Lefteris-f
Νεοφερμένος
Eσύ. Εγώ μεχρι τις 11-12[/quεγω αν ειναι να τ μαθη σημερα δεν κοιμαμαι και καθωλου!!!:iagree::iagree::iagree:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφηστε με εκφραστώ!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roseberry
Διάσημο μέλος
ποια να κοψοθν ρε παιδια?????Χριστινα ντροπη:nono::nono:
Φανη ποια να κοψουν???
πες μου γιατι νομιζω οτι θα συμφωνησω μαζι σου:no1:
ρε παιδια ηρεμα
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
δε θα πω τπτ..πιστευω ειναι ξεκαθαρο..τεσπα δεν ειναι εκει το θεμα τωρα..Αν πεις την αιτία - επιχειρήματα
Ο καιρός θα δειξει
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Όχι, εννοούσα ποιους εννοείς κοντούς!:xixi:ΝΑΙ ΚΟΝΤΟΙ!!!
Αφηστε με εκφραστώ!!!
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Name:
E-MAIL:
Birthday:
Exams date:
Final:
P/F:
Oral:
Writing:
Listening:
Gvr:
Και να περιμένουν να τα περνάνε ώστε να μην ειναι 'ορατά" στους μαθητες ακομα
Mirkos
Νεοφερμένος
roseberry
Διάσημο μέλος
εε δεν πιραζει κατσε λιγο παραπανωEσύ. Εγώ μεχρι τις 11-12
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τέλος πάντων...πιστεύω οτι αύριο θα είμαστε στο φορουμ και θα λέμε τα αποτελέσματα μας!!
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Μα δεν μιλήσαμε άσχημα..
Τέλος πάντων...πιστεύω οτι αύριο θα είμαστε στο φορουμ και θα λέμε τα αποτελέσματα μας!!
Τα δικά μου σας τα λεω και τώρα
Final:F
P/F:Fail
Oral:High Pass
Writingass
Listening:BF
Gvr:BF
Αυτά πιστεύω
xrispis
Νεοφερμένος
Mirkos
Νεοφερμένος
Μα δεν μιλήσαμε άσχημα..
Αύριο διακοπές στην Σύφνο! Αποτελέσματα από Τρίτη που επιστρέφω! Σκεφτείτε πάντως να ανοίξετε ένα νέο θέμα για το αν περάσαμε ή όχι!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
παιδια αυτο που λεέι ο antrikos θα γίνεται....οπότε αυριο το πιο πιθανο τα αποτελέσματα ecce το πιο πιθανον να βγουν.Κοντος Ψαλμός αλιλουια!!..Σε αυτούς που δίνουν ecpe τους βγάζει το γνωστο student not found....???Και αν :nono: μαλλον ανεβάζουν μονο του ecce τώρα έτσι??
Είναι γενικό οτι κανουν το κανουν για όλο το site.
-----------------------------------------
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453912:Να ρωτήσω κάτι; Ο καθηγητής μας μάς είχε πει ότι στην αίτηση που κάναμε για να δώσουμε το ECPE, όσοι γράψαμε το κινητό μας, θα μας στείλουν τα αποτελέσματα σε SMS. Το ξέρω, ακούγεται πολύ κουλό, αλλά υπάρχει περίπτωση να ισχύει;
H "Hellenic American Union" λέει οτι τα αποτελέσματα τα μαθαίνουμε μέσω Προσωπικής επιστολής( γράμμα στο σπίτι ή e-mail) και μεσω του internet(orfeas)
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Είναι Σίφνος, όχι Σύφνος!:xixi: Καλά να περάσεις!:no1::xalara:Αύριο διακοπές στην Σύφνο! Αποτελέσματα από Τρίτη που επιστρέφω! Σκεφτείτε πάντως να ανοίξετε ένα νέο θέμα για το αν περάσαμε ή όχι!
LiLoOkOzz
Εκκολαπτόμενο μέλος
Black Adder
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453912:Να ρωτήσω κάτι; Ο καθηγητής μας μάς είχε πει ότι στην αίτηση που κάναμε για να δώσουμε το ECPE, όσοι γράψαμε το κινητό μας, θα μας στείλουν τα αποτελέσματα σε SMS. Το ξέρω, ακούγεται πολύ κουλό, αλλά υπάρχει περίπτωση να ισχύει;
Δεν είναι κουλό αυτο που λές αλλα δεν το κάνουν για το ECPE, μόνο για το IELTS.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδή παίζει να μας στείλουν e-mail;;;;Είναι γενικό οτι κανουν το κανουν για όλο το site.
-----------------------------------------
H "Hellenic American Union" λέει οτι τα αποτελέσματα τα μαθαίνουμε μέσω Προσωπικής επιστολής( γράμμα στο σπίτι ή e-mail) και μεσω του internet(orfeas)
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Μάλλον...παιδιά εγώ πιστεύω οτι δεν το έχω πάρει γιατί στα ακουστικά τα...πφ...δεν βρίζω γιατί είμαι καλή κοπέλα
Eγώ στα ακουστικα στο πρώτο μέρος δεν τα πήγα τόσο καλα... και στο gvr δεν ξέρω τι έχω κάνει
xrispis
Νεοφερμένος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.