Θύματουσχολείου
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Panagiota1508
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν θες κανε της κατευθυνσης,κυριως για να σου ερθει το σχολειο ευκολοτερα.Παντως κανε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ αλγεβρα,ειναι απαραιτητη για την τριτη
λογικο το βρισκω.. που πας αν δεν ξερεις αλγεβρα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nickname
Πολύ δραστήριο μέλος
cardoso
Νεοφερμένος
Leo 93
Εκκολαπτόμενο μέλος
Άχρηστα;συνεπως τα κατευ8υνσης ειναι αχρηστα!!δεν χρειαζονται που8ενα..
Όχι, καθόλου. Εκτός αν περάσεις σε σχολή 1ου πεδίου, που προφανώς δε θες.
Τα θετικά μαθήματα της Β' λυκείου χρειάζονται στις πολυτεχνικές σχολές και στις σχολές θετικών επιστημών. Όχι μόνο αυτό, αλλά και πάλι ορισμένοι παράγραφοι της β' χρειάζονται για τη γ'.
(πχ λογάριθμοι στην άλγεβρα ή η τριγωνομετρία)
Αλλά και επειδή τα μαθήματα της β' είναι πολύ διαφορετικά από άποψη ύλης από της α', θα μάθεις να σκέφτεσαι πιο ανοιχτά και έτσι θα σε βοηθήσουν στη γ'.
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην Γ' Λυκείου δεν υπάρχει πια Χημέια-Γεωμετρίαεγω θα παω τεχνολογικη....ποια μαθηματα μου προτεινετε να κανω στο φροντιστηριο γιατι δεν ξερω ποια θα χρειαστουνε....υποψιν οτι και στην τριτη τεχνολογικη θα παω οποτε χημεια και γεωμετρια δεν νομιζω να μου χρειαστουνε
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
xD
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Pavlitos
Δραστήριο μέλος
Μπράβο ο Παυλίτος.Πώς και έτσι τελικά;
Έχω υποτιμήσει κατά πολύ το σχολείο και αυτό δεν είναι καλό.Πέρσι κατηγορούσα το σχολείο ότι δεν προσέφερε τα απαραίτητα αλλά κατά βάθος εγώ ήμουν αυτός που δεν ενδιαφερόταν για το σχολείο και για την απόκτηση γνώσεων. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να καταφέρω φέτος χωρίς επιπλέον βοήθεια. Έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω άλγεβρα, φυσική και μπορώ να πω ότι τα πάω μια χαρά. Έχω βάλει έναν στόχο φέτος. Να τα πάω καλά για να αποδείξω ότι δεν χρειάζομαι επιπλέον βοήθεια αλλά οργάνωση και θέληση.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος
:no1::no1::no1::no1:Έχω υποτιμήσει κατά πολύ το σχολείο και αυτό δεν είναι καλό.Πέρσι κατηγορούσα το σχολείο ότι δεν προσέφερε τα απαραίτητα αλλά κατά βάθος εγώ ήμουν αυτός που δεν ενδιαφερόταν για το σχολείο και για την απόκτηση γνώσεων. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να καταφέρω φέτος χωρίς επιπλέον βοήθεια. Έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω άλγεβρα, φυσική και μπορώ να πω ότι τα πάω μια χαρά. Έχω βάλει έναν στόχο φέτος. Να τα πάω καλά για να αποδείξω ότι δεν χρειάζομαι επιπλέον βοήθεια αλλά οργάνωση και θέληση.
μακάρι να είχαμε όλοι την πυγμή κ το θάρρος να βάλουμε στόχο να αποδείξουμε κάτι τέτοιο!!!!
yoooo!
Εκκολαπτόμενο μέλος
Έχω υποτιμήσει κατά πολύ το σχολείο και αυτό δεν είναι καλό.Πέρσι κατηγορούσα το σχολείο ότι δεν προσέφερε τα απαραίτητα αλλά κατά βάθος εγώ ήμουν αυτός που δεν ενδιαφερόταν για το σχολείο και για την απόκτηση γνώσεων. Εγώ πιστεύω ότι μπορώ να καταφέρω φέτος χωρίς επιπλέον βοήθεια. Έχω ήδη αρχίσει να διαβάζω άλγεβρα, φυσική και μπορώ να πω ότι τα πάω μια χαρά. Έχω βάλει έναν στόχο φέτος. Να τα πάω καλά για να αποδείξω ότι δεν χρειάζομαι επιπλέον βοήθεια αλλά οργάνωση και θέληση.
Έναν παρόμοιο στόχο είχα βάλει στην Γ' Γυμνασίου (... μετά, δεν ξέρω πού χάθηκα ) και το αποτέλεσμα εξέπληξε κι εμένα την ίδια :no1:Αυτό είναι το πνεύμα! Καλές επιτυχίες σου εύχομαι, :thanks:.
...
Τα φροντιστήρια ΔΕΝ είναι αναγκαία! Η κούραση πρώτα από όλα που ΑΠΛΟΧΕΡΑ σου "προσφέρουν", σε αποσυντονίζει :iagree:.
Κάνω μια αποχώρηση: αν παίζει σοβαρό πρόβλημα με τον καθηγητή στην τάξη, οπότε και πάω πάσο.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Evris7
Πολύ δραστήριο μέλος
Kotatsuneko
Πολύ δραστήριο μέλος
Άρα το μεγαλύτερο ποσοστό μαθητών που έχει βοήθεια έχει κενά και ας βγάζει 19Tα φροντιστήρια χρειάζονται μόνο αν είσαι ανοργάνωτος ή έχεις κενά(ή σαφώς έχεις υψηλό στόχο)
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Άρα το μεγαλύτερο ποσοστό μαθητών που έχει βοήθεια έχει κενά και ας βγάζει 19
Αν διάβασες ότι είπα μίλησα και για αναοργάνωτους ή ακόμα και για υψηλούς στόχους.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.