Αthinaki
Νεοφερμένος
παρε ...και μολις τελειωσεις πεσ μας τι σου ειπαν...αγχωθηκααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
-----------------------------------------
περνω τηλ να ρωτησω μηπως ξερουν αν ανεβαινουν τωρα
ουτε περσυ το ανακοινωσανε...Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453583:Ρε παιδιά, μήπως έχει απλά υπερφορτωθεί το σύστημα; Αν ήταν να βγουν σήμερα, δεν θα μας το είχαν ανακοινώσει από πριν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimitroula_94
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453583:Ρε παιδιά, μήπως έχει απλά υπερφορτωθεί το σύστημα; Αν ήταν να βγουν σήμερα, δεν θα μας το είχαν ανακοινώσει από πριν;
πωσ να μασ τα ειχαν ανακοινωσει???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Α, ναι, ίσως βγουν αύριο. Μα καλά, μία μέρα ολόκληρη χρειάζονται για να τα ανεβάσουν;;;;;και εμένα αυτό μου βγάζει, αυτό μάλλον σημαίνει ότι ανεβάζουν τα αποτελέσματα και αύριο παρασκευή θα τα βγάλουν επιτέλους (όπως τα βγάζουν πάντα παρασκευή τα τελευταία χρόνια)
Να είχαν πει 2 μέρες πριν στο site της HAU ή στα τηλεφωνήματα ότι βγαίνουν σήμερα/αύριο! Πώς έκανε το Κέμπριτζ εδώ και 2 βδομάδες (δεν ξέρω ακριβώς)!πωσ να μασ τα ειχαν ανακοινωσει???
dimitroula_94
Νεοφερμένος
Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453593:Α, ναι, ίσως βγουν αύριο. Μα καλά, μία μέρα ολόκληρη χρειάζονται για να τα ανεβάσουν;;;;;
Να είχαν πει 2 μέρες πριν στο site της HAU ή στα τηλεφωνήματα ότι βγαίνουν σήμερα/αύριο!
ειναι παααααρα πολλα τα παιδια...
Αthinaki
Νεοφερμένος
μπα δεν νομιζω...μπορει να βγουν και σημερα.....Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453593:Α, ναι, ίσως βγουν αύριο. Μα καλά, μία μέρα ολόκληρη χρειάζονται για να τα ανεβάσουν;;;;;
Να είχαν πει 2 μέρες πριν στο site της HAU ή στα τηλεφωνήματα ότι βγαίνουν σήμερα/αύριο!
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αλήθεια; Ok, then... 2morrow is the BIG DAY!!!!!!!!!!! (I hope!...)ουτε περσυ το ανακοινωσανε...
keep walking
Δραστήριο μέλος
greekgohan
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
παιδια πηρα τηλ κ μου πε οτι δν ανεβαινει τιποτα..αυγουστο θα βγουνε..ισως απλα γινετε καποια αναβαθμιση στν ορφεα η κατι τετοιο..αλλα να μην περιμενουμε αποτελεσματα..
Έτσι το λέει!
dimitroula_94
Νεοφερμένος
παιδια πηρα τηλ κ μου πε οτι δν ανεβαινει τιποτα..αυγουστο θα βγουνε..ισως απλα γινετε καποια αναβαθμιση στν ορφεα η κατι τετοιο..αλλα να μην περιμενουμε αποτελεσματα..
μα καλα παιζουν με τον πονο μας....
Αthinaki
Νεοφερμένος
ααααααααααααα....βεβαια για το ecce ειχαν πει τελη ιουλιου..καλα δεν ξερεουν τι τους γινεται..παιδια πηρα τηλ κ μου πε οτι δν ανεβαινει τιποτα..αυγουστο θα βγουνε..ισως απλα γινετε καποια αναβαθμιση στν ορφεα η κατι τετοιο..αλλα να μην περιμενουμε αποτελεσματα..
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
μακαρι! εντομεταξυ απαντησε η ιδια που μου μιλησε τ πρωι κ μονο που δεν με εφαγεΑρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453606:
Έτσι το λέει!
dimitroula_94
Νεοφερμένος
μακαρι! εντομεταξυ απαντησε η ιδια που μου μιλησε τ πρωι κ μονο που δεν με εφαγε
χαχαχαχαχαχ!!!!!!!
Αthinaki
Νεοφερμένος
χαχαχα.....τι σου ειπε?χαχαχαχαχαχ!!!!!!!
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ακριβώς! Ας ελπίζουμε για το καλύτερο! Βέβαια εαν βγουν σημέρα/αύριο, οι προβλέψεις της Γεωργίας δεν θα είναι σωστές... Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι θα βγουν 29-31 Ιουλίου, μαζί με του Κέμπριτζ.... Αλλά ελπίζω να βγουν σήμερα/αύριο!καλα και να βγαινανε σιγα μην μας το λεγανε...αρα δεν ξερεις μπορει να βγουν και σημερα και αυριο...
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Θα με τρελάνεις; για το ecce είπαν τέλη ιουλίου
CHE* Billio
Νεοφερμένος
Αthinaki
Νεοφερμένος
και εγω το ιδιο...μακαρι ομως να βγουν να ησυχασουμε αλλα μονο που σκεφτομαι το αγχος μεχρι να δω το pass h το fail.Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};453626:Ακριβώς! Ας ελπίζουμε για το καλύτερο! Βέβαια εαν βγουν σημέρα/αύριο, οι προβλέψεις της Γεωργίας δεν θα είναι σωστές... Εγώ συνεχίζω να πιστεύω ότι θα βγουν 29-31 Ιουλίου, μαζί με του Κέμπριτζ.... Αλλά ελπίζω να βγουν σήμερα/αύριο!
keep walking
Δραστήριο μέλος
σιγα μην σου λεγανε οτι τα ανεβαζανε!!πρωτον αν εκαναν αναβαθμιση δεν θα εβγαζε καν την σελιδα!!παιδια πηρα τηλ κ μου πε οτι δν ανεβαινει τιποτα..αυγουστο θα βγουνε..ισως απλα γινετε καποια αναβαθμιση στν ορφεα η κατι τετοιο..αλλα να μην περιμενουμε αποτελεσματα..
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.