Εμεις απλα θελουμε να εχουν ανταξιες υπηρεσιες με αυτες που πληρώσαμε.Τιποτα περισσοτερο.
Σε 10 μερες φευγω διακοπές!Δεν θελω να μου ρθουν νταμπλας τα αποτελεσματα.
Προσωπικα εχω στειλει e-mail με παραπονα και στο ΕLI-UM και στην HAU που τους εκφραζω την θλιψη μου και την δυσπιστια μου να ξαναεμπιστευτω εναν τοσο ανοργανωτο φορεα.Μπορει να υπερβαλλω λιγο αλλα τι να κανουμε...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
djimmakos
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maraki
Δραστήριο μέλος
Kαλα μου παιδια δεν μας ενδιαφερει η οργανωση και το συστημα του καθε πανεπιστημιου!
Εμεις απλα θελουμε να εχουν ανταξιες υπηρεσιες με αυτες που πληρώσαμε.Τιποτα περισσοτερο.
Σε 10 μερες φευγω διακοπές!Δεν θελω να μου ρθουν νταμπλας τα αποτελεσματα.
Προσωπικα εχω στειλει e-mail με παραπονα και στο ΕLI-UM και στην HAU που τους εκφραζω την θλιψη μου και την δυσπιστια μου να ξαναεμπιστευτω εναν τοσο ανοργανωτο φορεα.Μπορει να υπερβαλλω λιγο αλλα τι να κανουμε...
Ωραία,και ποιός δεν το θέλει αυτό;Απλά,εγώ σου λέω ότι πριν δώσεις το δίπλωμα γνώριζες ότι αυτό θα συμβεί.Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο.Γι αυτό και βρίσκω παράλογο να γίνονται κάθε φορά αυτά,αφού ξέρουμε ότι δε θα βγάλουμε άκρη και το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να λέμε συνέχεια για την κακή οργάνωση και το πότε πιστεύουμε ότι θα βγουν.Δεν ωφελεί πουθενά.
Κανεναν δεν παίρνω στο λαιμό μου.
Προσωπικο ηταν το email.Προσωπικα εξεφρασα τα παραπονα μου.
Εν τω μεταξυ το μικροτερο ποσοστο επιτυχιας στο Michigan ηταν το 32% σε εξετασεις.
Λετε να χουμε κατι τετοιο και φετος?
Amy 4ever
Νεοφερμένος
djimmakos
Διάσημο μέλος
Εγω προσωπικα το email με τα παραπονα το εστειλα!
Κανεναν δεν παίρνω στο λαιμό μου.
Προσωπικο ηταν το email.Προσωπικα εξεφρασα τα παραπονα μου.
Εν τω μεταξυ το μικροτερο ποσοστο επιτυχιας στο Michigan ηταν το 32% σε εξετασεις.
Λετε να χουμε κατι τετοιο και φετος?
Δε συγκρίνεται με το edexcel που είχε 24%
ναι αλλα και εμεις εχουμε αγωνια εγω παω διακοπες και θα γυρισω μετα τις 10 αυγουστου χωρις pc δεν εψω το δικαιωμα να ξερω ποτε μπορω να εχω το αποτελεσμα?δεν ζηταω ακριβως στο περιπου
Εδω θελω να καταληξω!
Ας πουν τουλαχιστον τελη Ιουλίου ή Αυγουστο να τελειουνουμε.
Οταν το τμημα εξετασεων σου λεει αρχες Αυγουστου.Το τμημα φροντηστηριουχων τελη Ιουλιου και το γενικο τηλεφωνο της HAU Ιουλιο,ποιον να πρωτοπιστεψεις οταν μιλαμε για ενα διαστημα απο 20 Ιουλιου ως 10 Αυγούστου?
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Δε συγκρίνεται με το edexcel που είχε 24%
To edexcel sorry για την εκφραση το δινουν ολα τα "στουρναρια" και θεματα εχει μερικες φορες και πιο δυσκολα και απο το Cambridge...
djimmakos
Διάσημο μέλος
Δηλαδη χιλιες Cambridge αντι EDEXCEL...:p
djimmakos
Διάσημο μέλος
Toυ ΕDEXCEL δεν ξέρω αν τα ανεβάζουν, στην Palso πάντως έχει πολύ παλιά.
:p
Amy 4ever
Νεοφερμένος
Πολυ εχουν ανεβασει το επιπεδο και πολυ αποτομα!
Που το παλιο καλο EDEXCEL!
-----------------------------------------
εγω εδωσα κρατικο και Michigan
Kαι καλα εκανες!
Ενισχυσες κακ το ελληνικο δημόσιο!
Ποιο σου φανηκε πιο ευκολο?
Το KΠγ ή το Μισιγκαν?
djimmakos
Διάσημο μέλος
Eγώ στο level 5 τζόκερ έπαιξα στο task 1 που ήταν multiple choice
Ε καλά, ενίοτε δε στηριζόμουν στο listening στο EDEXCEL. Μας βάζανε σε κάτι αίθουσες με χάλια ακουστική που άκουγες και τον αντίλαλο :p
Eγώ στο level 5 τζόκερ έπαιξα στο task 1 που ήταν multiple choice
Στο Τask 1 ενταξει τα πηγαμε καλα ολοι μας...
Στο Task 2 ζητημα να πιασα 3-4 σωστά...
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι ωραια που μεγαλωσα χωρις ιντερνετ....
Γιατί βρε?:xixi:
Amy 4ever
Νεοφερμένος
το κπγΣτο edexcel αν δεις τα φετινα θεματα κοιτιομασταν να σου πω στο Listening Task 2.
Πολυ εχουν ανεβασει το επιπεδο και πολυ αποτομα!
Που το παλιο καλο EDEXCEL!
-----------------------------------------
Kαι καλα εκανες!
Ενισχυσες κακ το ελληνικο δημόσιο!
Ποιο σου φανηκε πιο ευκολο?
Το KΠγ ή το Μισιγκαν?
το κπγ
Και γω το ΚΠΓ το βρηκα πιο βατο σε σχεση με τα υπολοιπα και λιγο πιο ενδιαφερον ως προς τα κειμενα!
Σαιξπηρ,εκπαιδευτικο συστημα στην Ιαπωνια!
Πολυ ωραια κειμενακια!
:xixi:
Παντως απο τωρα αποφασισα να δωσω Cambridge CPE!
Εκει ειναι που εχει φανταστικά κείμενα...
Aν καταλάβεις τι λένε στην τελική...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.