andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
τελος ιουλιου και αυτα βγαινουν..εγω θυμαμαι ειχα παρει λοουερ εντεξελ και το β1 δλδ πιο κατω απο το λοουερ με αριστα και τα δυο!!Για το e-mail δικιο εχει η Χριστινα,τα ιδια χαζα θα σου πουν
Υ.Γ:
μηπως ξερετε αν βγηκαν τα αποτελεσματα του edexcel????
sorry για το off
παλιες καλες εποχες..τι μου θυμησες..εμενα τη γρια...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
andrikoc13
Δραστήριο μέλος
Εγώ τώρα αν πήρα το E.C.C.E θα δώσω για F.C.E . και πέφτουν μαζί με τα γαλλικά δυστηχώς . Πάντως ξέρεται τίποτα για hau άν έχει επιπεδο ADANCED?
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, αυτό εννοούσα, πάλι λάθος διατύπωση...οχι και λοου πασ να εχεις στα αλλα περνας..και εμεις τους πρηξαμε να τα συμψηφισουν!και τελικα δεν τα συμψηφισαν αλλα εκαναν αυτο το συστημα με το lp..μαζεψαν λιγο τον πισινο τους γτ ειδαν ενα σωρο αποτυχιες και και φοβηθηκαν!και στο μελλον αναμενεται να δουμε και αλλες αλλαγες αλλα εγω προσωπικα δεν θελω να τα συμψηφισουν..τεσπα οπως και ναχει αυτες οι αλλαγες τωρα ειναι αδικες για τα παιδια που εδιναν παλιαοτερα και με το καινουργιο συστημα θα το ειχαν περασει!ηλιθιοι που ειναι..
τεσπα..για οτι νεοτερο ποσταρετε..
Όντως, είναι πολύ άδικο για τα άτομα που έδιναν μέχρι τώρα... Αλλά από τη στιγμή που στο ECCE υπήρχε αυτό το σύστημα (σχεδόν έτσι), δεν το δικαιούνταν και τα άτομα που δίνουν ECPE, το οποίο είναι και πιο δύσκολο;
Βetty
Δραστήριο μέλος
τελος ιουλιου και αυτα βγαινουν..εγω θυμαμαι ειχα παρει λοουερ εντεξελ και το β1 δλδ πιο κατω απο το λοουερ με αριστα και τα δυο!!
παλιες καλες εποχες..τι μου θυμησες..εμενα τη γρια...
:no1::no1::no1::no1::no1::no1:
αντε να βγουν,να τα μαθουμε,κ να δουμε τι θα κανουμε μετα
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι το δικαιουνται..αλλα εγω δε συμφωνω να τα συμψηφισουν γτ μετα χανει το νοημα του θα το παιρνουν ολοι και μετα τι σοι προφισιενσι θα ειναι αυτο..επειτα μιλαμε για μεγαλο πτυχιο οχι χαζομαρες πρεπει να εισαι καλος σε ολα για να τ παρεις!γιαυτο και εγω προσωπικα ειμαι εναντιον του συμψηφισμου στο ecpeΑρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};451500:Ναι, αυτό εννοούσα, πάλι λάθος διατύπωση...
Όντως, είναι πολύ άδικο για τα άτομα που έδιναν μέχρι τώρα... Αλλά από τη στιγμή που στο ECCE υπήρχε αυτό το σύστημα (σχεδόν έτσι), δεν το δικαιούνταν και τα άτομα που δίνουν ECPE, το οποίο είναι και πιο δύσκολο;
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Λίγη εξάσκηση χρειάζεται, και μαθαίνεις τα parts. Δεν μου φάνηκε πολύ δύσκολο και πολύπλοκο (βέβαια δεν είχα ξανακάνει Michigan, είχα συνηθίσει στα του Cambridge), ίσα-ίσα, που μου άρεσε που το άλλαξαν, γιατί δεν ήθελα με τίποτα να είμαι μόνη μου στα προφορικά! Στο Κέμπριτζ και στο PET και στο FCE ήμουν μαζί με συμμαθητή μου και ήμουν μια χαρά... Σε αντίθεση στα Γαλλικά, που ήμουν κάθε χρόνο μόνη μου, αγχονώμουν τόσο πολύ, που κόλλαγα και τα πήγαινα χειρότερα...ο καινουργιος τροπος προφορικων παντως ειναι λιγο δυσκολος και πολυπλοκος
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
μετα εγω τι να πω φετος το νοεμβρη που μας περασε ειχα γαλλικα b2 και c1 μαζι αγγλικα ecpe πληροφορικη καιτα του σχολειου??πολυ κουραση αλλα τεσπα..Ναι σε φάγανε τα χρόνια...
Εγώ τώρα αν πήρα το E.C.C.E θα δώσω για F.C.E . και πέφτουν μαζί με τα γαλλικά δυστηχώς . Πάντως ξέρεται τίποτα για hau άν έχει επιπεδο ADANCED?
tasosple
Εκκολαπτόμενο μέλος
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Ναι, όντως... Εσύ το πήρες με το παλιό σύστημα, έτσι; Οπότε εσύ έδειξες την αξία σου! :no1: Βέβαια και στο Κέμπριτζ έτσι δεν είναι το σύστημα; Εντάξει, είναι πιο δύσκολο εκείνο, αλλά εντάξει... Θέλουν να κρατήσουν "πελατεία"...ναι το δικαιουνται..αλλα εγω δε συμφωνω να τα συμψηφισουν γτ μετα χανει το νοημα του θα το παιρνουν ολοι και μετα τι σοι προφισιενσι θα ειναι αυτο..επειτα μιλαμε για μεγαλο πτυχιο οχι χαζομαρες πρεπει να εισαι καλος σε ολα για να τ παρεις!γιαυτο και εγω προσωπικα ειμαι εναντιον του συμψηφισμου στο ecpe
-----------------------------------------
Ω!!! Και τα κατάφερες όλα; :no1:μετα εγω τι να πω φετος το νοεμβρη που μας περασε ειχα γαλλικα b2 και c1 μαζι αγγλικα ecpe πληροφορικη καιτα του σχολειου??πολυ κουραση αλλα τεσπα..
Βetty
Δραστήριο μέλος
αν εχεις φειλ σ ενα κ σε ολα τ αλλα λοου πας κ πιο πανω, περνας η οχι?
οχι δυστυχως με f κοβεσαι οπως κ να εχει
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Όχι, δυστυχώς... Πρέπει να έχεις το κατώτερο 1 BF και 3 LP ή περισσότερο...αν εχεις φειλ σ ενα κ σε ολα τ αλλα λοου πας κ πιο πανω, περνας η οχι?
tasosple
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βetty
Δραστήριο μέλος
στ λοουερ εννοω
ναι κ εκει με F κοβεσαι
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Και εκεί δεν είναι μόνο ότι πρέπει να έχεις 1 BF και 3 LP κατώτατο, αλλά πρέπει να πιάνεις και Μέσο Όρο 65%...στ λοουερ εννοω
Παολίτσα
Νεοφερμένος
Βetty
Δραστήριο μέλος
στο λοοερ μπορεις να περασεις και με f.αν ομως εχεις καταφερει να παρεισ στα υπολοιπα hp και συμπληρωνεις το 65%...
:nono::nono::nono::nono:
δεν νομιζω
Παολίτσα
Νεοφερμένος
κι ομως...το ειχε καταφερει μια φιλη μου!!!ειναι καθαρα συμψηφισμος!!!!!!!!!!!!! ηταν τελεια μαθητρια ,καταφερε να παρει hp σε ολα και απετυχε στο listening...:nono::nono::nono::nono:
δεν νομιζω
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι και αγγλικα και γαλλικα και πληροφορικη και εβγαλα και 20Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};451515:Ναι, όντως... Εσύ το πήρες με το παλιό σύστημα, έτσι; Οπότε εσύ έδειξες την αξία σου! :no1: Βέβαια και στο Κέμπριτζ έτσι δεν είναι το σύστημα; Εντάξει, είναι πιο δύσκολο εκείνο, αλλά εντάξει... Θέλουν να κρατήσουν "πελατεία"...
Ω!!! Και τα κατάφερες όλα; :no1:
αλλα μου βγηκαν τα ματια ααπο το και τα ξενυχτια...
{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος
Αλήθεια; Ίσως, δεν το έχω ψάξει ποτέ για ECCE ιδιαίτερα... Ό,τι ακούω από εδώ...στο λοοερ μπορεις να περασεις και με f.αν ομως εχεις καταφερει να παρεισ στα υπολοιπα hp και συμπληρωνεις το 65%...
Ποπο! Μπράβο σου! Γ' Γυμνασίου πήγαινες;ναι και αγγλικα και γαλλικα και πληροφορικη και εβγαλα και 20
αλλα μου βγηκαν τα ματια ααπο το και τα ξενυχτια...
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.