Iliaso
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αλλά είναι πραγματικά ενδιαφέροντα τα μαθήματα στην Θετική. Και αξίζει σοβαρά να δοκιμάσεις. Συμφωνώ με Κρου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
επειδή το έψαξα το θέμα... τα κενά καλύπτονται άν πχ πας χημικό από τεχνολογική
Καλά όλα αυτά, αλλά ο ίδιος είπε από την αρχή ότι δεν τον ενδιαφέρουν αυτές οι σχολές.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
HunterD
Νεοφερμένος
Μπορεις να περασεις και στα παρα-ιατρικα επαγγελματα απο τεχνολογικη με μαθημα επιλογης Βιολογια:no1:αν ενδιαφέρεσαι για σχολές Χημείας ή Ιατρική τότε μπορείς μονο απο Θετικη να περασεις...
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδή το έψαξα το θέμα... τα κενά καλύπτονται άν πχ πας χημικό από τεχνολογική
Δυστυχώς αυτό που αναφέρεις το βρίσκω μάλλον υπερβολικό!
Τα κενά μπορούν να καλυφθούν μετά από πάρα μα πάρα πολύ κόπο. Είμαι Χημικός και έχω ακόμα επαφές με το πανεπιστήμιο... τα παιδιά από τεχνολογική έχουν τεράστια προβλήματα με τη Χημεία ακόμα και στα προχωρημένα έτη.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό είναι και το λογικό πιστεύω.
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αναλόγως βέβαια και το άτομο που στο είπε, ίσως να είναι έμπιστο και να κάνουμε λάθος εμείς.
Αλλά για να το είπε και ο parantop που είναι καθηγητής κάτι θα ξέρει:/
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αυτό να πω την αλήθεια δε μου πολυάρεσε... Εδώ όλοι εκφράζουμε τις απόψεις μας και είναι ΟΛΕΣ εξίσου σημαντικές.Αλλά για να το είπε και ο parantop που είναι καθηγητής κάτι θα ξέρει:/
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Αυτό να πω την αλήθεια δε μου πολυάρεσε... Εδώ όλοι εκφράζουμε τις απόψεις μας και είναι ΟΛΕΣ εξίσου σημαντικές.
Mα, δεν το είπα για κακό ή για να θίξω τις απόψεις των άλλων. Το ότι είστε καθηγητής πάνω σε ένα τέτοιο θέμα για μένα η γνώμη σας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, από την στιγμή που είστε και Χημικός.
Έχετε δει, έχετε κάνει, έχετε ''γευτεί'' πολλά πράγματα παραπάνω και είστε σε θέση να γνωρίζετε για αυτό το θέμα καλύτερα από τον καθένα μας.
Και με συγχωρείτε αν σας πείραξε. Από την στιγμή που συμμετέχω στο φόρουμ σαφώς και πιστεύω ότι όλες οι απόψεις είναι σημαντικές και άξιες προς συζήτηση.
parantop
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν με πείραξε καθόλου το ότι χρησιμοποίησες το όνομά μου. Το ότι πράγματι έχω ζήσει παραπάνω δε σημαίνει σε καμιά περίπτωση ότι αυτά που θα πω έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Είναι λίγο παγίδα όλο αυτό. Από μαθητής το συχαινόμουν αυτό. Συνήθως στους καθηγητές συγκαταλέγεται στα αρνητικά το ότι έχουν ζήσει περισσότερα. Γιατί μάλλον παραξενεύουν, παρά αναπτύσσουν την ευαισθησία τους.Mα, δεν το είπα για κακό ή για να θίξω τις απόψεις των άλλων. Το ότι είστε καθηγητής πάνω σε ένα τέτοιο θέμα για μένα η γνώμη σας έχει μεγαλύτερη βαρύτητα, από την στιγμή που είστε και Χημικός.
Έχετε δει, έχετε κάνει, έχετε ''γευτεί'' πολλά πράγματα παραπάνω και είστε σε θέση να γνωρίζετε για αυτό το θέμα καλύτερα από τον καθένα μας.
Και με συγχωρείτε αν σας πείραξε. Από την στιγμή που συμμετέχω στο φόρουμ σαφώς και πιστεύω ότι όλες οι απόψεις είναι σημαντικές και άξιες προς συζήτηση.
Πάντως δεν με ενόχλησε κάτι από αυτά που έγραψες.
Devina
Τιμώμενο Μέλος
Δεν πιστεύω ότι συγκαταλέγεται στα αρνητικά κάποιου όταν έχει ζήσει πολλά παραπάνω, ειδικά ενός καθηγητή αφού έχει το πλεονέκτημα να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά και να τους εξηγεί τι πρόκειται να συναντήσουν.Επαγγελματικά αλλά και για πολλά άλλα όντας κοινός άνθρωπος ο ίδιος. Για μένα αυτό είναι από τα πιο σημαντικά και ο κύριος ρόλος του καθηγητή σαν κλάδος.
Επιτρέψτε μου να είναι η προσωπική μου γνώμη.
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
Gi@nNhs.mania.gr
Νεοφερμένος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
mariapg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Sethis
Νεοφερμένος
Γιατι τοση απαισιοδοξια? Και η χημεια μαθημα σαν ολα τα αλλα ειναι. Διαβασμα θελει.θέλω να πάω θετική...θέλω να γίνω ή φυσικός ή βιολόγος...ΑΛΛΑ...φοβάμαι ότι δεν θα τα καταφέρω στην χημεία...βασικά είμαι σίγουρη ότι θα αποτύχω στην χημεία....αλλά μου αρέσει τόσο πολύ η βιολογία...τι να κάνω...
nfk
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.