Alireza
Τιμώμενο Μέλος

Ένα, δυο μαθηματάκια για Σεπτέμβρη δεν έβλαψαν ποτέ κανέναν βρεεε (το κακό είναι η συσσώρευσηΝα πάρουμε πτυχίο κάποτε![]()

Ενα εχω να πω, εβγαλα την εργασια που ειναι για παραδοση την Τριτη μια εβδομαδα νωριτερα και την εχω ετοιμη, τυπωμενη :') Μην το γρουσουζεψω κιολαςMoνο και μονο που σκεφτομαι οτι αν δεν κανω κουραγιο τωρα, θα πρεπει τον Αυγουστο να καθομαι να κανω εργασιες, τα ξεχναω ολα και στρωνομαι κατω αμεσως
Θελω να ξεκουραστω και να μην εχω αγχος το καλοκαιρι, τι να κανω
![]()
Μόλις μου θύμισες μια εργασία που έχω να παραδώσω την Τρίτη κι εγώ αλλά μου μένει η μορφοποίηση και η εκτύπωση τώρα, ψιλοπράγματα

Μόνο εγώ είμαι που πορώθηκα στο πιο ενδιαφέρον μου μάθημα και διάβαζα και τα εκτός; χαχαχαmotivation nooo for me...
αν και δίνω πρώτο πρώτο το πιο ενδιαφέρον μάθημα του εξαμήνου, είμαι σε μια μόνιμη κατάθλιψη, με έχει πιάσει μια απογοήτευση και τα ψυχολογικά μου...όρεξη για διάβασμα μηδέν...![]()
Νομίζω γίνεσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου... εκτός αν σε όλα τα υπόλοιπα έχεις δώσει ρεσιτάλ 5αριώνΌτι αν δεν πάρουμε άριστο πτυχίο (>8,50), τότε αυτό θα επέχει θέση κωλόχαρτου στην τουαλέτα.
(Η πικρή αλήθεια)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj!
Τιμώμενο Μέλος

Κάτι τέτοιοΝομίζω γίνεσαι πολύ αυστηρός με τον εαυτό σου... εκτός αν σε όλα τα υπόλοιπα έχεις δώσει ρεσιτάλ 5αριών![]()

unπαικτable
Πολύ δραστήριο μέλος

Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

2/3 (για το 3ο δε ξέρω ακόμα)
Μου μένουν ακομα άλλα 2 πάμε δυνατά
Guest 190013
Επισκέπτης

Δε ξερω αν ειμαι για αλλη μια χρονια απο τους τελευταιους που τελειωνουν εξεταστικη αλλα σιγουρα τελειωσα νωριτερα απο το συνηθισμενο. Καλο καλοκαιρι και καλες διακοπες(και επισημως) .
Κανείς που τελειώνει 10/7 για συμπαράσταση; Κλαψ

Δεν πάει άσχημα η εξεταστική, αλλά εύχομαι να μην περάσει κανείς αυτό που περνάω με την κυματική

Έχω κλεισμένα ήδη 4 για Σεπτέμβρη και έπεται μάλλον συνέχεια. Τουλάχιστον είναι περασμένα τα περισσότερα.
Anonyme
Δραστήριο μέλος

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Κανείς που τελειώνει 10/7 για συμπαράσταση; Κλαψ
Δεν πάει άσχημα η εξεταστική, αλλά εύχομαι να μην περάσει κανείς αυτό που περνάω με την κυματική
Έχω κλεισμένα ήδη 4 για Σεπτέμβρη και έπεται μάλλον συνέχεια. Τουλάχιστον είναι περασμένα τα περισσότερα.
Το 7/7 σου κάνει?

Προς το παρόν πολύ καλά έχει πάει η εξεταστική, αλλά ρε γαμώτο δεν τελειώνει. Και τον Σεπτέμβρη ξεκινάμε με φουλ πρόγραμμα γιατί δεν μου έκαναν τα 5άρια, ήθελα και βαθμούς.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σπυρακος (^^)
Περιβόητο μέλος

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην μου πεις ότι έκοψες καμιά χειρουργική...
Ούτε καν, 9 πήρα χειρουργική και μια χαρά μου είναι.

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Ούτε καν, 9 πήρα χειρουργική και μια χαρά μου είναι.Στην κοινωνική ιατρική δεν πήγα, και μου έχουν μείνει τα έμβρυα και η παθοφύ.
Έχω την αμυδρή αίσθηση ότι σε όλα της τα μαθήματα η έδρα εφαρμόζει επί χρόνια μέθοδο ανεμιστήρα, οπότε μην σε απασχολεί η κοινωνική ιατρική.
Βασικά νομίζω ούτε η παθοφυ πρέπει να σε απασχολεί, τα έμβρυα πονάνε.

Περιμένω να περαστούν 2 μαθήματα που ξέρω βαθμούς και να βγει άλλο 1 υποχρεωτικό και 2 επιλεγόμενα, ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΟΥΝ.

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Έχω την αμυδρή αίσθηση ότι σε όλα της τα μαθήματα η έδρα εφαρμόζει επί χρόνια μέθοδο ανεμιστήρα, οπότε μην σε απασχολεί η κοινωνική ιατρική.
Βασικά νομίζω ούτε η παθοφυ πρέπει να σε απασχολεί, τα έμβρυα πονάνε.
Περιμένω να περαστούν 2 μαθήματα που ξέρω βαθμούς και να βγει άλλο 1 υποχρεωτικό και 2 επιλεγόμενα, ΘΑ ΜΑΣ ΣΚΑΣΟΥΝ.![]()
Εγώ θέλω να ξέρω γιατί αργεί τόσο η Ανθρώπινη Αναπαραγωγή. Ήταν 10 πολλαπλής, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Εγώ θέλω να ξέρω γιατί αργεί τόσο η Ανθρώπινη Αναπαραγωγή. Ήταν 10 πολλαπλής, ΠΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ?
Ναι αλλά ήμασταν πιο πολλοί και από όλες τις προηγούμενες χρονιές μαζί

PeterTheGreat
Πολύ δραστήριο μέλος

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

In other news, έμειναν μόνο τα φάρμακα, και κάπως κατάφερα να βγάλω όλο το αυτόνομο νευρικό σε 1 μέρα. Νιώθω ότι δεν θυμάμαι τίποτα πέρα από τα βασικά, αλλά επειδή ήταν το τελευταίο κομμάτι της ύλης που δεν είχα αγγίξει, έχω άλλες 5 μέρες για επαναλήψεις.
Κουράαααγιο, να σκέφτεσαι ότι η δική μου η χρονιά το έδινε 11/7 και μάλιστα ενώ είχα διαβάσει πολύ καλά κόπηκα πανηγυρικά γιατί έπαθα κοκομπλόκο λόγω προφορικών.

Btw τον Σεπτέμβριο έπεσα στην ίδια καθηγήτρια η οποία με θυμόταν και με το που μπήκα μου είπε να ηρεμήσω.

miss marple
Πολύ δραστήριο μέλος

Κουράαααγιο, να σκέφτεσαι ότι η δική μου η χρονιά το έδινε 11/7 και μάλιστα ενώ είχα διαβάσει πολύ καλά κόπηκα πανηγυρικά γιατί έπαθα κοκομπλόκο λόγω προφορικών.
Btw τον Σεπτέμβριο έπεσα στην ίδια καθηγήτρια η οποία με θυμόταν και με το που μπήκα μου είπε να ηρεμήσω.![]()
+1 γιατί αυτό με το κοκομπλόκο στα προφορικά μίλησε στην ψυχή μου... Εσείς στην ιατρική που έχετε πολλά, πείτε καμία συμβουλή.
In other news, έμειναν μόνο τα φάρμακα, και κάπως κατάφερα να βγάλω όλο το αυτόνομο νευρικό σε 1 μέρα. Νιώθω ότι δεν θυμάμαι τίποτα πέρα από τα βασικά, αλλά επειδή ήταν το τελευταίο κομμάτι της ύλης που δεν είχα αγγίξει, έχω άλλες 5 μέρες για επαναλήψεις.
Περιττό να πω ότι κάθε φορά που τα κουράγια μου με εγκαταλείπουν, σκέφτομαι ότι τα παιδάκια της ιατρικής τελειώνουν 7/7 και παρηγοριέμαι!

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

meloveyoudo
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 271 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Eagle Eye
- George_dr
- Mapz
- bboys
- ΣοφίαΒ
- despoina13
- celshade
- kanenas090
- rseven
- sofiaram
- Totreno
- Vassiliki.ko
- Markiii
- Qwerty 0
- ioanna2007
- Andante
- xristina elen
- Than003
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- User2350
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Αντικειμενικός
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.