Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
ΚΑΡΚΙΝΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 με διάβασμα μισής μέρας γιατί δεν είχα δει την ανακοίνωση για τις εξετάσεις!!!
Δεν εκτίμησαν βέβαια που τους έγραψα όλους τους ιστολογικούς τύπους του καρκίνου του πνεύμονα και να μου συγχωρήσουν που έκανα τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας μόνο αδενοκαρκίνωμα
Κομπλεξικοί
Πάμε γερά για ανατομία τώρα...
ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπως καταλαβαίνετε πανικός σήμερα....
Το τι κόσμος και κοσμάκης ήταν όμως σε όλο το φυσικό δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ...από πρωτοετείς μέχρι ν-ετείς....Αφού δεν χωρούσαμε στις αίθουσες!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Και έλεγα με ποιον θα κανα διακοπές φέτος το καλοκαίρι.......Απειροστικέ έχεις επίσημη πρόταση!!! Και ραντεβού το Σεπτέμβρη στο ΔΟΛ...
Οπως καταλαβαίνετε πανικός σήμερα....
Το τι κόσμος και κοσμάκης ήταν όμως σε όλο το φυσικό δεν τον είχα ξαναδεί ποτέ...από πρωτοετείς μέχρι ν-ετείς....Αφού δεν χωρούσαμε στις αίθουσες!!
Χαχαχα, σου τα είχα πει. Που ήσουν;
Θάλεια
Διάσημο μέλος
αμφιθέατρο...εσύ;
Αμφιθέατρο κι εγώ!
Προτελευταία σειρά, στον τοίχο των αρτίων.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Έλα ρε, εγώ προτελευταία στον τοίχο περιττών, όχι μέση, άκρη!!! Έλα πως δεν βρεθήκαμε; τι λέω, αφού δεν σε ξέρω....πάει , το καψα , από τις θεματάρες του Χωρίκη!!!!
Εκεί που σήκωσε 2 άτομα ε;
Εντάξει, όχι ότι η Καντή έβαλε και εύκολα... Δεν υπάρχει καμία σωτηρία γι'αυτό το μάθημα.
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Aκριβώς από κάτω καθόμουν, ήμασταν τέσσερα κορίτσια στη σειρά, στο ίδιο έδρανο δηλαδή...
Οι περιττοί καθόσασταν υπερβολικά πυκνά. Αντιγράφατε καθόλου ή δεν ήξερε κανείς τίποτα; Οι σημερινοί επιτηρητές ήταν καλούληδες (εκτός από έναν που έκανε παρατήρηση σε έναν δικό σας). Ειδικά ο μουσάτος με κοιτούσε όλη την ώρα επειδή μιλούσα με όλους, αλλά δεν έλεγε τίποτα, μόνο γελούσε ο άνθρωπος.
Αν ξαναπετύχεις τους ίδιους σε παίρνει να ανοίξεις και κανένα σκονάκι.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Θάλεια
Διάσημο μέλος
Ρε γαμώτο φοβόμουν, συν το ότι κανείς δεν ήξερε nothing...ήμασταν όλοι τόσο μπλεγμένοι με τα θέματα, αφού δεν κατάλαβα πως πέρασε το τρίωρο, η αλήθεια είναι πως άμα ήθελα θα μπορούσα να δω τον απο κάτω μου αλλά φοβόμουν τόσο πολύ που δεν κούνησα κεφάλι από τη θέση μου....τίποτα! Πάντως κι εγώ κατάλαβα πως αυτοί οι επιτηρητές σήκωναν αντιγραφή, βλακεία, την επόμενη θα μαι καλύτερα προετοιμασμένη...
Μωρέ, ναι. Εμένα οι μπροστινές μου ήξεραν (από το έτος σου ήταν) και τα έκρυβαν, αν και γνωριζόμαστε. Μόνο οι επιτηρητές έχουν το αίσθημα της αλληλεγγύης.
christosxanthi
Δραστήριο μέλος
Τι άντρας γιατρός !!!Θα πω κάτι που θ' ακουστεί λίγο κάπως...
ΚΑΡΚΙΝΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8 με διάβασμα μισής μέρας γιατί δεν είχα δει την ανακοίνωση για τις εξετάσεις!!!
Δεν εκτίμησαν βέβαια που τους έγραψα όλους τους ιστολογικούς τύπους του καρκίνου του πνεύμονα και να μου συγχωρήσουν που έκανα τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρας μόνο αδενοκαρκίνωμα
Κομπλεξικοί
Πάμε γερά για ανατομία τώρα...
ΠΑΝΙΚΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Είναι τόσο κακογραμμενη η μετάφραση, που μέχρι και τα ελληνικα μου επηρεάστηκαν, δες σύνταξη από πάνω!
P.s. Ξεκιναω αύριο 6-8 και μεθαύριο 9-11 και καπάκι 12-2. Μέσα σε μια βδομάδα θα 'χω δώσει 9 μαθηματα. Τα λέμε την άλλη Τρίτη (το βράδυ).
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Έλεος ! Ούτε λύκειο να μασταν!!!! ΈλεοςΜωρέ, ναι. Εμένα οι μπροστινές μου ήξεραν (από το έτος σου ήταν) και τα έκρυβαν, αν και γνωριζόμαστε. Μόνο οι επιτηρητές έχουν το αίσθημα της αλληλεγγύης.
giannis19
Νεοφερμένος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Trolletarian
Πολύ δραστήριο μέλος
Νίκος4
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.