολαπτόμενο μέλος
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος
O κολλητός μου πέρασε Πληροφορική στο ΑΠΘ, μπορώ να τον ρωτήσω ό,τι θες για το τμήμα και να σου πω. Στο πρώτο εξάμηνο έχουν μπόλικα μαθηματικά (πχ, έχουν κάνει πίνακες και έχουν εμβαθύνει περισσότερο από εμάς), ένα μάθημα που μοιάζει με Ιστορία της Πληροφορικής και ένα μάθημα Προγραμματισμού (σε γλώσσα C αν θυμάμαι καλά).
Φρόντισε, πάντως, η επιλογή να είναι δική σου αυτή τη φορά, είτε επιλέξεις να μείνεις, είτε να κάνεις 10%.
Κομνηνός
Πολύ δραστήριο μέλος
σου αρεσει οντως η πληροφορικη; περνα λιγο να δεις τα μαθηματα στα αμφιθεατρα αν πραγματι σου αρεσουν
προσωπικα την σχολη πολιτικων μηχανικων την βρισκω βαρετη και μαλλον αδιαφορη(αλλον ομως μπορει να τον ενθουσιαζει φυσικα),ενω και απο επαγγελματικες προοπτικες ειναι μαλλον σκουρα τα πραγματα συγκριτικα με μια σχολη Πληροφορικης
ωστοσο κανεις δεν μπορει να μιλησει εκ μερους σου.εσυ ξερεις τα ενδιαφεροντα σου,τις δεξιοτητες σου,το οικογενειακο σου περιβαλλον(μπορει π.χ να χεις πολιτικο μηχανικο στην οικογενεια με ετοιμο γραφειο)...τι πραγματικα θελεις
στην θεση σου θα πηγαινα στην σχολη πληροφορικης να παρακολουθησω μαθηματα,να δω αν μου αρεσει οντως...θα ασχολιομουν λιγο ,παραλληλα με τα μαθηματα της σχολης πολιτικων μηχανικων και με την πληροφορικη,προγραμματισμο,δικτυα ,βασεις κ.λπ θα εβλεπα τον οδηγο σπουδων(τον εχει στο site της σχολης)θα περνουσα να δω εγκαταστασεις
και αν συνεχιζαν να μου φαινονται αδιαφορα τα μαθηματα των Π.μηχανικων σε αντιθεση με αυτα της πληροφορικης πιθανον να προχωρουσα στην Πληροφορικη
ειναι οπως σου ειπα μια προσωπικη υποθεση
εδω μεσα δυσκολα θα βρεις απαντησει..θα πλακωσουν μηχανικοι να παινεψουν το σπιτι τους,θα πλακωσουν πληροφορικοι αναλογως κ..ο.κ
ο καθενας οτι γουσταρει λεει...ειναι δικη σου υποθεση
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
εδω μεσα δυσκολα θα βρεις απαντησει..θα πλακωσουν μηχανικοι να παινεψουν το σπιτι τους,θα πλακωσουν πληροφορικοι αναλογως κ..ο.κ
Τότε το καλύτερο είναι να συνδυάσει και τα δύο '' Μηχανικών πληροφορικής '' και πληροφορική και μηχανικός
Πέρα από την πλάκα έχει δίκιο ο Κομνηνός πιο πάνω.. Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί δέχτηκες το περιβάλλον σου να επιλέξει την σχολή σου και όχι εσύ.
vassilis498
Διακεκριμένο μέλος
Vana Nikolaidou
Νεοφερμένος
Το θέμα είναι ότι βγάζω πολύ καλό βαθμό και οι γονείς μου προσπαθούν -πολύ- να με στρέψουν στην θετική και από εκεί ιατρική/βιολογία/φαρμακευτική κτλ, όπου θα βρω δουλειά. Έχουν μεν δίκιο, αλλά... Κάποιος που να είναι φιλόλογος και μπορεί να μου πει αν αξίζει εφόσον μου αρέσει τόσο;
dum spiro spero
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντα με έλκυαν τα θεωρητικά μαθήματα περισσότερο, μου αρέσει απίστευτα να γράφω και η ιδέα του καθηγητή με εξιτάρει. Τα αρχαία και η λογοτεχνία είναι τα αγαπημένα μου μαθήματα, μαζί με την Χημεία, και θέλω πάρα πολύ να πάω στην σχολή Φιλολογίας Α.Π.Θ.
Το θέμα είναι ότι βγάζω πολύ καλό βαθμό και οι γονείς μου προσπαθούν -πολύ- να με στρέψουν στην θετική και από εκεί ιατρική/βιολογία/φαρμακευτική κτλ, όπου θα βρω δουλειά. Έχουν μεν δίκιο, αλλά... Κάποιος που να είναι φιλόλογος και μπορεί να μου πει αν αξίζει εφόσον μου αρέσει τόσο;
Χωρις να ειμαι φιλολογος θεωρω πως αξιζει να σπουδασεις αυτο που εσυ θες! Πως θα γινεις γιατρος , βιολογος , φαρμακοποιος χωρις να σου αρεσει; το πιθανοτερο ειναι να αφησεις τη σχολη..
gregory nub
Διάσημο μέλος
εψαχνα σχολες οι οποιες θα εχουν μελλον και βρηκα τυχαια το ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ - μηχανικος βιοιτρικης τεχνολογιας..αλλα επειδη ειναι ΤΕΙ μου εχει περαστει μια ασχημη αποψη κατοτεροτητας απο τα αει ..τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο?
Slytherin
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικά η σχολή που ανέφερες είναι παραϊατρικό επάγγελμα αλλά δεν μπορείς να την λες κατώτερη μόνο και μόνο λόγω ΤΕΙ !!
Εγώ θα σου έλεγα να διεκδικήσεις σχολές με άμεση αποκατάσταση αν δεν είσαι και τόσο καλός μαθητής πιάσε τουλάχιστον 14-15 για υπαξιωματικός στρατού,αν δεν τα καταφέρεις ξαναδώσε.
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
Παιδια εχω μπει σε διλλημα το τελευταιο καιρο, μιας και ειμαι 3η λυκειου και ψαχνω συνεχως σχολες που θα μου αρεσουν..
εψαχνα σχολες οι οποιες θα εχουν μελλον και βρηκα τυχαια το ΤΕΙ ΑΘΗΝΩΝ - μηχανικος βιοιτρικης τεχνολογιας..αλλα επειδη ειναι ΤΕΙ μου εχει περαστει μια ασχημη αποψη κατοτεροτητας απο τα αει ..τι εχετε να πειτε πανω σε αυτο?
Πρώτον ΑΕΙ = Πανεπιστήμια & ΤΕΙ οπότε την άποψη της κατωτερότητας δεν την καταλαβαίνω
Δεύτερον
Το Tμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Τ.Ε. (πρώην Τμήμα Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων) αναπτύσσει σημαντική επιστημονική (εκπαιδευτική και ερευνητική) δραστηριότητα στο διεθνώς καθιερωμένο και ταχέως εξελισσόμενο πεδίο της Βιοϊατρικής Τεχνολογίας.
Στο Τμήμα δημιουργείται θύλακας Αριστείας στα πλαίσια της δράσης «Επιστημονική και Ακαδημαϊκή Αριστεία» του Υπουργείου Παιδείας. Στα πλαίσια αυτής της δράσης έχουν ενταχθεί τρία (3) προγράμματα «Αριστείας» με υπεύθυνους Καθηγητές του Τμήματος, ενώ ένας Καθηγητής συμμετέχει σε τέταρτο πρόγραμμα «Αριστείας» με Καθηγητές άλλου Τμήματος.
Στο Τμήμα έχει εγκριθεί μεγάλος αριθμός (άνω των 20) Ερευνητικών Προγραμμάτων («Αρχιμήδης», «Αριστεία» της ΓΓΕΤ, «Ηράκλειτος», «Πυθαγόρας», Διακρατικά και Ευρωπαϊκά Προγράμματα FP7, COST κλπ). Σε Καθηγητές του Τμήματος έχει ανατεθεί η επίβλεψη Μεταδιδακτορικών φοιτητών μέσω αντίστοιχων προγραμμάτων Μεταδιδακτορικής Έρευνας του ΙΚΥ.
Το Τμήμα οργανώνει ένα νέο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών στο ΤΕΙ Αθήνας με τίτλο «Προηγμένα Συστήματα και Μέθοδοι στη Βιοϊατρική Τεχνολογία» και έναρξη λειτουργίας από το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015, ενώ συμμετέχει σε άλλα Μεταπτυχιακά Προγράμματα συνεργαζόμενο με Ελληνικά Πανεπιστήμια. Μεγάλος αριθμός πτυχιούχων του έχει ολοκληρώσει Μεταπτυχιακές, Διδακτορικές και Μεταδιδακτορικές σπουδές. Τα τελευταία έτη το Τμήμα διοργανώνει ετήσιο επιστημονικό συνέδιο (BIOMEP), ενώ συμμετέχει στη διοργάνωση πολλών Διεθνών Επιστημονικών Συνεδρίων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα εγκρίθηκαν θέσεις Μηχανικών Τεχνολογίας Ιατρικών Οργάνων στους Οργανισμούς όλων σχεδόν των δημόσιων Νοσοκομείων, ενώ η διεύθυνση Βιοϊατρικής του Υπουργείου Υγείας έχει προτείνει την ενίσχυση του ρόλου των αντίστοιχων Τμημάτων στα Νοσοκομεία.
Το Τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας ΤΕ του ΤΕΙ Αθήνας είναι μοναδικό στο χώρο της Ανώτατης Εκπαίδευσης στην Ελλάδα στο πεδίο της βιοϊατρικής τεχνολογίας.
Τι από αυτά σε κάνει να νιώθεις την αίσθηση της κατωτερότητας?
Επίσης για να μην νιώθεις κατώτερος με το ''τεχνολογικός'' να σου υπενθυμίσω
ΜΙΤ--> Ινστιτούτο τεχνολογίας και δεν έχει την λέξη ''πανεπιστήμιο''
Τεχνολογικό πανεπιστήμιο Κύπρο
Πανεπιστήμιο εφαρμογών Γερμανίας
Ινστιτούτα τεχνολογίας άλλων Ευρωπαικών χωρών...
Όλα αυτά προωθούν την εφαρμοσμένη επιστήμη αλήθεια ποιος είπε ότι είναι έστω και ελάχιστα κατώτερη ?
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
σοβαρα τωρα? Συγκρινεις MIT(The Massachusetts Institute of Technology (MIT) is a private research university) με τα τει του κωλου της Ελλαδας? do u even?ΜΙΤ--> Ινστιτούτο τεχνολογίας και δεν έχει την λέξη ''πανεπιστήμιο''
Εχεις ιδεα ποσο καλος πρεπει να εισαι στο αντικειμενο σου ,για να σε παρουν εκει? Μαλλον οχι
nPb
Επιφανές μέλος
antis
Πολύ δραστήριο μέλος
σοβαρα τωρα? Συγκρινεις MIT(The Massachusetts Institute of Technology (MIT) is a private research university) με τα τει του κωλου της Ελλαδας? do u even?
Εχεις ιδεα ποσο καλος πρεπει να εισαι στο αντικειμενο σου ,για να σε παρουν εκει? Μαλλον οχι
Δεν είναι πανεπιστήμιο, είναι τεχνολογικό ινστιτούτο
Για ποια ακριβώς σύγκριση? Αν την βλέπεις κάπου τότε τι να πω, αδυνατείς να κατανοήσεις απλά ελληνικά.
Στο θέμα μας τώρα όλα τα ιδρύματα της ανωτατης εκπαίδευσης όλως των χωρών δεν έχουν στον τίτλο τους τη λέξη πανεπιστήμιο και εδώ κολλάει το ΜΙΤ απλά η βλαχιά του ελληνάρα θέλει να διαβάζει τη λέξη πανεπιστήμιο για να μην νιώθει κόμπλεξ.........Ναι πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας σε σύγκριση με το ΜΙΤ η θεία και γειτόνισσα θα σου πει φυσικά το πρώτο που είναι πανεπιστήμιο γιατι το αλλο ειναι τεχνολογικό!!!
Και συνεχίζουμε με το τμήμα Μηχανικών Βιοϊατρικής Τεχνολογίας που είναι ένα άριστο τμήμα και εκεί είναι η ουσία και φυσικά το μοναδικό στην Ελλάδα
Deutsch... Lover
Επιφανές μέλος
Πάντα με έλκυαν τα θεωρητικά μαθήματα περισσότερο, μου αρέσει απίστευτα να γράφω και η ιδέα του καθηγητή με εξιτάρει. Τα αρχαία και η λογοτεχνία είναι τα αγαπημένα μου μαθήματα, μαζί με την Χημεία, και θέλω πάρα πολύ να πάω στην σχολή Φιλολογίας Α.Π.Θ.
Και αν επιλέξεις την θετική ( ή έστω την θετική για τα ιατρικά πλέον), γράψεις 20.000 μόρια περάσεις στην ιατρική τι θα κάνεις μετά;. Θα σπουδάσεις... Ωραία. Πόσα χρόνια αφού δεν θα σου αρέσει;. Βάζεις στόχο να μην αργήσεις πολύ. Τελειώνεις. Ξέρεις ότι έχεις πιθανότητες για να βρεις δουλειά ( ΧΑΧΑ). Θα βρεις. Μετά απο 3 χρόνια θα έχεις βαρεθεί. Και τότε θα πεις: '' γιατί τους άκουσα; ''.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 649 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Hased Babis
- KwnnaPap
- agg41
- George_dr
- Evenstar
- D a f n i
- ThetikisMonster
- aekarare
- Τρελας123
- marpa
- EFAKIT
- Reader
- fraoulit
- giorgos5002
- A350
- Viktoriaki
- Tromeros
- Unboxholics
- jellojina
- despoina13
- Kanastasia_5883
- billdrk
- ioanna2007
- nearos
- panaman
- STRATOSZAX
- omitsop
- Φινεύς
- woasibe
- Eagle Eye
- Verikoko17
- Girlll20
- Ilovemycats27
- Antonia Alexandra
- shuuu
- peter347
- Helen06
- rseven
- phleidhs
- Xristos33
- kiyoshi
- XRY
- P.Dam.
- BiteTheDust
- Kolokythiatoumpana
- johnstamatis34
- DetectiveAgg
- nimbus
- Than003
- Sotiris.Y
- Startx0
- TheNorth
- Chris180
- math2arch
- giannis05
- g59
- carnage
- Claire05
- Kate1914
- Scandal
- stam23
- phoni
- thalia@@
- Χρήστος2006
- Aggel0sss
- panel
- Marios2020
- aggorf
- mvas
- IcedBreaje
- liana
- Giannis_19
- guest24440
- tan07
- Dionisis.l
- Nemesiis
- Alessandra Eliza
- θείτσα σε σύγχυση 😛
- EFIANA
- Nala
- kallikd
- Joji
- AggelikiGr
- ΚΩΣΤΑΝΤΗΣ
- Vaglan
- KALA1
- Eleni123-
- dmav
- Gogosps
- spring day
- aris63
- Jojo K
- Νικολινα
- EnigmaMD
- BatGuin
- Praxis
- chenchen
- UserGr2023
- ivannag
- DeWiN
- aririn
- Maria_Xagorari
- JoannaD
- hello1234
- antonis97
- SoyN
- Mikachu
- Έλενα Παπαμακαριου
- evaggelia anna
- augustine
- Nick_nt
- Kitana
- mermaid89
- georges7684
- mimikos
- Steliosgkougkou
- electricG
- GeorgePap2003
- uparxhgoss
- Mary_03
- shadow
- Deadly_sorrowX
- rak
- eranoulis
- Philologist
- ΘανάσοςG4
- kleoniki05
- rempelos42
- koimamai_twra
- Ioanna98
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- roud
- Magigi
- emilyfan85
- Billas
- inkas
- J.Cameron
- marakiloveee
- Phys39
- Fara
- Fofifofi78
- Fanimaid123
- Shade17
- dim6
- BilLaKows
- ilal
- eukleidhs1821
- Geokand54
- Evi_
- pinelopikaxrila20@gm
- Vminkook
- Albert E.
- Eleni:
- oups
- maria08
- Kostakis45
- nicole1982
- Athens2002
- athanasia.a
- alpha.kappa
- Giii
- Red
- Anhelika
- Antonius
- Viedo
- penelopenick
- Anthropaki
- Mammy Nun
- Billys 13
- Ksenia. Ksenia77
- pagani
- Gyvenimas
- Mariap.
- Μικρή πεταλούδα
- beckyy
- Appolon
- QWERTY23
- Kabamaru Hayate
- clevercat
- Vas199
- fmarulezkd
- maria72
- Dionyshs1
- thodoris_eng
- Schlimazel
- Mukumbura
- mariapinelopi
- argy
- andkap
- Orestis_Pan_
- abc1234
- Ευτυχια Αδαμοπουλου
- TakSimeon
- Memetchi
- Georgekk
- Nikoleta_Giann
- Clary
- ale
- Ανώνυμη
- GeorgeKarag
- lizzy02
- Gggu
- Eri0611
- Nikitas18
- BornB
- 69lover
- PanMoonlight
- Drglitterstar
- Vickyoustgl
- Nosokomos
- El_
- SlimShady
- Jimmy20
- ggl
- skyway
- Ζωή Τ
- Libertus
- sparaskeg
- Chrisa
- Αλανι
- goingtothestore
- Moblok
- Κλημεντίνη
- Student 123
- Christos Stavridis
- Demetria22
- Sense
- nickd6776
- seduv
- niaou
- Δανάη 168
- Theodora03
- RVU
- KingPoul
- George9989
- maria20
- Nikos05
- paulkin94
- Turtlestar
- Anestis123
- Billokos1
- Αναστασία197
- pinkheart
- korlef
- panosveki
- vetas
- tsiobieman
- FRT
- constansn
- adonman
- Mitsos21
- calliope
- katerinavld
- aggelosst9
- kilopo
- Devid
- JoeDon
- xmen902
- rafaela11
- Ria99
- το κοριτσι του μαη
- KingOfPop
- george777
- xraxra
- milianis
- Cat lady
- SMK
- jimis2001
- Mendem
- Pharmacist01
- Belle26
- angies
- Penny80
- Cortes
- T C
- papa2g
- iminspain
- stefan
- Ryuzaki
- Porfira
- Ziggy 1
- lelos2003
- Petros.21
- Alexecon1991
- BioChemical
- igeorgeoikonomo
- Theoritiki 2021
- maria2001
- Ada ada
- Lia 2006
- Citylights
- Nia Skg
- azula
- Johnman97
- vivus
- heo12345
- chochoru
- ΣπύροςΔ
- Xristosdimitra
- Jennoulajennaki
- Lebron
- Αριάνα123
- lnesb
- EiriniS20
- mihalis341
- ρενακι 13
- Lolist
- Petran001
- FaidraEuler
- Mary Jane
- Ιωάννης1234
- Μανοςπετρ
- barkos
- snol
- alexandrahere
- Arvacon
- παιδι για κλαματα
- anastasia papa
- yannis05
- No name
- Tommy_civil
- johnsala
- pacheiko
- MarcoReus
- theecon
- don_vito
- Αλκης Κ.
- gregory nub
- pink_panther
- Idontknoww
- neurogirl
- Dunedain10
- eirinipap
- eleftheriaa__
- alextheo
- imyrcarn
- StudyFreak04
- Ziekr
- angelaRet
- eri548
- Xristinaki123
- Jocaste
- Alexandros36k
- χημεια4λαιφ
- George_2099
- giorgosp97
- marian
- Anxious
- Nikoletasch
- Κορώνα
- uni77
- marianna04
- KaterinaL
- nucomer
- demy14
- thecrazycretan
- Muffin18
- Kleanth
- milkyway
- diamag
- Novel729
- Λαμπρινηη
- VforVendetta
- Alexia1
- St11
- MARY Β.
- hirasawayui
- airam
- Bgpanos
- luisnazariodelima
- fay01
- desna
- allall1
- .aven
- Georgia110
- Dr House
- semi
- olga123
- jul25
- andreas2002
- KLEARCHOS
- FRIENDLY GIRL
- KonstantinosNew
- Stelios725
- Στεφανος56
- Kostis-Palamas
- fockos
- Stroka
- Unseen skygge
- Meow
- Panagiotis849
- TonyMontanaEse
- Manolo165
- Revekka
- george7cr7
- Alekos7savv
- neo_melos
- Vasiliki Keftedaki
- abbyrob
- Barka
- dimlevi
- the purge
- ioannaion
- Stella30
- takhs32
- mickie
- Olyxart19
- Christina947
- gwgw_5
- cel123
- ChrisNoris
- Ιωάννα2
- konstantina1234
- foteiniandr
- gianniskar9
- Superhuman
- Bak563
- vitus
- Intravenous_drug
- Nar20
- Cassano
- Polipolikalos
- Daimonismenh
- MaryM
- Ifigenia
- gaga.boy
- eva1212
- ikigai
- tasoss
- Nefiki
- stam72
- Fanimaid
- Spooky29
- Aria34
- Θανασης Α.
- Thoba19
- kristinbacktoschool
- Ireneeneri
- Thanos_D
- Ggpg
- louminis
- GiorgosAsi
- TommyMak
- victor 21
- Μάρκος Βασίλης
- Maraki196
- Nefeli01
- Yiorgosk
- γιω99
- tymvorixos
- NEKTARIOS11
- jimnikol21
- CELTICS FAN
- civilian
- Vasilis2000kak
- Rene2004
- Steffie88
- Ν.Χ.
- ada1974
- Monster Hunter
- Μαρία234
- MIkeTr123
- nio22187
- KateRdJ
- Dababy
- Scott
- Katerinaki03
- Έμμα
- stamoul1s
- major1965
- Mhtsos001
- iManosX13
- Eva
- Ανδρεας 1970
- Greg1900
- Johanna Mark
- Asteroid93
- Vic_11
- Kaz
- xristina11
- Άρτεμις Α.
- Lydia6902
- Σταβι
- gsk
- bvb09
- Nikos_1976
- Slytherin
- Reik
- charmander
- New member
- marylou_290
- Nat Dor
- anastasiakan
- PanosCh002
- Nurse91
- JerryM
- Livaja10
- Markaf
- !georgitsa!
- harisk18
- stergiara
- Natassa02
- Anthi02
- Elama On Peli
- Gio
- panagiotis G
- suaimhneas
- jean91
- Makis7
- Dreamer_SW
- Vasilis25
- Leukosrinokeros
- Parrot
- Α-Ω
- Panos_02
- Cpt.Philips
- Dorita
- jj!
- lila94
- efi25
- mitsos14
- JohnGreek
- Ermioni89
- Vkvkvk
- giota94
- Infrared
- GeorgePAOKara
- panos007
- Rk15
- George187
- christos87
- evili
- Πα.Κ
- DonaeB
- kostas83
- Zetakallipidou
- Elel
- Γατόπαρδος.
- Mers
- Zamasu
- tonyler
- Earendil
- tasost
- Fourtou
- JerryPap
- sofia!
- panagiotis econ
- Eua5
- Arianara S3
- vasilikiant
- Διασωστης
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.