13-06-09

20:17
Να σε ρωτήσω κάτι; Έδωσες εξετάσεις για να μάθεις τα αποτέλεσματα ή για πάρεις το πτυχίο που χρειάζεσαι;
Αν έδωσες εξετάσεις μόνο και μόνο για τη στιγμή που θα σου πούνε πέρασες ή κόπηκες, τότε τζάμπα έδωσες.
Και να σου πω και κάτι; Πες ότι σου πούνε, ορίστε, τα αποτελέσματα θα βγούνε εκείνη την περίοδο. Τι θα καταλάβεις; Θα αρχίσεις να αγχώνεσαι μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο. Η άγνοια πολλές φορές σώζει.
Όταν είχα δώσει εγώ ECPE, τα αποτελέσματα τα περιμένα μέσα Φεβρουαρίου και βγήκαν μέσα Ιανουαρίου. Ούτε άγχος, ούτε τίποτα. Εκεί που δεν το περίμενα βγήκαν. Αυτό ήταν.
Δεν ανακοινώνουν πότε θα βγούνε τα αποτελέσματα όχι γιατί τους αρέσει να σας βασανίζουν, κάποιο λόγο θα έχουν. Δεν γίνεται ολόκληρο πανεπιστήμιο να παίζει με τον πόνο σας, δε στέκει αυτό.
Αυτό που συνιστώ είναι να σταματήσετε τις βλακείες με το να παίρνετε κάθε λίγο και λιγάκι τηλέφωνο, αυτοί που το σηκώνουν είναι υπάλληλοι, δε διορθώνουν αυτοί τα γραπτά σας. Εξάλλου, την ημέρα που δίνατε εξετάσεις θα σας είπανε πότε θα βγουν. Ε, τοτε θα βγουν.
Σορρυ Τζιμ για αυτην την εκρηξη οργής αλλα ήθελα καπου να ξεσπάσω...

Για αυτο ακριβως εγω νευριασα.
Οταν σου λενε θα βγουν τελη Ιουλίου στο exam room περιμενεις τελη Ιουλίου.
Οχι να σε λεει μετα ο υπαλληλακος τελη του καλοκαιριου=τελη Αυγούστου.
Σορρυ Τζιμ αλλα ειναι υπαλληλος και οφείλει να γνωριζει επειδή μονο και μονο βρισκεται στο τμημα εξετάσεων

Αλλα τεσπα,εγω δεν θελω να αγχωσω κανεναν και τελειώνει εδω αυτην η υπόθεση.Για οτιδήποτε νεοτερο θα σας γράψω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.