choice
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pkgate13
Νεοφερμένος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αthinaki
Νεοφερμένος
του ecce εννοω.....
pkgate13
Νεοφερμένος
Λογικα οπου να ναι θα στειλουν χαρτι στους καθηγητες!!!
Τωρα ανεβαζουν και edexcel παντως...Ολα μαζι!
που μπορούμε να δουμε μονοι μας τα edexcel?
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν εχω ιδεα!!!!Λογικα καπου στο palso.gr...που μπορούμε να δουμε μονοι μας τα edexcel?
---Τα λεμε μετα!---
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
matinAd
Νεοφερμένος
κυριε con μας απογοητευσατε
συγγνώμη κιόλας.. αλλα προτιμάς να σου πεί ο καθηγητής.."περιμέντε,όπου να ναι θα βγουν...σε 5 λεπτά...μετά σε 10...κτλπ κτλπ" μέχρι να φτάσει η άλλη εβδομάδα για να μην απογοητευτείς εσύ ή ο καθένας..
εε οκ..αυτή είναι η αλήθεια ρε παιδιά..τι να κάνουμε τώρα..
από δευτέρα θα αναρτηθούν κάποια στιγμή..
και του κειμπριτζ που γράψανε πιο νωρίς τα παιδιά...στισ 31 θα βγουν...
χαλαρώστε σας παρακαλώ πάρα πολύ όλοι...στις τελευταίες 200 σελίδες συζητάμε για το ότι θα βγουν στα επόμενα 5 λεπτά...
Αthinaki
Νεοφερμένος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
παιδια απαντηστε σε αυτο που σας ρωτησα...δλδ εαν παρω τηλ την διευθυντρια του φροντ θα μου πει εαν περασα?
οχι
Αthinaki
Νεοφερμένος
δλδ ουτε αυτοι ξερουν τα αποτελεσματα?
Ironboy
Δραστήριο μέλος
δλδ ουτε αυτοι ξερουν τα αποτελεσματα?
ναι
Αthinaki
Νεοφερμένος
αφου ειπαν οτι τα αποτελεσματα του ecce τα ξερουν οι καθηγητες...
pkgate13
Νεοφερμένος
παιδια απαντηστε σε αυτο που σας ρωτησα...δλδ εαν παρω τηλ την διευθυντρια του φροντ θα μου πει εαν περασα?
εγω θα σου ελεγα να παρεις ποτε δεν ξερεις. αλλα ακομα κι αν σου πει οτι δεν ξερει τα αποτελεσματα μπορει να σου πει ποτε θα βγουν (ε δε θα χει καμια πηγη στην ελληνοαμερικανική μπορει και να ξερει)
sandy_twilight
Νεοφερμένος
απ οτι καταλαβα δν εχουμε καταληξει σε καποια συγκεκριμενη ημερομηνια κ αυτοι στη hau λενε ο,τι θελουν
εγω εστειλα προχθες το βραδυ email κ ακομα περιμενω ν μ απαντησουν..εχει συμβει κ σε σας το ιδιο ? (το εστειλα στ ελληνικα btw)
πφφφ..παντως δν αντεχω αλλο ν περιμενω...εχει καταντησει κουραστικο..απορω γτ αργουν τοσο..
eya95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Moonbeam
Νεοφερμένος
εδωσα και γω ecpe (για δευτερη φορα) και εχω ψωφησει απο αγωνια..!!!
παντως δεν νομιζω για αρχες αυγουστου γιατι περσυ θυμαμαι ειχαν βγει καπου στις 27.. =/
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλως ορισες! 22 ειχαν βγει περσυ!Παιδια γειααα σημερα γραφτηκα..
εδωσα και γω ecpe (για δευτερη φορα) και εχω ψωφησει απο αγωνια..!!!
παντως δεν νομιζω για αρχες αυγουστου γιατι περσυ θυμαμαι ειχαν βγει καπου στις 27.. =/
!Βάλια!
Πολύ δραστήριο μέλος
pkgate13
Νεοφερμένος
Ρε παιδιά, τελικά πότε θα βγουν; Μείνετα λίγο ον τόπικ και μην λέτε ότι σας έρχεται. Αν κάποιος έχει πληροφορίες διασταυρωμένες ας το πει, αλλιώς ας μην μιλήσει καθόλου.
αφου θες κατι διαστσυρωμενο ακου. τηλεφωνησα στη hau τρεις φορες σε τρια διαφορετικα νουμερα για να δω αμ θα μου πουν το ιδιο. οι 2 μου ειπαν αρχες αυγουστου δηλ. τη μεθεπομενη βδομαδα και ο ενας τελη ιουλιου δηλ. την επομενη. τωρα αληθεια η ψεματα δεν ξερω αυτα μου ειπαν παντως.
τηλ. hau:2103680000
2103680020
2103680024
2103680025
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Και μην ψάχνετε πότε βγήκαν πέρυσι για να καταλάβετε πότε θα βγουν φέτος, γιατί οι ημερομηνίες γραπτών και προφορικών ήταν διαφορετικές, πιο μετά, οπότε δεν βγαίνει τίποτα.
Τώρα ας περιμένουμε κάτι νεότερο που θα έχουν οι καθηγητές, που έχουν την ευχαρίστηση να μας ενημερώνουν, και ίσως και από κάποιο νέο που θα έχει κάποιος από εμάς, που δώσαμε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.