Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Mπηκε ο Ιουνιος και σιγα σιγα μπαινουμε σε ρυθμους εξετστικης μερικοι παιζει να εχουν ξεκινησει ηδη)...
Πως νιωθετε?? Εμενα το συγκεκριμενο εξαμηνο ειναι, αν οχι το πιο δυσκολο, ενα απο τα πιο δυσκολα της σχολης!! Δε μπορω να πω πως αγχωνομαι, αλλα βαριεμαι απιστευτα να διαβασω!! Ποτε ξεκινατε?? Εμεις δινουμε 6 με 23 Ιουνιου!! Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro Papas
Περιβόητο μέλος
το κοντερ γραφει ενα απ το προηγουμενο εξαμηνο(περασα 5).Γενικα ειναι απ τα πιο δυσκολα εξαμηνα της σχολης!!!
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Οπότε μένουν τα δύο δυνατά μαθήματα του εξαμήνου (Μαθηματικά ΙΙ και Αντοχή Υλικών Ι) που θέλουν αρκετό διάβασμα και η Πληροφορική.
Γενικά λένε ότι είναι το πιο εύκολο εξάμηνο της σχολής.
Προσωπικά δε διάβασα καθόλου μέσα στο εξάμηνο (δεν παρέδιδα ασκήσεις δεν ασχολήθηκα με προόδους) αλλά λίγο απ'το Πάσχα και για τις επόμενες 3 περίπου βδομάδες διάβαζα Μαθηματικά. Και δυο βδομάδες πριν την εξεταστική ξεκίνησα Αντοχή Υλικών που γράφουμε πρώτο.
Πάντως η βαρεμάρα χτυπάει κόκκινο και ο καιρός είναι απίστευτα καλός και δε βοηθάει για διάβασμα.
Ευτυχώς απ'το 1ο εξάμηνο δεν χρωστάω τίποτα αλλά σ'αυτό έχω ήδη κατά 99% καμένη την Πληροφορική γιατί δεν έκανα Προγραμματισμό στο λύκειο.
Άντε καλή εξεταστική να έχουμε
Rania.
Πολύ δραστήριο μέλος
Δινω 1 μαθημα και 1 προοδο.
Εχω ηδη δωσει μια απαλλακτικη(ιστορια λωλ), 10 εργασιες γραμμικη αλγεβρα αντι για τελικες και μια προοδο αναλυση ΙΙ που εγραψα πολυ καλα. Επομενως μενει αλλη μια προοδος που αρκει να γραψω πανω απο 3,5 να περασω και ΦΥΣΙΚΗ.
Το 5ο μαθημα το εκαψα γιατι θελω 10, ειμαι βλαμμενη το ξερω. Αλλα μου εκοψαν στη δευτερη εργασια για χαζο λογο και αφου γιναμε λιγο μπιλιες με τον εναν διορθωτη (κοσμια μεσω μεηλ) ΔΕΝ μου το αλλαξε επομενως ΑΓΝΟΩ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ.
Αντε καλη επιτυχια,, εγω εχω ψιλοαραλικι με το 1,5 μαθημα που δινω. Ειναι το πιο ευκολο εξαμηνο της σχολης αυτο, γιει.
foreverfreak
Διάσημο μέλος
Catalyst
Επιφανές μέλος
Γενικά σε αυτό το εξάμηνο υπάρχουν μαθήματα (Φυσικοχημεία Ι, Μαθηματικά ΙΙ, Αναλυτική Χημεία) που περνιούνται με σχετική ευκολία αν τα διαβάσεις γιατί οι καθηγητές βάζουν βαθμούς.
Εργαστήρια Αναλυτικής: Νταξ, το περνά κι ο κάθε πικραμένος
Φυσική ΙΙ: Η αδυναμία μου! ...Σκέφτομαι να μην πάω καν να το δώσω.
Καλή επιτυχία σε όλους μας παιδιά!
(Με ρέγουλα τα σκονάκια ε )
Μέχρι τώρα κουβαλάω ένα στις πλάτες μου, αλλά πρέπει να αρχίσω επειγόντως γυμναστική γιατί μπορεί σε λίγο καιρό το βάρος να γίνει αβάσταχτο!Ποσα μαθηματα εχει γραψει το κοντερ για Σεπτεμβρη??
foreverfreak
Διάσημο μέλος
1 = Κανενα!!
kaleidoscope
Επιφανές μέλος
Αυτό το εξάμηνο έχω 2 παλούκια, το ένα έφυγε.
Θα δείξει.
lowbaper92
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν με σώζει τίποτα και κανείς ! Fortran κάνουμε. Ίσως μου πει κανά δυο βασικά ένας φίλος μου απ'τη σχολή αλλά κατά τ'άλλα θα πάω διαβάζοντας καμιά sos άσκηση του βιβλίου (βάζει σχεδόν ίδια απ'αυτό) και με κανά σκονάκιΝα σε βοηθησω εγω με πληροφορικη;
Βέβαια είμαι και στο δίλλημα μήπως δεν το δώσω καν για να προλάβω να βγάλω ύλη Μαθηματικά ΙΙ που έχω ασχοληθεί αρκετά. Αλλά δεν είναι στον χαρακτήρα μου να μην παλεύω τα μαθήματα, οπότε το σενάριο μάλλον απορρίπτεται.
heidi.enjoy
Νεοφερμένος
Στο ένα το 40% του βαθμού θα το δώσει μία έρευνα κι ένα πείραμα που είχαμε να κάνουμε.Οπότε αν δεν τα έχεις πάει καλά εκεί και θες να περάσεις το μάθημα,πρέπει να γράψεις άριστα.Αλλά νομίζω πως τα πήγα καλά
Από τα υπόλοιπα είναι πιο δύσκολα όσον αφορά το διάβασμα,αυτά που εξετάζονται με ερωτήσεις κρίσεως και πρακτική εφαρμογή.
Αν δεν είχε τόσο καλό καιρό,θα διάβαζα ευκολότερα
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου
Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
heidi.enjoy
Νεοφερμένος
Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα?Δεν ξερω ποτε δινουμε εξεταστικη,δεν εχει βγει προγραμμα ακομα
Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου
Δεν ξερω με ποιο μαθημα ξεκιναμε ωστε να οργανωσω το προγραμμα μου
ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Δεν ανακοινώθηκε πρόγραμμα ακόμα?
Οχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω
woochoogirl
Τιμώμενο Μέλος
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ.Δεν ξερω ποτε τελειωνω για να κανονισω τις διακοπες μου
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Θες και διακοπές; Εσύ δεν ήθελες να κάτσεις εδώ στην Ελλάδα και να δουλεύεις με 700 ευρώ; Κάτσε εδώ να δουλεύεις σαν σκλάβα για άλλους. Διακοπές τέλος, τις έκοψε η Μέρκελ.
Να τελειωσω τις υποχρεωσεις μου με τη σχολη θελω,ΑΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΚΙ ΟΛΑΣ Ε
το τι θα κανω μετα,δικο μου θεμα,δεν νομιζω να σε αφορα
heidi.enjoy
Νεοφερμένος
Πάλι καλά που είναι έναΟχι και η πλακα ποια ειναι?θελω ενα μαθημα για πτυχιο..και εχω αρχισει μονη μου γενικα και αοριστα να διαβαζω
Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται.
Pure_Seduction
Επιφανές μέλος
Πάλι καλά που είναι ένα
Σε ποιό τμήμα σπουδάζεις?Αν επιτρέπεται.
Παλι καλα
Στο τμημα Εμποριας και Διαφημισης Τει Αθηνας!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.