andrikoc13
Δραστήριο μέλος
αγγλικααα!!!
Για αυτό δεν μου απαντάνε; Τους είχα στείλει χθες στα Ελληνικα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βetty
Δραστήριο μέλος
αγγλικααα!!!
αφου ρε η κοπελα μου ειπε στα ελληνικα!!!!!!!!!!!εσυ τι θες??
αααααααααααααααα αρχιζω να εκνευριζομαι
ας μου πει καποιος!Γιωργο εσυ!!!!στα ελληνικα ή στα αγγλικα???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
χμμμμ!!!!!! ευχαριστο! 27....28.....29..... δηλαδη! παιδια ενταξει λιγη υπομονη ακομα...περνανε γρηγορα οι μερες...θαρθει αυτη η περιβοητη ημερα και θα λεμε μα ποτε ηρθε...! αφηστε που καποιοι θα ευχονται να μην ερχοταν...(λογω αποτυχιας....).............ειπα εγω το αντιθετο???????????????????
αντε πειτε μου τωρα που να στειλω e-mail??
σημειωση:την μοναδικη φορα που πηρα τηλ μου εδωσαν μια πολυ σαφη απαντηση:iagree::iagree:!αρχες της επομενης εβδομαδας:no1::no1:!!!θα στειλω τωρα κ e-mail,μπορει να ειμαι παλι τυχερη!στα ελληνικα να γραψω???
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
:bravo::bravo:Για αυτό δεν μου απαντάνε; Τους είχα στείλει χθες στα Ελληνικα
-----------------------------------------
ρε στα αγγλικα στειλε..αφου ρε η κοπελα μου ειπε στα ελληνικα!!!!!!!!!!!εσυ τι θες??
αααααααααααααααα αρχιζω να εκνευριζομαι
ας μου πει καποιος!Γιωργο εσυ!!!!στα ελληνικα ή στα αγγλικα???
dimitroula_94
Νεοφερμένος
Βetty
Δραστήριο μέλος
χμμμμ!!!!!! ευχαριστο! 27....28.....29..... δηλαδη! παιδια ενταξει λιγη υπομονη ακομα...περνανε γρηγορα οι μερες...θαρθει αυτη η περιβοητη ημερα και θα λεμε μα ποτε ηρθε...! αφηστε που καποιοι θα ευχονται να μην ερχοταν...(λογω αποτυχιας....).............
Να 'σαι καλα κ που απαντησες σε αυτο που σε ρωτησα(σε ποια γλωσσα??)κ που μας ενθαρρυνεις
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
στ hau στελνουμε στ ελληνικα ενω στ eli στ αγγλικα!
τα ακους Χριστινα???????
θα στειλω τωρα:no1:
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ο κωδικος σου απο το πτυχιο..αυτον που σου ζητουσαν να γραφεις συνεχεια στα χαρτια στο πτυχιο και να ελεχγεις αμα ειναι σωστος..ρε παιδια μπηκα στον ορφεα κ μ ζηταει εναν κωδικο.τι κωδικος ειναι αυτος?
!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
ρε παιδια μπηκα στον ορφεα κ μ ζηταει εναν κωδικο.τι κωδικος ειναι αυτος?
Όταν έδινες εξετάσεις , σου είχε το χαρτί με το πρόγραμμα καθως και τα sheets , ενα 6αψηφιο κωδικό πχ
990000
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
αι μωρητα ακους Χριστινα???????
θα στειλω τωρα:no1:
εγω αυτο λεω στην ελληνοαμερικανικη θα στειλετε στα ελληνικα στο πανεπιστημιο του μισιγκαν στα αγγλικα!και κατα προτιμιση στα αμερικανικα:no1:
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
αι μωρη
εγω αυτο λεω στην ελληνοαμερικανικη θα στειλετε στα ελληνικα στο πανεπιστημιο του μισιγκαν στα αγγλικα!και κατα προτιμιση στα αμερικανικα:no1:
Eγώ στην hau εστειλα στα ελληνικα , αλλα εκοψαν τον λαιμο τους να μου απαντήσουν(ειρωνία ειναι αυτο)
dimitroula_94
Νεοφερμένος
Όταν έδινες εξετάσεις , σου είχε το χαρτί με το πρόγραμμα καθως και τα sheets , ενα 6αψηφιο κωδικό πχ
990000
ναι τον πληκτρολογω και μ λεει πω δν βρεθηκε αυτος ο μαθητης...
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν εχουν βγει ακομα...ναι τον πληκτρολογω και μ λεει πω δν βρεθηκε αυτος ο μαθητης...
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
ναι τον πληκτρολογω και μ λεει πω δν βρεθηκε αυτος ο μαθητης...
Στο λέει γιατί δεν εχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα. Όταν βγουν θα σου τα λέει.
Μια χαρτορίχτρα μου 'χε πει , πως μεσ την έ-βδομάδα θα ΄χουν βγει τα αποτελέ- τα αποτελέσματα του E.C.C.E
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη δν εχουν βγει ακομα! οταν βγουνε θα σου βγαζει τ αποτελεσματαναι τον πληκτρολογω και μ λεει πω δν βρεθηκε αυτος ο μαθητης...
dimitroula_94
Νεοφερμένος
Στο λέει γιατί δεν εχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα. Όταν βγουν θα σου τα λέει.
αχ ευχαριστω πολυ!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.