StratosRIP
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias
Επιφανές μέλος
Κρίνω από τη δική μου σχολή που έχω να δώσω στην εξεταστική όλα κι όλα 5 μαθήματα, που η παρακολούθηση δεν είναι υποχρεωτική και που 1-2 εργασίες που μου ζητήθηκαν ως τώρα ήταν 10 σελίδες της πλάκας η κάθε μία. Συγκρίνω με τις εργασίες του συγγενή μου στο Εδιμβούργο που ήταν υποχρεωτικές 2-3 σε κάθε μάθημα, δηλαδή 2-3 κάθε βδομάδα και μεγέθους 80-100 σελίδων. Μάλιστα, έπρεπε να είναι εντελώς πρωτότυπες και όχι συρραφή copy-paste καθώς περνούσαν από ειδικό πρόγραμμα και αν είχαν αντιγραφές κόβονταν. Να αναφέρω ότι στις παραδόσεις έπαιρναν απουσίες όπως στο λύκειο? Να πω ότι έδιναν πολύ τακτικά προόδους σε όλα τα μαθήματα? Ότι τα εργαστήρια είχαν και αυτά τις δικές τους εξετάσεις? Ότι αν δεν περάσει κάποιος ένα μάθημα δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία? Τέλος πάντων, καλή μας επιτυχία.Dias 8 μαθηματα δεν είναι πολλά.
Δώσε 16 υποχρεωτικά μέσα σε 15 μέρες και μετά ελα να τα πούμε.
p.s. Εργασίες και παρακολούθηση έχουν κι εδώ σχολές.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MissKit
Επιφανές μέλος
Νομίζω ότι γκρινιάζουμε και αγχωνόμαστε για την εξεταστική μας, επειδή θέλουμε όλο τον καιρό πριν να είμαστε αραχτοί και να διαβάζουμε μόνο τις μέρες που δίνουμε μαθήματα.
Απλώς είπες αυτό που είναι εκτός πραγματικότητας για μερικούς. Δεν λειτουργούν όλοι έτσι. Και εδώ παίρνουμε παρουσίες όπως στο λύκειο, υπάρχει καθηγητής που δεν αφήνει είσοδο στην αίθουσα μετά τη δική του, εργαζόμαστε 8 και 10 ώρες εβδομαδιαίως για τις εργασίες μας οι οποίες ελέγχονται για λογοκλοπή και άλλα τέτοια όμορφα. Θυμάμαι έναν που είχε επιστρέψει τις εργασίες σε μερικούς επειδή είχαν λάθος γραμμένα references και δεν μπορούσε να τα ελέγξει.
Στο ότι δεν είναι αυτός ο κανόνας μάλλον θα συμφωνήσω, αλλά μην είμαστε ισοπεδωτικοί.
lenbias
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χριστιάννα ^^
Διάσημο μέλος
Κρίνω από τη δική μου σχολή που έχω να δώσω στην εξεταστική όλα κι όλα 5 μαθήματα, που η παρακολούθηση δεν είναι υποχρεωτική και που 1-2 εργασίες που μου ζητήθηκαν ως τώρα ήταν 10 σελίδες της πλάκας η κάθε μία. Συγκρίνω με τις εργασίες του συγγενή μου στο Εδιμβούργο που ήταν υποχρεωτικές 2-3 σε κάθε μάθημα, δηλαδή 2-3 κάθε βδομάδα και μεγέθους 80-100 σελίδων. Μάλιστα, έπρεπε να είναι εντελώς πρωτότυπες και όχι συρραφή copy-paste καθώς περνούσαν από ειδικό πρόγραμμα και αν είχαν αντιγραφές κόβονταν. Να αναφέρω ότι στις παραδόσεις έπαιρναν απουσίες όπως στο λύκειο? Να πω ότι έδιναν πολύ τακτικά προόδους σε όλα τα μαθήματα? Ότι τα εργαστήρια είχαν και αυτά τις δικές τους εξετάσεις? Ότι αν δεν περάσει κάποιος ένα μάθημα δεν υπάρχει άλλη ευκαιρία? Τέλος πάντων, καλή μας επιτυχία.
Ε κι εγώ είχα όλο το εξάμηνο επί 3 μέρες από 8 ώρες μάθημα (συχνά σερί) και τις υπόλοιπες από 4. Επίσης υπάρχουν καθηγητές που ζητάνε σε κάθε μάθημα ατομική εργασία ενώ άλλοι παίρνουν άτυπα παρουσίες, επειδή απλά ξέρουν ποιος είσαι. Τα περί plagiarism δεν ξέρω καν γιατί τα αναφέρεις, είναι αυτονόητα. Επίσης κάθε εξάμηνο έχουμε minimum 13-15 μαθηματα και στην εξεταστική δίνουμε κάθε μέρα, πολλές φορές 2 μέσα σε μια ημέρα.
Εντάξει; Μπορώ να γκρινιαξω τώρα με την ησυχία μου επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω όσο και όπως θα ήθελα μέσα στην εξεταστική, της οποίας το πρόγραμμα δεν έχει ΚΑΝ ανακοινωθεί;
Μη κρίνουμε εξ ιδίων τα αλλότρια.
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
12 ωρα στη βιβλιοθηκη και τα μυαλα μας πολτος Παμε δυναμικα για βιολογια!
A είσαι χαζό άκου εκεί 12ωρα βιολογία
Στη φυσιολογία θα φτιάξεις μέρα με 30 ώρες που είναι η βιολογία x 3πλάσια ύλη x 5πλασια δυσκολία x 10πλάσιες λεπτομέρειες x 20πλάσια δυσκολία στις εξετάσεις;
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
:O δηλαδη Φυσιολογια=3000Βιολογια?? 1 χρονο θελω αμα παει ετσι τι μερα με 30 ωρες μου λεςA είσαι χαζό άκου εκεί 12ωρα βιολογία
Στη φυσιολογία θα φτιάξεις μέρα με 30 ώρες που είναι η βιολογία x 3πλάσια ύλη x 5πλασια δυσκολία x 10πλάσιες λεπτομέρειες x 20πλάσια δυσκολία στις εξετάσεις;
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
:O δηλαδη Φυσιολογια=3000Βιολογια?? 1 χρονο θελω αμα παει ετσι τι μερα με 30 ωρες μου λες
το συνειδητοποιείς ότι είσαι σε μια σχολή που πρέπει να μάθεις τι συμβαίνει και πώς ακριβώς συμβαίνει στον ανθρώπινο οργανισμό;
Guest 292010
Επισκέπτης
StratosRIP
Δραστήριο μέλος
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Tα ίδια κάνει και ο ξάδερφός μου!! Εγώ μου λέτε γιατί κάθομαι ακόμα και χαζολογώ στο ischool αντί να πάρω παράδειγμα από το φωτεινό αστέρι της σχολής(τον ξάδερφο) που μόνιμη κατοικία του είναι πλέον η βιβλιοθήκη; Εκεί πας εδώ πας, άμα ψάχνεις τον ξάδερφό μου, στη βιβλιοθήκη να ξες είναι σίγουρα...Αφού κ εγώ μια μέρα που τον έψαχνα λέω στάνταρ στη βιβλιοθήκη θα είναι και τον πέτυχα να βγάζει φωτοτυπίες!!! Καμένος...αλλά εγώ θα καώ μου φαίνεται στην εξεταστική12 ωρα στη βιβλιοθηκη και τα μυαλα μας πολτος !
4 μαθηματα δινω...το πρωτο 24/1 και το τελευταιο 12/2...δινω 3 ουσιστικα γτ το 1 λεω να μην παω καν να τ δωσω
Κάνεις πλάκα;; Εμείς γιατί δίνουμε 5; Ουσιαστικά 7 μαζί με εργαστήρια...
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Μη το φοβίζεις βρε το παίδι!
συναδέλφισα θα σου πω μόνο δύο λέξεις...
δράσεις ορμονών
σε κάλυψα;;
Guest 292010
Επισκέπτης
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Με κάλυψες
Έτσι. Καταλαβαινόμαστε.
Ετοιμάζω κάρτες με μια ορμόνη στη μια άκρη και τη δράση της στην άλλη για να τις παίρνω μαζί μου παντού και πάντα.
Εμείς είμαστε παιδιά ενός κατώτερου θεού!!
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Lol man, σε πόσα εξάμηνα κάνετε φυσιολογία και τρώτε τέτοιο αγγούρι??
Δεν έχω ζοριστεί τόσο πολύ όσο ζορίστηκα με τα αγγεία-νεύρα που έδινα σήμερα.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Μέσα στην καρδιά σου πρέπει να τον έχεις τον ξάδερφο.Tα ίδια κάνει και ο ξάδερφός μου!! Εγώ μου λέτε γιατί κάθομαι ακόμα και χαζολογώ στο ischool αντί να πάρω παράδειγμα από το φωτεινό αστέρι της σχολής(τον ξάδερφο) που μόνιμη κατοικία του είναι πλέον η βιβλιοθήκη; Εκεί πας εδώ πας, άμα ψάχνεις τον ξάδερφό μου, στη βιβλιοθήκη να ξες είναι σίγουρα...Αφού κ εγώ μια μέρα που τον έψαχνα λέω στάνταρ στη βιβλιοθήκη θα είναι και τον πέτυχα να βγάζει φωτοτυπίες!!! Καμένος...αλλά εγώ θα καώ μου φαίνεται στην εξεταστική
Εμπορικό...........και ο θεός βοηθός.
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Μέσα στην καρδιά σου πρέπει να τον έχεις τον ξάδερφο.
Εμπορικό...........και ο θεός βοηθός.
Για το πρώτο ναι δεν φαίνεται;
Για το δεύτερο που κολλάει το εμπορικό και ο θεός βοηθός;
Θεμιστοπόλος
Πολύ δραστήριο μέλος
Για το δεύτερο που κολλάει το εμπορικό και ο θεός βοηθός;
Δίνουμε Εμπορικό Δίκαιο μεθαύριο.
PieMaker
Δραστήριο μέλος
Εχω να διαβασω για την ιστορια των παιδαγωγικων συστηματων και των παιδαγωγικων μεταρρυθμισεων απο το 1821 μεχρι και τον Αρσενη.
Φυσικα η υλη ειναι τεραστια, οι λεπτομερειες φτανουν και περισσευουν και ειναι αδυνατο ενας φυσιολογικος ανθρωπος να συγκρατησει ολες αυτες τις ημερομηνιες, τα ονοματα και τους νομους.
Δεν παραπονιεμαι ομως, οσο σκεφτομαι πως ειναι η προτελευταια μου εξεταστικη, το βουλωνω και συνεχιζω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.