Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
η αλήθεια είναι πως το μάθημα λέγεται βιοχημεία,οπότε αν δεν ρωτήσει αυτά..τότε είναι απλώς ένα εύκολο μάθημαΓια φυσιολογία, δεν ξέρω, δεν έχω κάνει ακόμα νευροφυσιολογία.
Δυστυχώς, εμάς δε μας ρωτούν μόνο τα καθαρά ιατρικά. Ερωτήσεις που έχουν πέσει κατά καιρούς είναι ποια ένζυμα από τη γλυκόλυση, τον κύκλο Krebs και την αναπνευστική αλυσίδα έχουν μη αιμικό σίδηρο ή ποιος ο ρόλος των κυτοχρωμάτων a, b, c1, c στην αναπνευστικη αλυσίδα. Κι εμείς μένουμε κάπως έτσι: Στα 10, οι καθαρά ιατρικές ερωτήσεις πιάνουν 2-2,5 και έτσι το μάθημα γίνεται δύσκολο χωρίς λόγο.
όταν όμως τα χρειάζεται...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος
^natasa666^
Εκκολαπτόμενο μέλος
και σε μας θυμήθηκε να βγάλει σήμερα τα μαθηματικά μετά απο ένα μήνα περίπου που το γράψαμε.Λοιπόν η γραμματεία μας ή δεν θα μας βγάζει τίποτα ή θα μας βγάζει σε μια μέρα 2 μαθήματα!Έχουμε και λέμε πριν 3 ώρες βγήκε η εισαγωγή στην ποίηση που ο αγαπημένος μου καθηγητής με έκοψε με 4 για δεύτερη φορά...πριν 15 λεπτά βγήκε η ισπανική γλώσσα 2 εκεί θεωρώ πως πήρα το αίμα μου πίσω με το 10αράκι
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Όταν χαράξει η Ελλάδα ΑΟΖ ίσως.Mη μιλάτε καθόλου...εμάς έχει βγει ένα μάθημα, και φυσικά ήταν ένα επιλογής που ζήτημα να το είχαμε δώσει 30 άτομα από όλα τα έτη..Τουλαχιστον πήρα 10αράκι. Αυτό το Δημόσιο Διεθνές 11 ΙΟΥΝΙΟΥ το δώσαμε, επιμένουν να μη το βγάζουν...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Το ότι σας λένε έστω και σε γενικές γραμμές το πότε θα αναρτήσουν τα αποτελέσματα, είναι μία θετική ένδειξη.Σε εμας σε ενα μαθημα που το γραψαμε 12 Ιουνιου μας ειπε ο καθηγητης οτι θα το βγαλει αρχες Αυγουστου! Χαιρετισματα...
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Να του πουμε κι ευχαριστω δηλαδη?Το ότι σας λένε έστω και σε γενικές γραμμές το πότε θα αναρτήσουν τα αποτελέσματα, είναι μία θετική ένδειξη.
nikosxdxd
Διάσημο μέλος
Ναι αλλά θέλω να ξέρω αν το πέρασα ή αν θα πρέπει να διακρίνω τον Αύγουστο στη θάλασσα που τελειώνει η αιγιαλίτιδα ζώνη.Όταν χαράξει η Ελλάδα ΑΟΖ ίσως.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν ανέφερα κάτι τέτοιο. Ξέρεις , όμως , πότε περίπου θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα, έχεις δηλαδή μία γενική εικόνα και πότε θα περιμένεις. Το θεωρώ πιο έντιμο απο το να μην αναφέρουν καν πιθανή περίοδο ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Και εγώ απο τις 10 Ιούνη άρχισα την εξεταστική και αναρτήθηκε μόνο το μάθημα που έδωσα στις 24.Να του πουμε κι ευχαριστω δηλαδη?
Θα το έχεις περάσει.Ναι αλλά θέλω να ξέρω αν το πέρασα ή αν θα πρέπει να διακρίνω τον Αύγουστο στη θάλασσα που τελειώνει η αιγιαλίτιδα ζώνη.
Χαρουλιτα
Διάσημο μέλος
Just kidding baby, χαλαρωσε!Δεν ανέφερα κάτι τέτοιο. Ξέρεις , όμως , πότε περίπου θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα, έχεις δηλαδή μία γενική εικόνα και πότε θα περιμένεις. Το θεωρώ πιο έντιμο απο το να μην αναφέρουν καν πιθανή περίοδο ανακοίνωσης του αποτελέσματος. Και εγώ απο τις 10 Ιούνη άρχισα την εξεταστική και αναρτήθηκε μόνο το μάθημα που έδωσα στις 24.
_Νηρηίς_
Πολύ δραστήριο μέλος
Χαχαχα. Χαλαρή είμαι, πια τι άλλο να μας ταράξει με όσα συμβαίνουν.Just kidding baby, χαλαρωσε!
Dmitsos
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Καλό καλοκαίριιιιιιιι!!
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξεκίνησα να διαβάζω για τον Σεπτέμβρη! Καλή μας δύναμη
2 μηνες θα διαβαζεις ? Ποσες ωρες την μερα
Guest 892943
Επισκέπτης
Είχατε κάποιου είδους κατάλψη;Τέλος τέλος τέλος!!!!
Γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
Καλό καλοκαίριιιιιιιι!!
Genesis
Εκκολαπτόμενο μέλος
2 μηνες θα διαβαζεις ? Ποσες ωρες την μερα
Καταρχήν χρωστάω ένα μάθημα τον Σεπτέμβρη, το όποιο είναι αρχή παλούκι! Χημεία λέγεται! 1000+ ύλη! Το διαβάζω από τώρα για να μπορώ να έχω χρόνο για να επανάληψη..Αλλιώς την κάτσαμε την βαρκούλα
4 ώρες διαβάζω..!
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
πες ότι κάνεις πλάκαΚαταρχήν χρωστάω ένα μάθημα τον Σεπτέμβρη, το όποιο είναι αρχή παλούκι! Χημεία λέγεται! 1000+ ύλη! Το διαβάζω από τώρα για να μπορώ να έχω χρόνο για να επανάληψη..Αλλιώς την κάτσαμε την βαρκούλα
4 ώρες διαβάζω..!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 260 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- ioanna2007
- bboys
- Andante
- nearos
- xristina elen
- Than003
- rseven
- dioandi2010
- Leopoldos_134
- Viktor
- ScarletFox
- akis_95
- SKG
- dmav
- bio
- Totreno
- Eirinakiii8
- Alessandra Eliza
- Νομάρχης
- Schlimazel
- Polkiu
- MarcoReus
- brownies
- Nemesiis
- phoni
- GeorgePap2003
- IceCream05
- fairyelly
- Wonderkid
- Nick254
- WhiTeNoiSe
- Mammy Nun
- sophiaa
- De Broglie
- Hased Babis
- brizoulis
- Ryuzaki
- nicole1982
- eukleidhs1821
- Marple
- ggl
- plantbee
- Philologist
- Panagiotis849
- Superhuman
- ioannaion
- Nikoleta_Giann
- Joji
- air_fish
- Tedi
- ΨΑΡΑΚΙ1993
- ioanchatzip
- ale
- VasoGrimes
- thecrazycretan
- Αριάνα123
- EcoBill
- anna.t
- strsismos88
- soniko
- Helena123
- Cortes
- iminspain
- Voul2992
- Georgekk
- calliope
- Κλημεντίνη
- leo41
- tsiobieman
- Paragontas7000
- Αλκης Κ.
- ag97
- fmarulezkd
- neurogirl
- pacheiko
- kwstaseL
- nucomer
- tslef8
- Pharmacist01
- BioChemical
- harry akritas
- Memetchi
- Athens2002
- T C
- jimis2001
- Dreamer_SW
- No name
- Mhtrogoal
- Greg1900
- KingOfPop
- SlimShady
- Fil1987
- TonyMontanaEse
- Meow
- Papachrist
- aggelosst9
- Unboxholics
- hirasawayui
- Alexecon1991
- Nefh_
- Leukosrinokeros
- imyrcarn
- Θανασης Α.
- Lia 2006
- Scandal
- Xristinaqui
- clevercat
- korlef
- Ria99
- Dimitris2001
- St11
- the purge
- Jocaste
- Πύρος
- panagiotis23
- Monster Hunter
- Idontknoww
- Scott
- Natassa33
- StudyFreak04
- aekarare
- Katerinaki13
- Jimmy20
- Chris 21
- edouardos
- Power-13
- stamoul1s
- χημεια4λαιφ
- charmander
- Eleanna7
- uni77
- PanosBat
- Stelios725
- kyrisari
- chrysm
- gwgw_5
- Belle26
- gewrgioyp
- Stroka
- SweetGirl
- Eua5
- Unseen skygge
- Revekka
- Έμμα
- kakesparees
- meletis96
- louminis
- J.Cameron
- kostas1233
- kiyoshi
- roud
- civilian
- Dimitris9
- Μάρκος Βασίλης
- Alexismicro
- Viedo
- johnsiak
- lenaki001
- Vold
- Φινεύς
- don_vito
- American Economist
- Thanos_D
- Dimitris_Gr
- Thoba19
- Ststst02
- tymvorixos
- Indiana Jones
- giannis
- KONNΟΣ
- Libertus
- Cpt.Philips
- Γατόπαρδος.
- ΘανάσοςG4
- Vasilis25
- johnietraf
- Steffie88
- jims
- Δημοσιοκαφρος-γραφος
- Maraki4you
- suaimhneas
- ρενακι 13
- CoolCowboy
- jen_dream
- DimitraA.
- george777
- marylou_290
- Earendil
- jj!
- Johnman97
- hecktors
- Nefeloula
- Giorno
- Iknowyou
- adonman
- mitsos14
- Arianara S3
- Yiorgosk
- efi25
- Πα.Κ
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.