PieMaker
Δραστήριο μέλος
Πώς και τόσο νωρίς; Δε δίνετε και πτυχιακή;
Είχαν τη φαεινή ιδέα να την ενσωματώσουν στην εξεταστική του Χειμερινού
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος
Για παράδειγμα, αύριο δίνω ένα μάθημα που εξετάζεται με πολλαπλής επιλογής και το βιβλίο είναι ένα τεράστιο 600 σελίδες και γραμματοσειρά νούμερο 8. Έχω κάνει μια ανάγνωση τις περιλήψεις στο τέλος του κάθε κεφαλαίου και περιμένω να το περάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alan
Δραστήριο μέλος
Johnny15
Επιφανές μέλος
Και μένα πολύ βαρετή μου φαίνεται αυτή η εξεταστική, ένα σωρό χαζομαθήματα είχαμε αυτό το εξάμηνο και δεν μπορούσα να στρωθώ να τα διαβάσω σωστά.
Για παράδειγμα, αύριο δίνω ένα μάθημα που εξετάζεται με πολλαπλής επιλογής και το βιβλίο είναι ένα τεράστιο 600 σελίδες και γραμματοσειρά νούμερο 8. Έχω κάνει μια ανάγνωση τις περιλήψεις στο τέλος του κάθε κεφαλαίου και περιμένω να το περάσω.
Καλό κουράγιο...
financial
Εκκολαπτόμενο μέλος
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Συνήθως πότε βγαίνουν οι βαθμοί των μαθημάτων;Πριν το επόμενο εξάμηνο έτσι;
Johnny15
Επιφανές μέλος
Tελευταίο μάθημα μεθαύριο 8)
Συνήθως... όχι
Emilouko
Περιβόητο μέλος
Συνήθως... όχι
A τόσο καλά Δε πειράζει.Υπομονή...
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Tελευταίο μάθημα μεθαύριο 8)
Εμείς τελειώνουμε Δευτέρα... Εξαρτάται νομίζω από τον καθηγητή. Μια καθηγήτρια μας ανακοίνωσε τις βαθμολογίες προχθές.
methexys
Τιμώμενο Μέλος
meetmeinmontauk
Τιμώμενο Μέλος
Μαλλον την Δευτερα ξεκινάμε κανονικα το δευτερο εξάμηνο..
τόσο γρήγορα? εμείς έχουμε 2 εβδομάδες κενές μέχρι ν' αρχίσουμε το επόμενο εξάμηνο
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Και το φυσικό επίσηςΑααα καλά. Μόνο εμείς θα αρχίσουμε Μάρτιο το β εξάμηνο
Καλά και εμείς πάντως δεν πάμε πολύ πίσω,25/2 ξεκινάει το 2ο εξάμηνο
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Και το φυσικό επίσης
Καλά και εμείς πάντως δεν πάμε πολύ πίσω,25/2 ξεκινάει το 2ο εξάμηνο
Όντως. Χθες στο λεωφορείο πήρε το αυτί μου (όχι, δεν κρυφάκουγα ) δύο τύπους από το φυσικό που έλεγαν ότι αργούν πολύ να τελειώσουν. 25 γράφω το τελευταίο μάθημα
blackorgrey
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ναι 9 Μαρτίου τελειώνει η εξεταστική τους αν θυμάμαι καλά τι μου είπε ένα παιδί.Ευτυχώς εγώ πιο νωρίς στις 18 δίνω τελευταίο μάθημα αν και η εξεταστική τελειώνει 24,οπότε μετά μια κενή εβδομάδαΌντως. Χθες στο λεωφορείο πήρε το αυτί μου (όχι, δεν κρυφάκουγα ) δύο τύπους από το φυσικό που έλεγαν ότι αργούν πολύ να τελειώσουν. 25 γράφω το τελευταίο μάθημα
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
10/2 Ανάλυση, 12/2 Γρ.άλγρβρα-αναλ.γεωμετρία, 13/2 Γεωλογία, 16/2 Παραστατική γεωμετρία (Σεπτέμβρης ), 17/2 Προγραμματισμός, 18/2 Σχέδιο, 20/2 Φυσ.γεωγραφία...
Τέλειο;
Alireza
Τιμώμενο Μέλος
Μάλλον είμαι ο μόνος που έχει αυτό το υπέροχο πρόγραμμα, το εξαιρετικά άνετο
10/2 Ανάλυση, 12/2 Γρ.άλγρβρα-αναλ.γεωμετρία, 13/2 Γεωλογία, 16/2 Παραστατική γεωμετρία (Σεπτέμβρης ), 17/2 Προγραμματισμός, 18/2 Σχέδιο, 20/2 Φυσ.γεωγραφία...
Τέλειο;
Α; Τι πρόγραμμα είναι αυτό; Τουλάχιστον τελειώνεις σε ένα 10ήμερο, κάτι είναι κι αυτό
OoOkoβοldOoO
Πολύ δραστήριο μέλος
Η εξεταστική 3ο έτος έχει καταντήσει ρουτίνα, ευτυχώς τελειώνω σε μια βδομάδα
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό ακριβώς,όπως το περιγράφεις. (χωρίς του φυσικούς )Κοντεύω μήνα που γράφω κάθε βδομάδα ίσως και από δύο μαθήματα, πρόοδοι-εξετάσεις-εργαστήρια...θέλω για ένα λεπτό να παγώσει ο χρόνος...αντε, με τόσους φυσικούς στην καθημερινότητά μου, κανείς δεν κατάφερε να βρει τρόπο;;;
Η εξεταστική 3ο έτος έχει καταντήσει ρουτίνα, ευτυχώς τελειώνω σε μια βδομάδα
Δεν είναι δυνατόν να ξεκίνησα στις 19/1 κ να τελειώνω στις 26/2...
Alexl1996
Πολύ δραστήριο μέλος
Α; Τι πρόγραμμα είναι αυτό; Τουλάχιστον τελειώνεις σε ένα 10ήμερο, κάτι είναι κι αυτό
Κοίτα, αν τα έχω περάσει τουλάχιστον θα είμαι ικανοποιημένος.. Αλλά να περάσω 7 στα 7 μαθήματα τα οποία δίνω σε διάστημα 10 ημερών είναι κομματάκι δύσκολο Τουλάχιστον από την προηγούμενη Πέμπτη έχουν σταματήσει τα μαθήματα και μπορώ να ξεκινήσω επαναλήψεις...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.