Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω που ημουν τεχνολογικη στη β στην τεχνολογια επικοινωνιων ο τυπος μας εκανε εισαγωγη στο ΑΕΠΠ, ενω τα αντιστοιχα βλασταρια της θετικης κανανε χημειες κλπ.
Οποτε αυτοι βγαινουν ζημιωμενοι. Θα μου πεις δεν γινεται σε ολα τα σχολεια αυτο. Αλλα σε περιπτωση που γινεται, μαλακια να αλλαξεις κατευθυνση. Ή θες σχολες 4ου ή δεν θες.
Αν θες να μπεις σε ιατρικοφαρμακευτικοχημικοτετοια θετικη χωρις δευτερη σκεψη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Daisy
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Οδυσσέας
Διάσημο μέλος
Iliaso
Περιβόητο μέλος
Uniqueness
Νεοφερμένος
13diagoras
Δραστήριο μέλος
ναι οντως γινεται αλλα ειναι πολυ σημαντικο οτι υπαρχει απωλεια μοριων(για το τριτο πεδιο)...δηλαδη αν καποιος θελει ιατρικη και το επιδιωξει αυτο τοτε ειναι σχεδον-εως εντελως-αδυνατο να περασει (δεν βρησκω καποια λογικη ωστε να το κανει καποιος αυτο)μπορεί να πάει τεχνολογική κατεύθυνση και να διαλέξει ως μάθημα γενικής παιδείας βιολογία.
συγκεκριμενα απο θετικη η βιολογια και η χημεια πολ/ζονται με 1.3 και 0.7 αντιστοιχα σε αντιθεση με την τεχνολογικη που βιολογια γ.π. και γλωσσα πολ/ζονται με 0.9 και 0.4. αντιστοιχα....απωλεια 1400 μορια
Tatoulis
Νεοφερμένος
13diagoras
Δραστήριο μέλος
ποιος , εγω???γιατι??(η η Uniqueness??)Θετική λέω να πας..
απλα ελεγα τα μειωνεκτηματα του να πας απο τεχνολογικη στο 3ο πεδιο...
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Κάποιος μπορεί να δεί τη (x) κατεύθυνση εύκολη και ο άλλος δύσκολη!
Απλά , όποιος δε θέλει ιατροφαρμακευτικές , να πάει τεχνολογική !
Αν δε του αρέσει καμία σχολή απο το 3ο , δεν έχει λόγο να κάτσει θετική , αφού θέλει άλλες σχολές 2ο/4ο (ειδικά 4ο) που θα τον βοηθήσει ο Προγραματισμός (ΑΕΠΠ) !
Εκτός αν αγαπάει τόσο την χημεία-βιολογία ! Και τα πάει άριστα σε αυτά και δε θέλει να το διακινδυνέψει ! Εγώ για τη β διάλεξα Τεχνολογική ... δεν ήθελα κάτι άλλο !
1ον σιχαίνομαι Βιολογία , 2ον δεν μου αρέσει καμία σχολή απο το 3ο πεδίο , και επίσης δε βρίσκω κανένα λόγο να μου φορτωθεί η χημεία για 1 χρόνο , ενώ μετα θα αλλάξω κατεύθυνση ! Επίσης , όπως είπε η Ράνια , σε πολλά σχολεία στο μάθημα "Τεχνολογία Επικοινωνιών" κάνουν εισαγωγή στο ΑΕΠΠ και γενικά μπαίνουν στο πνεύμα του μαθήματους !
Tatoulis
Νεοφερμένος
ποιος , εγω???γιατι??(η η Uniqueness??)
απλα ελεγα τα μειωνεκτηματα του να πας απο τεχνολογικη στο 3ο πεδιο...
Όχι φίλε δεν λέω εσύ..Για εκείνην που έφτιαξε το threat λέω.
STELLA95
Εκκολαπτόμενο μέλος
nefi
Πολύ δραστήριο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
Επιλέξτε κατεύθυνση με βάση τα θέλω σας και την αρεσκεία σας. Άπαξ και εισαχθήκατε στο Πανεπιστήμιο, τα όποια κενά του Λυκείου μπορούν να καλυφθούν με προσωπικό διάβασμα.
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!ειμαι β' γυμνασιου και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω!!όλοι μου λένε να σκεφτώ τα μαθήματα που μου αρέσουν περισσότερο αλλα αυτό είναι πρόβλημα γιατί τα αγαπημένα μου μαθήματα ειναι:φυσικη,βιολογία,χημεία(θετική κατεύθυνση)και γλώσσα,κείμενα(θεωριτική κατεύθυνση)!!δεν μπορώ να διαλέξω ποια ομάδα μαθημάτων μου αρεσει περισσότερο γιατί όλα τα μαθήματα που προανέφερα μου αρέσουν εξίσου!!μετά μου είπαν να σκεφτώ το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω..αλλά έχω και σε αυτό πρόβλημα...γιατί δεν είμαι σίγουρη για το τι θέλω να γίνω...!!τα επαγγέλματα που με ενδιαφέρουν είναι:ιατρική,φαρμακευτική(θετική κατεύθυνση),νομική(θεωριτική κατεύθυνση) και παιδαγωγικο(και στις 2 αλλα στην θετική δεν συμφαίρουν τα μαθηματικά ως μάθημα βαρύτητας)...βρίσκομαι λοιπόν σε μεγάλο δίλλειμα!!ξέρω ότι θα αποφασίσω σιγουρα μέσα στην πρώτη λυκείου αλλα αυτό δεν γίνεται...πρέπει να αποφασίσω νωρίτερα γατί αφού θέλω σχολές των 19.000 μορίων..πρέπει από την πρώτη λυκείου να κάνω φροντηστήρια σε έκθεση,μαθηματικα και φυσική(αν πάω θετική)ή έκθεση και αρχαία(αν πάω θεωρητική)..!!η τεχνολογική μου είναι αδιάφορη!είμαι μαθήτρια του 20 και δεν θέλω αυτό το 20 να πάει χαμένο εξαιτίας της αναποφασιστηκότητας μου..!!
δεν μπορω να σου πω διαλεξε θετικη αντι της θεωρητικης ή το αντιθετο!
απλα αυτο που θα σου πω εγω, ειναι να μην κοιτας μονο ποια μαθηματα σου αρεσουν αλλα και σε ποια εισαι περισσοτερο αποτελεσματικη,ποια εχεις την δυνατοτητα να κατανοησεις καλυτερα και να αντιμετωπισεις οταν φτασει η στιγμη των πανελληνιων!
3v@Ki
Εκκολαπτόμενο μέλος
nPb
Επιφανές μέλος
cel
Δραστήριο μέλος
παιδιά έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα!!!ειμαι β' γυμνασιου και δεν ξέρω τι κατεύθυνση να ακολουθήσω!!όλοι μου λένε να σκεφτώ τα μαθήματα που μου αρέσουν περισσότερο αλλα αυτό είναι πρόβλημα γιατί τα αγαπημένα μου μαθήματα ειναι:φυσικη,βιολογία,χημεία(θετική κατεύθυνση)και γλώσσα,κείμενα(θεωριτική κατεύθυνση)!!δεν μπορώ να διαλέξω ποια ομάδα μαθημάτων μου αρεσει περισσότερο γιατί όλα τα μαθήματα που προανέφερα μου αρέσουν εξίσου!!μετά μου είπαν να σκεφτώ το επάγγελμα που θέλω να ακολουθήσω..αλλά έχω και σε αυτό πρόβλημα...γιατί δεν είμαι σίγουρη για το τι θέλω να γίνω...!!τα επαγγέλματα που με ενδιαφέρουν είναι:ιατρική,φαρμακευτική(θετική κατεύθυνση),νομική(θεωριτική κατεύθυνση) και παιδαγωγικο(και στις 2 αλλα στην θετική δεν συμφαίρουν τα μαθηματικά ως μάθημα βαρύτητας)...βρίσκομαι λοιπόν σε μεγάλο δίλλειμα!!ξέρω ότι θα αποφασίσω σιγουρα μέσα στην πρώτη λυκείου αλλα αυτό δεν γίνεται...πρέπει να αποφασίσω νωρίτερα γατί αφού θέλω σχολές
των 19.000 μορίων..πρέπει από την πρώτη λυκείου να κάνω φροντηστήρια σε έκθεση,μαθηματικα και φυσική(αν πάω θετική)ή έκθεση και αρχαία(αν πάω θεωρητική)..!!η τεχνολογική μου είναι αδιάφορη!είμαι μαθήτρια του 20 και δεν θέλω αυτό το 20 να πάει χαμένο εξαιτίας της αναποφασιστηκότητας μου..!!
Γιατι βιαζεσαι να αποφασισεις απο τωρα;Γιατι για να πετυχεις πρεπει να ξεκινησεις φροντηστηριο απο την πρωτη λυκειου;Ποιος σου τα ειπε αυτα;
Χαλαρωσε κα ολα θα ερθουν.Επισης το οτι εισαι μαθητρια του 20 δεν σημαινει και τιποτα(το εχουμε αναλυσει σε 100000000 τοπικ).
Και τωρα για να σε βοηθησω...απο μαθηματικα πως τα πας;
Αν πας Θεωρητικη περα απο αρχαια που δυσκολευσαι εχει και λατινικα που ειναι εξισου δυσκολα
guess
Δραστήριο μέλος
τα σημαντικοτερα ισως!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 10 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.