!GeoRge!
Δραστήριο μέλος
οκ! καληνυχτα και thx! ισως να εισαι η μονη που με καθησυχασε λιγο! βεβαια δεν πιεζουμε κανεναν να το πιστεψει..προς θεου! καληνυχτα!listening στ οποιο οταν εκανα με τν καθηγητρια μ παντα επιανα πανω απο 72%..αλλα εκει δν καταλαβαινα κ πολλα..στ gcvr λιγο γτ ποτε δν τ πηγαινα καλα κ ειδικα στ vocabulary αλλα εκει βατο μου φανηκε..εκθεση δν νομιζω να εχω προβλημα..κ στ προφορικα που τ εκαναν παλουκια δν τ πηγα κ πολυ καλα αλλα ελπιζω να μην με εκοψαν εκει!
-----------------------------------------
μπορει κ 1 2 3 ομως! μην τ ξεχνας!
!GeoRge! εγω τν κανω..! τ λεμε αυριο! καληνυχτα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
βγηκαν? γτ τουσ κωδικους τους εχει η κα8ηγητια μου... και δεν μπορω να μπω..
οχι δεν βγηκαν ακομα χρυσα
xrisa
Εκκολαπτόμενο μέλος
οχι δεν βγηκαν ακομα χρυσα]
πφφφφ...ελεος...δεν 8α ξανα μπω βαρε8ηκα...!!!!!!!!!!!
keep walking
Δραστήριο μέλος
Ironboy
Δραστήριο μέλος
ρε παιδια τι γινετε μας κοροιδευουν!!ποτε θα τα βγαλουν???Και το within 5 days που λεγανε το ξεχασανε?
Πρώτα από όλα υπάρχει σημερα και η Παρασκευη.Πάντα ανοιγει το site μετά της 10.00 το πρωί.Ακομα δεν είναι 10.00:no1:
keep walking
Δραστήριο μέλος
σωστα:no1:το ειχα ξεχασει αυτο!!Πρώτα από όλα υπάρχει σημερα και η Παρασκευη.Πάντα ανοιγει το site μετά της 10.00 το πρωί.Ακομα δεν είναι 10.00:no1:
παει και η σημερινη μερα!Παλι δεν βγηκαν!!
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
λοιπον εκανα για τ αν θα βγουνε μεχρι τις 28 κ δν ανοιξαν..! οποτε μετα τις 28..θα προσπαθησω να σας πω ακριβως!
οκ! κανονισε να τα κανεις σωστα! γιατι αν βγουν αλλα νταλλα θα σε βαλω να απολλογηθεις μετα!
για ρωτα αν θα βγουν πχ μεχρι τις 26? αν βγει ναι ειναι αλλα νταλλα...
παιδια θα βγουνε 29-3! μεσα στ 6ημερο αυτο να τ περιμενετε! για ecpe παντα!
λοιπον......1 και 2 ειναι σαββατοκυριακο...3 δευτερα ερμμ...δεν νομιζω...μαλλον 29 30 31 !!!!!!!!! τεταρτη πεμπτη παρασκευη!
γεια σου ρε γεωργια! κιαν καποιοι δεν πιστευουν δεν πειραζει! εγω μια φορα ηρεμησα! σαυτες τις 3 μερες θα τα περιμενω! αλλα ρωτα αν θα βγουν μεχρι τις 26 πχ! να δουμε αν θα βγει οχι για επιβεβαιωση!
Μονο για ecpe κανετε προβλεψεις...Για Ecce τιποτα?
και η 29 ειναι πιθανη ειπες ε?? παντα βγαινουν αυτα που βγαινουν? δηλαδη ακομα και τετοια ψιλοασημαντα πραγματα....? σιγουρα σιγουρα βγαινουν παντα ? πες πες πες!
ischool...τωρα και..μαντειο των Δελφων! μην το χασετε! exclusive!
georgia εκανες να δεις αν περασες? τι σου βγηκε? ναι ή οχι?
εγω παλι παιρνω για σιγουρο το 29.07!!! μας μενουν λοιπον...5 ημερες και την επομενη εχουμε αποτελεσματα! αλλα...γιατι δε ρωτας αν θα βγουν μεχρι τις 31 καλε?
ειχα κανει κ βγηκε ναι! αλλα εγω νομιζω δν τ πηγα κ πολυ καλα! αλλα πιστευω στ χαρτια! αφου σας λεω για lower επεσε μεσα κ τισ 3 φορεσ! αα κ για τν αδερφη μ παντα τ εβρισκα! ακομα κ οτι θα περασει στην σχολη που ηθελε στο πανεπιστημιο:thanks:
αν τ ανοιξεις τ χαρτια ταυτοχρονα πανω απο 4 φορες δν σ λενε πια αληθεια! αν δν βγουνε 29-3 κανω οτι χαρη θελετε!
wow!!! ρωτα λεω αν θα βγουν μεχρι τις 31.07!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
α οκ τοτε...αρκετα σε κουρασα! μονο και δε βγουν 29 30 31 κακομοιρα μου! παντως εσυ μαλλον περασες! που φοβασαι..?
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
απο αυριο παλι
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
'Eve =)
Εκκολαπτόμενο μέλος
εχουν βγει και 12 το βραδυ..οποτε μην ειστε και τοσο σιγουροι...
αρα εχουμε ακομα ελπιδες?? τελεια
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ηρεμησε !δεν κλεινει κτ..γιατι closed? :O
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
αρα εχουμε ακομα ελπιδες?? τελεια
Έχουμε, αλλά όλοι βλέπω φωνάζουν να βγουν . Εσείς αν κάνατε αυτή τη δουλειά τι θα κανατε;
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
αλλα δε με ενδιεφερε γτ δε με ενδιεφερε ουτε καν το πτυχιο τη 2η φορα..αναισθησια στο φουλ!:no1:
Ironboy
Δραστήριο μέλος
Εγώ τους έχω στείλει e-mail για το ECCE και περιμένω την απάντηση τους . Ελπίζω να είναι περισσότερο κατατοπιστικοί . Άσε που τέλη Ιουλίου έχω την εντύπωση οτι είναι απο σήμερα γιατί 10-20 περίπου είναι μέσα. Οπότε σε κάποιες μέρες θα βγουν τα αποτελέσματα . Ας ελπίσουμε οτι θα βγουν , εντός της εβδομάδας . Απο την άλλη για το ECPE έχω την μικρή εντύπωση οτι βγαίνουν 1-7 Αυγούστου( δηλαδή την πρώτη εβδομάδα) . ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
Εισαι σίγουρος;Νομιζω ότι πρώτα βγαινει ecpe και μετά ecce.Τον προηγουμενο χρονο ποιο είχε βγει πρώτο;
Σοφιστής
Δραστήριο μέλος
Georgia.16
Εκκολαπτόμενο μέλος
ειχε βγει πρωτα ecpe κ μετα απο 2 μερες τ ecce. αλλα ποτε δν ξερεις! ξαναπηρα τηλ κ μου ειπαν αρχες αυγουστου...Εισαι σίγουρος;Νομιζω ότι πρώτα βγαινει ecpe και μετά ecce.Τον προηγουμενο χρονο ποιο είχε βγει πρώτο;
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.