Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kotsis1
Δραστήριο μέλος
https://www.flo-joe.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi?az=list&forum=DCForumID27&conf=DCConfID2 αυτο το λινκ σας μεταφερει στο φορουμ συζητησεων της προαναφερθουσας ιστοσελιδας,οπου γινονται συζητησεις μαθητων,καθηγητων για το πτυχιο και τις εμπειριες τους.
Στην ιστοσελιδα υπαρχουν ασκησεις που ανανεωνονται καθημερινα ετσι ωστε να διευκολυνονται και να εξασκουνται παιδια που θα δωσουν γραπτα στο μελλον.
https://www.splendid-speaking.com/ :παραπομπη της ιστοσελιδας.Εδω βρισκετε sample speakings,δηλαδη παραδειγματα εξετασεων και θεματων.Η προσεκτικη ερευνηση τους θα σας οδηγησει στο να αποκτησετε χρησιμες πληροφοριες σχετικα με το τι επιζητουν οι εξεταστες,και με τον τροπο με τον οποιο εσεις οι ιδιοι θα χειριζεστε καθε παρτ της εξετασης ξεχωριστα.
Επισης,εχω ορισμενα mail ατομων που ασχολουνται με τα πτυχια του cambridge και ειναι προθυμοι να βοηθησουν.Βεβαια στην ιστοσελιδα που αναφερθηκα θα βρειτε πολυ περισσοτερα ατομα για επικοινωνια,οχι μονο μεσω γραπτων μηνυματων,αλλα και μεσω προγραμματων οπου μπορειτε να επικοινωνειτε λεκτικα βλ Skype.
Βεβαια,πρεπει να γνωριζετε οτι στο φορουμ συμμετεχουν ατομα απο ολοκληρο τον κοσμο.Μην περιμενετε να συναντησετε Ελληνες και Ελληνιδες.
Για οτιδηποτε χρειαζεστε στειλτε μου προσωπικο μηνυμα.
Efthymios1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Συμφωνω! Στα listening που εκανα πηγαινα χαλια στο part 2 και τελεια στο 3ο ενω στισ εξετασης το αντιθετο. ΜΑΚΑΡΙΙΙΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ:no1:ΑΓΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣμπα εγω νομιζω τα δυο πρωτα μεροι σε σωζουν οχι το τριτο
https://www.flo-joe.co.uk/ το λινκ αυτο περιεχει πληροφοριες για τα πτυχια του cambridge.Νομιζω οτι γενικα ειναι πολυ χρησιμο για μαθητες που θα δωσουν στο μελλον καποιο πτυχιο του πανεπιστημιου αυτου.Οποτε συμβουλευτειτε το.
https://www.flo-joe.com/cgi-bin/dcforum/dcboard.cgi?az=list&forum=DCForumID27&conf=DCConfID2 αυτο το λινκ σας μεταφερει στο φορουμ συζητησεων της προαναφερθουσας ιστοσελιδας,οπου γινονται συζητησεις μαθητων,καθηγητων για το πτυχιο και τις εμπειριες τους.
Στην ιστοσελιδα υπαρχουν ασκησεις που ανανεωνονται καθημερινα ετσι ωστε να διευκολυνονται και να εξασκουνται παιδια που θα δωσουν γραπτα στο μελλον.
https://www.splendid-speaking.com/ :παραπομπη της ιστοσελιδας.Εδω βρισκετε sample speakings,δηλαδη παραδειγματα εξετασεων και θεματων.Η προσεκτικη ερευνηση τους θα σας οδηγησει στο να αποκτησετε χρησιμες πληροφοριες σχετικα με το τι επιζητουν οι εξεταστες,και με τον τροπο με τον οποιο εσεις οι ιδιοι θα χειριζεστε καθε παρτ της εξετασης ξεχωριστα.
Επισης,εχω ορισμενα mail ατομων που ασχολουνται με τα πτυχια του cambridge και ειναι προθυμοι να βοηθησουν.Βεβαια στην ιστοσελιδα που αναφερθηκα θα βρειτε πολυ περισσοτερα ατομα για επικοινωνια,οχι μονο μεσω γραπτων μηνυματων,αλλα και μεσω προγραμματων οπου μπορειτε να επικοινωνειτε λεκτικα βλ Skype.
Βεβαια,πρεπει να γνωριζετε οτι στο φορουμ συμμετεχουν ατομα απο ολοκληρο τον κοσμο.Μην περιμενετε να συναντησετε Ελληνες και Ελληνιδες.
Για οτιδηποτε χρειαζεστε στειλτε μου προσωπικο μηνυμα.
Πολυ ωραιος φιλε μου!
Χρησιμοποιώ και τα 2 site εδω και 6-7 μηνες και μπορω να πω οτι και τα δυο ειναι παρα πολυ χρησιμα!
ssalex
Εκκολαπτόμενο μέλος
riaro
Νεοφερμένος
Lacta144
Πολύ δραστήριο μέλος
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
ISI
Εκκολαπτόμενο μέλος
johnnakisss
Νεοφερμένος
Ευχαριστω!
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
-----------------------------------------
2 μερουλες εμειναν για προφορικα και μετα τελειωσε για τα καλα η εξεταση! πως σας φαινεται ο νεος τροπος των προφορικων?? τι θεμα λετε να πεσει? 2-2 θα μπαινουμε ή μπατε σκυλοι αλεστε? θα μας κρατανε 30-35 λεπτα ή στο τεταρτο θα μας σουτερνουν? ειμαι ο γιωργος και αυτες ηταν οι αποριες μου.ευχαριστω.
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
τι θεμα λετε να πεσει? 2-2 θα μπαινουμε ή μπατε σκυλοι αλεστε? θα μας κρατανε 30-35 λεπτα ή στο τεταρτο θα μας σουτερνουν? ειμαι ο γιωργος και αυτες ηταν οι αποριες μου.ευχαριστω.
Ναι 2-2 θα μπαινετε και αν εισαι και τυχερος και βιαζονται μπορει και 3...
Γενικα ο χρονος ειναι 25-35 λεπτα για το 2-2 φορματ και 35-45 λεπτα για το 3-2 φορματ.
Τωρα εγω πιστευω γενικα 20-25 λεπτα να σε κρατανε.Μην ξεχνας πως εχει και τοσες Phases το προφορικο μέρος!
gelo75
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήτσος34193
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.